Gebeliğe Hazırlık Sol yumurtalik agrisi ve goguslerde sislik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dark lady

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
188
64
13
33
Merhabalar yumurtalama gununden sonraki sabah sol yumurtaligimda ağrı oldu 4 gündür devam ediyor fakat ağrı fazlalığı azaldı gittikçe sanki goguslerimde hassasiyet var ve şişmişler ayaklarım çok üşüyor ve arada gaz çıkarıyorum sık idrara çıkıyorum adetime 10 gün var nedeni ne olabilir yardımcı olur musunuz ?

Ayrıca farklı sebeplerde olabilir yani diyeceğim o ki Doktora gidersen aldığın cevaplar daha net ve rahatlatıcı olur

Ayrıca farklı sebeplerde olabilir yani diyeceğim o ki Doktora gidersen aldığın cevaplar daha net ve rahatlatıcı olur
Ne gibi farklı sebepler acaba bu bende ilk kere oluyor ve canım çok sıkıldı hamile olmayı istiyordum fakat bununla ilgili çok farklı şeyler okudum çok tereddütteyim

Canım aynısı bende oldu yumurtlamam iki gün sürdü iki günde sol kasıkta aşırı ağrı vardı araştırdım yumurta çatlayınca oluyomuş o günü değerlendiremedik malesef adet oldum

Canım aynısı bende oldu yumurtlamam iki gün sürdü iki günde sol kasıkta aşırı ağrı vardı araştırdım yumurta çatlayınca oluyomuş o günü değerlendiremedik malesef adet oldum
Biz değerlendirdik ama bakalım neler olacak çok geriliyorum inan çok istiyorum çocuğumun olmasını denedik 2 ay olmadı bu sefer hayırlısı inşallah

Bende hala ağrılar devam ediyor bu yumurtalama çatlamasinin belirtisi mi yani acaba cnm

Bendede öyle yumurtlamadan beri kasıkta batmalarım bel ağrım var , gögsümde bisey yok. Sebebi hamilelikte olablir, üşütmekte. Adet gününü beklemekten başka yapılacak bişey yok. Kafaya takmamak lazım

Kızlar silik bir çizgi belirdi bende kasıktan gobege dogru 3 gündür var ama pantalon izidir diye düşünmüştüm sizce hamilelik belirtisi olabilir mi çok heyecanliyim ama arada sanki adet olacakmışım gibi sancılar da oluyor gibi aranızda bunu yaşamış olan var mi

Eklentiler

• 20191211_132555.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 193

Canım daha varmı gününe merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…