- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben dökemem çünkü ters geliyorr dökülen yeri.
ben acaba iki elimi de kullanabildiğim için mi ters gelmiyor, sol elimle rahat döküyorum çünkü. hangi elime yakınsa o elimle alırım cezveyi mesela, el değiştirmem.Ters geliyor ve mutlaka dökülüyor bende sinir oluyorum o yüzden![]()
merhaba iyi aksamlar benimde oglum 3 yasinda ve ayni durum soz konusu kalem tutussu bile yasitlarina gore daha farkli boyamada kagot kesmede oldukca zorlaniyor.Heves te ediyor sonunda bana yaptiyorDaha minik ablası evet 3 yaşına 3 ay evvel bastı da evde boyama kitabı filan boyuyor kendince işte ama felaket zorlanıyor
çok sağol tekrardan öğretmen olduğun için böyle şeylerden haberdarsın benim şu ana kadar araştırmak bile aklıma gelmemişti
BUNLARI OGRENDIGIME COK SEVINDIM TESEKKURLERHepsine tamam da arabalarda içecek bölmeleri ortada olur, sağda ya da solda değil. Nerede oturduğunuza göre değişir.
Günümüzde solaklar için çok imkan var. Özel dizayn edilmiş makaslar, kalemler hatta müzik aletleri bile var.
aynen solaklık kötü çatal kaşığı da bir tuhaf tutuyor maalesefmerhaba iyi aksamlar benimde oglum 3 yasinda ve ayni durum soz konusu kalem tutussu bile yasitlarina gore daha farkli boyamada kagot kesmede oldukca zorlaniyor.Heves te ediyor sonunda bana yaptiyor![]()
Bu kadar dert edilecek bir şey değil, artık solaklar için de üretilen makaslar var onlardan alabilirsiniz. Üzülecek bir şey yok merak etmeyin :)merhaba iyi aksamlar benimde oglum 3 yasinda ve ayni durum soz konusu kalem tutussu bile yasitlarina gore daha farkli boyamada kagot kesmede oldukca zorlaniyor.Heves te ediyor sonunda bana yaptiyor![]()
sakın müdahale etmeyin. solaklık bir kusur değil, sadece beyninin farklı bölümünü kullanıyor oğlunuz. ilk başlarda biraz zorlanacaktır ama bakın buraya yazan bir sürü solak bir şekilde işlerini başarıp bu yaşlara kadar gelmişler.Ay okuyunca aglayasim geldiBenim oglumda solak su an 3 yasinda son 6 ayda degismezse degismezmis durum artik.Cocuk dru asla mudahale etmememiz gerektigini bu durumun kekemelik konusma bozukliguna yol acar dedi
Onun yani sira zeki olurlar dedi am bilemedim