kızlar ben bu ürünü aldım bugün cildim sivilceli ve sivilceli lekeli,üzerinde mevcut olan lekeyi giderir yenilerin var oluşunu önler yazdığı için aldım acaba kullanan varmı bide cildim yağlı ya parlatmaz umarım demilütfen cevaplarınızı bekliyorum
canım sen şimdi bu kremı hiç sürmedın mı yağlımı yapısı nasıl?
ben tüm yaz boyunca kullandım bu kremi ama lekelerime hiç bi faydası olmadı bide cildim yağlı olduğu için daha da parlattı cildin yağlıysa tavsiye etmem ben pişman oldum acnes olanını almadığım için herkes çok memenun acnes olanından... fiyatı da 70 liraydı
canım araştırmalarıma göre sivilce için solenta acnes kullanman gerekli çil,güneş lekesi gibi sorunu olanlarda solenta pigmenta yı kullanmalı ben önümüzdeki yaz kullanmayı düşünüyorum halende araştırma aşamasındayım şimdiden hem renk tonumu düzenleyen hemde bu özellikte krem arıyorum kendime
ben 1 hafta once solantenın krem olan formatını aldım 150 ml 59 tl cok buyuk uzun sure gıder yanı cıldım cok kuru oldugu ıcın kremını aldım sımdıden kullanmaya basladım gunes cıkınca bellı olur etkısı cunkı gunesle beraber lekelerım cıkıyor gecen sene sebamed kullandım herkes tatılden sonra ne oldu yuzune dedıkce delı oldum hı ıse yaramadı sureklı surdugum halde ama solanteyı eczacı arkadaslarada sordum cok basarılı ımıs....
Evet kuru bi cilde sahipsen kremi tercih etmen iyi olmuş lekeli cildim var diyosun solenta'nın hangi serisinden peki pigmentayı kullanman lazım hem leke oluşumunu engelliyor hemde var olan lekelerin giderilmesine yardımcı oluyormuş. Önümüzüde ki yaz bende alıp kullancam geçtiğimiz yaz ve şuanda da güneşli günlerde daylong extrem i kullanıyorum ondanda memnun kaldım lekelerim azmadı güneşte solenta pigmentayı tercih edicm bu yaz özellikleri rasaında var olan lekeride giderilieceği yazıyor bilmem nekdar doğru kullanan varsa söylese iyi olurdu ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?