Solak insanların hayatla mücadelesi

Bende solağım ve bir çok zorluğu yaşadım =))
İlk okula başladığımda öğretmen annemi çağırıp 'kızınız solak bu durumu düzeltin' demiş ne alakaysa . Annemde o beyinden gelen bişey değişmez demiş. Cahil bi öğretmene sahiptim
Solak olduğumu öğrenince şaşıran çok oluyor

ben dökemem çünkü ters geliyorr dökülen yeri.

Ters geliyor ve mutlaka dökülüyor bende sinir oluyorum o yüzden
ben acaba iki elimi de kullanabildiğim için mi ters gelmiyor, sol elimle rahat döküyorum çünkü. hangi elime yakınsa o elimle alırım cezveyi mesela, el değiştirmem.
ilgincim geldi

Ben iki elimide kullanabiliyorum :) ama genelde sağı kullanırım

Pc mouselerinin solaklar icin ayarlanabilme ozelligi var ama hic kullanmadim o ayari

Ay okuyunca aglayasim geldiBenim oglumda solak su an 3 yasinda son 6 ayda degismezse degismezmis durum artik.Cocuk dru asla mudahale etmememiz gerektigini bu durumun kekemelik konusma bozukliguna yol acar dedi
Onun yani sira zeki olurlar dedi am bilemedim

merhaba iyi aksamlar benimde oglum 3 yasinda ve ayni durum soz konusu kalem tutussu bile yasitlarina gore daha farkli boyamada kagot kesmede oldukca zorlaniyor.Heves te ediyor sonunda bana yaptiyor

merhaba iyi aksamlar benimde oglum 3 yasinda ve ayni durum soz konusu kalem tutussu bile yasitlarina gore daha farkli boyamada kagot kesmede oldukca zorlaniyor.Heves te ediyor sonunda bana yaptiyor
aynen solaklık kötü çatal kaşığı da bir tuhaf tutuyor maalesef

kardeşim hep zorluk çekti okulda kolu yazarken diğer arkadaşına çarpıyormuş kalemi bir tuhaf tutuyordu

şimdi de bizim oğlanı buldu

bizimkide soğuyor yapamayınca hayırlısı alışır inşallah miniklerimiz.

Bu kadar dert edilecek bir şey değil, artık solaklar için de üretilen makaslar var onlardan alabilirsiniz. Üzülecek bir şey yok merak etmeyin :)

sakın müdahale etmeyin. solaklık bir kusur değil, sadece beyninin farklı bölümünü kullanıyor oğlunuz. ilk başlarda biraz zorlanacaktır ama bakın buraya yazan bir sürü solak bir şekilde işlerini başarıp bu yaşlara kadar gelmişler.
ben de her iki elimi birden kullanıyorum, yazı elim sağdır ama onun dışında her işimi sol elimle yaparım, 30 yaşındayım, biraz zorlanacaktır oğlunuz ama hem solaklar için uygun malzemelerle hem de sizin ve öğretmeninin yardımıyla kısa sürede uyum sağlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…