• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güneş Kremleri Solante pigmenta 50+

Güneş kremleri, bronzlaşma
Solante acness kullanıyorum ben de

dr tavsıye ettı bana

karma ve sıvılcel bır cıldım var

yazdan beri kullanıyorum ben memnunum

ayrıca nemlendirici var içinde tekrar gündüz kremi kullanmama gerek kalmıyor

ben 70 tl ye aldım ama değer bence

hala bitmedi=)ssebamed almıştım o çok parlatıyodu

bundan memnunum

Bende bunu kullanıyorum. Ama çillerim ve benlerim için :) bendede sivilce ve sivilce izleri var. Onlar için farklı ilaçlar kullanıyorum buarada :) ben normalde krem falan suremem yüzüme hemen terleme ve sivilce yapar. Asiri yagli bı cildim var. Ama bu kremden memnunum. Kremin yapısı çok hoş. Yagli gibi değil ama kurutmuyoda cildi. Tam istediğim gibi. Terleme veya sivilcede yapmadı su ana kadar. Doktor tavsiyesi üzerine aldım. Ben ve çiller için. Yeni leke oluşumunu önlüyormuş ve olan güneş lekesi veya ben veya çillerinde renginin hafiflemesine yardımcı oluyomus.

bende bugün eczanede gördüm ama akneler için olanını pigmenta mı bu mu karar eremedim pigmenta kaakarartma ve yğlanma yapmıyosa onu almak istiyorum

bugün cildiye doktoruna gittim bana bu markayı kullanmam gerektiğini söyldi. sol gözümün altında et benine benzeyen 4-5 adet benek çıktı. çok korktum bugün doktora gittim kandaki yağ oranlarına baktı ama hiç bir şey bulamadı. cilt tonu bozukluklarım, ayrıca hafif sivilcelerim var.cilt tipim kuru, kesinlikle bu ürünü kullanmam gerektiğini cilt bozukluklarına iyi geleceğini söyledi. bu ürünle birlikte yüz temizleme ürünü ve bir krem veerdi. ama onları hiçbir eczaneden bulamadım sipariş verdim. ben ürünü 79 tl aldım. kazık mı yedim acaba?

doğru fiyat tatlım bende o fiyata aldım çünkü bu gün:):21: çok etkili bi ürünmüş acayip araştırma yaptım bakalım sonuç ne olacak

Merhaba,
Ben solante pigmenta kremini kimyasal peeling yaptirdiktan sonra doktorumun tavsiyesi uzerine kullanmaya basladim ve gayet memnunum fakat, artik pigmenta fondoten gibi sutlu kahve renge sahip degil. Nedenini eczaneye sordugumda yetkili kisi urune sutlu kahve rengini veren maddenin koku yaptigini musterilerden aldiklari geri bildirim dogrultusunda kaldirdiklarini bu yuzden beyaz oldugunu soyledi. Tamam kotu kokuyordu fakat yuze renk verdigi icin sadece allik surmek yeterli oluyordu.akneli ciltler icin olanini da tavsiye ederim gercekten basarili bir urun.

Merhaba,
Ben solante pigmenta kremini kimyasal peeling yaptirdiktan sonra doktorumun tavsiyesi uzerine kullanmaya basladim ve gayet memnunum fakat, artik pigmenta fondoten gibi sutlu kahve renge sahip degil. Nedenini eczaneye sordugumda yetkili kisi urune sutlu kahve rengini veren maddenin koku yaptigini musterilerden aldiklari geri bildirim dogrultusunda kaldirdiklarini bu yuzden beyaz oldugunu soyledi. Tamam kotu kokuyordu fakat yuze renk verdigi icin sadece allik surmek yeterli oluyordu.akneli ciltler icin olanini da tavsiye ederim gercekten basarili bir urun.

pigmenta krem cilt rengini koyulaştırıyor diyorlar böyle bişey yaptı mı canım

dün aldım ben de. çillerim güneşte çok artıyo bi de yaş ilerledikçe leke leke kalmasını istemediğim için doktortan tavsiye istedim bunu önerdi. duyumlarıma göre iyi bir ürünmüş bakalım bi süre kullanayım izlenimlerimi yazarım kızlarr:16:

bende vichy kullanıyordum bitti ama hiçbir faydasını görmedim..eczacıma sordum eczacım bu ürünü tavsiye etti..hem leke oluşumunu engelliyormuş..hemde olanları tedavi ediyor dedi..cilt doktorları bu ürünü yazıyorlarmış hastalarına...bu akşam yürüyüşe çıkarken sürdüm kullanımı çok kolay..birde kapatıcı gibi birşey makyaja falan gerek yok işe yarayacak galiba...bu arada ürünü 79 tl aldım...

bende azönce siparişini verdim 69.90 tl ye aldım inş. var olan lekelerede iyi gelir yaz geldimi azıyo kuduruyo çillerim lekelerim çok rahatsız ediyo umarım iyi olur.Bi kaç arkadaş esmerleştiriyo falan yazmışlar var olan lekelre bile iyi geliyosa nasıl karartıp esmerleştirebilir bilemedim deneyip görecem artık bakalım

dün elime geçti krem pigmenta olanından aldım lekeli bi cildim var yapısı çok hoşuma gitti çabukcak emdi cildim sürümüde kolay sadece T bölgem biraz yağlıdır normalde o bölgelerde bile yağlanma yapmadı aksine cildim sıkılaşmış gibi hissettim. Koruma özelliğine şimdilik bişey diyermeyeceğim 1 hafta sonra anlarım koruyup korumadıgını ve varolan lekelerime iyi gelip gelmediğini yazarım burdan :)

Merhaba kızlar :3: Cildim aşırı derece hassas,kuru ve çilliyim oldukçada beyazım.Sizce solanetanın hangi ürününü kullanmalıyım.Teşekkürler..

Merhaba kızlar :3: Cildim aşırı derece hassas,kuru ve çilliyim oldukçada beyazım.Sizce solanetanın hangi ürününü kullanmalıyım.Teşekkürler..

Kesinikle Solenta Pigmenta Gerçekten işe yarıyor ayrıca lekelerimde hafiften bi silikleşme oldu cilt renginide koruyor ayrıca ben şuana kadar çok memnunun :)

Kesinikle Solenta Pigmenta Gerçekten işe yarıyor ayrıca lekelerimde hafiften bi silikleşme oldu cilt renginide koruyor ayrıca ben şuana kadar çok memnunun :)[/QUOT

Birde sivilce felan yaptı.Bundan önce roc ve sebamed kullandım sivilce yaptı.teşekkürler cevabın için..

Kesinikle Solenta Pigmenta Gerçekten işe yarıyor ayrıca lekelerimde hafiften bi silikleşme oldu cilt renginide koruyor ayrıca ben şuana kadar çok memnunun :)

Ay nasıl yazmışım öyle.Resmen Türkçe'yi katletmişim..:20:
Roc ve sebamed bende sivilce yaptı da bu solante pigmenta sizde sivilce yaptımı?

Ay nasıl yazmışım öyle.Resmen Türkçe'yi katletmişim..:20:
Roc ve sebamed bende sivilce yaptı da bu solante pigmenta sizde sivilce yaptımı?
canım sıvılce yapmadı 8 gundur falan hergun duzenlı kullanıyorum gun ıcınde dısarı cıkcaksam tekrarlıyorum ama cıkmıcaksam sadece sabahtan suruyorum yeterlı oluyo sıvılce yapmadı canım :)

canım sıvılce yapmadı 8 gundur falan hergun duzenlı kullanıyorum gun ıcınde dısarı cıkcaksam tekrarlıyorum ama cıkmıcaksam sadece sabahtan suruyorum yeterlı oluyo sıvılce yapmadı canım :)

Artık solanetada karar kıldım alıcam inşallah..Kullandıktan sonra bende yorumlarımı yazıcam.Teşekkür ederim..

Back