- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Bir de nerede satıldıklarını bir bilsek gittiğim yerlerde hiç görmedim . Özellikle cezve aramıştım uzun zaman ama bulamadım
cezvenin ucunun hep sağ el kullananlara göre yapılması ve benim bu yüzden kahveyi hep dökmem koyarken:)
çözümlerin kadını oldun bu gün sen,müteşekkiriz sana cümletenSize de çözüm buldum, buyrunuz efenim...
http://www.bornovaevdunyasi.com/uru...cezve_seti-l-1-sayfa_id-333-g_id-3267-id-8584
çözümlerin kadını oldun bu gün sen,müteşekkiriz sana cümleten
A hisarınmış hemde ben burada niye hiç görmedim ki teşekkür ederim.Size de çözüm buldum, buyrunuz efenim...
http://www.bornovaevdunyasi.com/uru...cezve_seti-l-1-sayfa_id-333-g_id-3267-id-8584
Bizim kadar zorluk çekmiyorsunuz o zaman ne güzelBende sadece yazıyı sol elimden yazıyorum.
Diğer işlemlerin hepsi sağ.
Bendeben saf solağım. su katılmamış.:)
Aynen öyle. Bazen şaşırıyorlar nasıl olur diye:) oluyormuş demekBizim kadar zorluk çekmiyorsunuz o zaman ne güzel
Bir de nerede satıldıklarını bir bilsek gittiğim yerlerde hiç görmedim . Özellikle cezve aramıştım uzun zaman ama bulamadım
Sonra da beceriksiz biz oluruz.cezvenin ucunun hep sağ el kullananlara göre yapılması ve benim bu yüzden kahveyi hep dökmem koyarken:)
Hem sağ hem sol yani merkez parti pardon kolları mı dicektim olanda var kız:)Herşeyiniz mi solak olur arkadaşşş
Ben de solagim. Sağ elimle yemek dahi yiyemem bir kaç denedim ama üzerime döktüm.A hisarınmış hemde ben burada niye hiç görmedim ki teşekkür ederim.
Kahveyi fincana koyma kısmını hep arkadaşlarıma bırakıyorum bencezvenin ucunun hep sağ el kullananlara göre yapılması ve benim bu yüzden kahveyi hep dökmem koyarken:)
allah allah neden? ben genellikle sol elimle dökerim kahveleri fincana?Kahveyi fincana koyma kısmını hep arkadaşlarıma bırakıyorum ben
ben dökemem çünkü ters geliyorr dökülen yeri.allah allah neden? ben genellikle sol elimle dökerim kahveleri fincana?
Ters geliyor ve mutlaka dökülüyor bende sinir oluyorum o yüzdenallah allah neden? ben genellikle sol elimle dökerim kahveleri fincana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?