- 28 Kasım 2019
- 242
- 91
- 98
- 37
Perşembe günü olmam lazımdı ama 1 saat önce birkaç damla açık renk kanamam oldu sancim da var biraz acaba yerleşme kanaması mi diye merak ediyorum takip edecem bakalım bu yerleşme kanaması için bir bilgin var mı cnmCanım daha varmı gününe merak ettim
Bunu ilk kere duyuyorum cnmÇok stres yapma, stres böbrek üstü bezlerinin bazı hormonları salgılanması yüzünden Bebek sahibi olmayı etkiliyor demişti doktor bana.
Canım şuan hamileyim bende de var o göbek deliğinden aşağıya doğru iniyo ilk gebeliğimde de olmuştuKızlar silik bir çizgi belirdi bende kasıktan gobege dogru 3 gündür var ama pantalon izidir diye düşünmüştüm sizce hamilelik belirtisi olabilir mi çok heyecanliyim ama arada sanki adet olacakmışım gibi sancılar da oluyor gibi aranızda bunu yaşamış olan var mi
Ben adet oldum amaCanım şuan hamileyim bende de var o göbek deliğinden aşağıya doğru iniyo ilk gebeliğimde de olmuştusenin de göbekten iniyosa olabilir
Hayırlısı olsun hakkında canımBen adet oldum ama
Bende aslında 19unda olmaliydim ama erken geldi yerlesme kanamasidir dedim ama malesef adetmisimHayırlısı olsun hakkında canımbenim de 20 21 aralıkta olmam lazım kısmet
Hala silik iz duruyor ama bunun başka nedeni var mıdır acaba bir bilgin var mı cnmCanım şuan hamileyim bende de var o göbek deliğinden aşağıya doğru iniyo ilk gebeliğimde de olmuştusenin de göbekten iniyosa olabilir
Yaaaa hayırlısı olsun hakkında bi dahaki aya inşallah yeniyıl bebişle gelir size inşallahBen adet oldum ama
Malesef bilemiyorum canım ilk gebeliğimde vardı birde şuan var hamilelik belirtisi diye biliyorum ben hamile olduğumu hep ordan anladım benHala silik iz duruyor ama bunun başka nedeni var mıdır acaba bir bilgin var mı cnm
Amin inşallah canımBende aslında 19unda olmaliydim ama erken geldi yerlesme kanamasidir dedim ama malesef adetmisimhayirlisi olsun hakkinda seninde cnm
Inşallah tatlımYaaaa hayırlısı olsun hakkında bi dahaki aya inşallah yeniyıl bebişle gelir size inşallah
Bende öyle düşünmüştüm ama hayırlısı artık inan o kadar üzgünüm ki anlatamamMalesef bilemiyorum canım ilk gebeliğimde vardı birde şuan var hamilelik belirtisi diye biliyorum ben hamile olduğumu hep ordan anladım ben
Canım daha varmı gününe merak ettim
Inşallah cnmAmin inşallah canımsende üzülme Allah hz. Meryeme spermsiz çocuk verendir bizi unutmaz inşallah Rabbim
Üzülme ya zamanı vardır bi dahaki ay bi bakmışsın olmuş belli olmaz hayırlısı olsun. Ben korunmayı bıraktım ilk ay mesela şuan hamile kaldım hiç beklemiyordum ilk aydan olacağını şaşırdımBende öyle düşünmüştüm ama hayırlısı artık inan o kadar üzgünüm ki anlatamam
Hayırlısı olsun cnmÜzülme ya zamanı vardır bi dahaki ay bi bakmışsın olmuş belli olmaz hayırlısı olsun. Ben korunmayı bıraktım ilk ay mesela şuan hamile kaldım hiç beklemiyordum ilk aydan olacağını şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?