Sol yumurta zayıflığı

Vildan55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
22
16
38
37
Merhaba bayanlar. 2018 ağustos 5inde kimyasal gebelik yaşadım. Doktor 1 ay korun bebeğin olur dedi fakat maalesef gebe kalamadım :( doktora gittim bir çok defa. Ama bugün gittiğim doktor sadece sol yumurtalarımın çok zayıf oldugunu söyledi. Adet dönemimde de 3-5 gün erken oluyorum düşükten sonra, hormon için ksn testi verdi. İlaç kullanmam gerektiğini söyledi. 1 ay kullanıp sonra hamilelik için bir ilaç daha verecekmiş. Aklım karıştı, ve korkuyorum. Bilgisi olanlar lütfen yardım

Merhaba bayanlar. 2018 ağustos 5inde kimyasal gebelik yaşadım. Doktor 1 ay korun bebeğin olur dedi fakat maalesef gebe kalamadım :KK43: doktora gittim bir çok defa. Ama bugün gittiğim doktor sadece sol yumurtalarımın çok zayıf oldugunu söyledi. Adet dönemimde de 3-5 gün erken oluyorum düşükten sonra, hormon için ksn testi verdi. İlaç kullanmam gerektiğini söyledi. 1 ay kullanıp sonra hamilelik için bir ilaç daha verecekmiş. Aklım karıştı, ve korkuyorum. Bilgisi olanlar lütfen yardım

Bende 2018 temmuzda kimyasal gebelik yasadim sonra rahim ici dar denildi histereskopi yapildi rahim genisletildi. Sonra adet duzenim bozuldu hayit otu falan kullandim derken duzene girdi. Hic ummadigim anda hamile oldugumu ogrendim yani nasipten oteye gidilmiyor doktorlar bazen insani umitsizlige itiyorlar. Çocugun olmaz tüp bebek bile olmaz dedikleri arkadasim hamile kaldi eger kafana takiyorsan asla takma hayatin tadini cikartmaya calis nasipte olan basa geliyor bir daha asla bu yasina gelip bu gunu yasamicaksin üzme güzel canını

Bende 2018 temmuzda kimyasal gebelik yasadim sonra rahim ici dar denildi histereskopi yapildi rahim genisletildi. Sonra adet duzenim bozuldu hayit otu falan kullandim derken duzene girdi. Hic ummadigim anda hamile oldugumu ogrendim yani nasipten oteye gidilmiyor doktorlar bazen insani umitsizlige itiyorlar. Çocugun olmaz tüp bebek bile olmaz dedikleri arkadasim hamile kaldi eger kafana takiyorsan asla takma hayatin tadini cikartmaya calis nasipte olan basa geliyor bir daha asla bu yasina gelip bu gunu yasamicaksin üzme güzel canını
Tesekkür ederim güzel mesajın için. İnşallah bende senin gibi yaşarım o güzel duyguyu

Back
X