Ne gibi farklı sebepler acaba bu bende ilk kere oluyor ve canım çok sıkıldı hamile olmayı istiyordum fakat bununla ilgili çok farklı şeyler okudum çok tereddütteyimAyrıca farklı sebeplerde olabilir yani diyeceğim o ki Doktora gidersen aldığın cevaplar daha net ve rahatlatıcı olur
Canım aynısı bende oldu yumurtlamam iki gün sürdü iki günde sol kasıkta aşırı ağrı vardı araştırdım yumurta çatlayınca oluyomuş o günü değerlendiremedik malesef adet oldumMerhabalar yumurtalama gununden sonraki sabah sol yumurtaligimda ağrı oldu 4 gündür devam ediyor fakat ağrı fazlalığı azaldı gittikçe sanki goguslerimde hassasiyet var ve şişmişler ayaklarım çok üşüyor ve arada gaz çıkarıyorum sık idrara çıkıyorum adetime 10 gün var nedeni ne olabilir yardımcı olur musunuz ?
Biz değerlendirdik ama bakalım neler olacak çok geriliyorum inanCanım aynısı bende oldu yumurtlamam iki gün sürdü iki günde sol kasıkta aşırı ağrı vardı araştırdım yumurta çatlayınca oluyomuş o günü değerlendiremedik malesef adet oldum
Bende hala ağrılar devam ediyor bu yumurtalama çatlamasinin belirtisi mi yani acaba cnmCanım aynısı bende oldu yumurtlamam iki gün sürdü iki günde sol kasıkta aşırı ağrı vardı araştırdım yumurta çatlayınca oluyomuş o günü değerlendiremedik malesef adet oldum
inşallah hayırlısı olur hakkımızda cnm
Bendede öyle yumurtlamadan beri kasıkta batmalarım bel ağrım var , gögsümde bisey yok. Sebebi hamilelikte olablir, üşütmekte. Adet gününü beklemekten başka yapılacak bişey yok. Kafaya takmamak lazım
Kaç günün var adet olmana cnmBendede öyle yumurtlamadan beri kasıkta batmalarım bel ağrım var , gögsümde bisey yok. Sebebi hamilelikte olablir, üşütmekte. Adet gününü beklemekten başka yapılacak bişey yok. Kafaya takmamak lazım
20-21i gibi olmam lazım canımKaç günün var adet olmana cnm
Benimde 19unda olmam lazım20-21i gibi olmam lazım canım
Benimde 19unda olmam lazım
Evet büyük ihtimallle oBende hala ağrılar devam ediyor bu yumurtalama çatlamasinin belirtisi mi yani acaba cnm
Yürüyünce uzun süre belim ve kasıklarım agiriyor bu yumurtalamadan mi acabaEvet büyük ihtimallle o
fotoda tam gözükmüyor ama biraz daha belirgin duruyor
Kızlar silik bir çizgi belirdi bende kasıktan gobege dogru 3 gündür var ama pantalon izidir diye düşünmüştüm sizce hamilelik belirtisi olabilir mi çok heyecanliyim ama arada sanki adet olacakmışım gibi sancılar da oluyor gibi aranızda bunu yaşamış olan var mi
Canım daha varmı gününe merak ettimKızlar silik bir çizgi belirdi bende kasıktan gobege dogru 3 gündür var ama pantalon izidir diye düşünmüştüm sizce hamilelik belirtisi olabilir mi çok heyecanliyim ama arada sanki adet olacakmışım gibi sancılar da oluyor gibi aranızda bunu yaşamış olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?