Merhaba,
Ben solante pigmenta kremini kimyasal peeling yaptirdiktan sonra doktorumun tavsiyesi uzerine kullanmaya basladim ve gayet memnunum fakat, artik pigmenta fondoten gibi sutlu kahve renge sahip degil. Nedenini eczaneye sordugumda yetkili kisi urune sutlu kahve rengini veren maddenin koku yaptigini musterilerden aldiklari geri bildirim dogrultusunda kaldirdiklarini bu yuzden beyaz oldugunu soyledi. Tamam kotu kokuyordu fakat yuze renk verdigi icin sadece allik surmek yeterli oluyordu.akneli ciltler icin olanini da tavsiye ederim gercekten basarili bir urun.
Merhaba kızlarCildim aşırı derece hassas,kuru ve çilliyim oldukçada beyazım.Sizce solanetanın hangi ürününü kullanmalıyım.Teşekkürler..
Kesinikle Solenta Pigmenta Gerçekten işe yarıyor ayrıca lekelerimde hafiften bi silikleşme oldu cilt renginide koruyor ayrıca ben şuana kadar çok memnunun :)[/QUOT
Birde sivilce felan yaptı.Bundan önce roc ve sebamed kullandım sivilce yaptı.teşekkürler cevabın için..
Kesinikle Solenta Pigmenta Gerçekten işe yarıyor ayrıca lekelerimde hafiften bi silikleşme oldu cilt renginide koruyor ayrıca ben şuana kadar çok memnunun :)
canım sıvılce yapmadı 8 gundur falan hergun duzenlı kullanıyorum gun ıcınde dısarı cıkcaksam tekrarlıyorum ama cıkmıcaksam sadece sabahtan suruyorum yeterlı oluyo sıvılce yapmadı canım :)Ay nasıl yazmışım öyle.Resmen Türkçe'yi katletmişim..
Roc ve sebamed bende sivilce yaptı da bu solante pigmenta sizde sivilce yaptımı?
canım sıvılce yapmadı 8 gundur falan hergun duzenlı kullanıyorum gun ıcınde dısarı cıkcaksam tekrarlıyorum ama cıkmıcaksam sadece sabahtan suruyorum yeterlı oluyo sıvılce yapmadı canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?