• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sol tüp tamamen sağ tüp kısmen tıkalı :(

03ediz03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
573
123
53
42
olmuyor olmuyor olmuyor...ben anne olamıycam anladım taş doğurur ben doğuramam evleneli 1 buçuk yıl oldu ve ben tedavinin sonundayım (TÜP BEBEK) Tabi oda tutarsa ben yıllar önce ilk evliliğimde gebe kalmış düşük yapmıştım oysaki anlam veremiyorum tüplerim nasıl tıkalı.....her ay hüsran her ay yıkım bıktım ,kimsem yok,umudum yok,yalnızım korkuyorum çöktm kimseye derdimi anlatamıyorum içime atıyorum bana kimse umut olmuyor nisanda laparoskopi ameliyatı oldum tüp bebek dendi türkiyede yaptıramıyorum çünkü eşimle nikahımız yok çünkü evlenmeden önce babamın emekli maaaşından kredi çekmiştim onu ödememiz gerekiyor nikah için ama maddi durum kötü herşey kötü ana yok baba yok kimsem yok hayattan bunaldım 32 yaşımdayım yaşda gitti ha bu ay hamile kaldım ha öbür ay ömür gidiyor bide adet düzensizliği başladı bunaldım kimse derdimi anlamıyor çok üzgünüm anne olamıycam ben özür dilerim arkadaşlar başka dert anlatacak bi yerim yoktu içimi dökmek istedim...

Son düzenleme:
:( cok üzüldüm cnm ben 19 aydir evliyim çocuk istiyorum olmadi rahim filmi cekildim iki tupum tikanikmis doktor sağolsun cok ugrasti en son acti başka hicc sorunum yok hormon adet kan tahlili hersey normal ve olmuyo 2 çatlama iğnesi oldum 10 kutu kadar klomen Serophene kullandım ve daha olmadı bu ay tedaviyi bıraktım hiç bişey yapmicam zaten doktorumda stresten dedi muhtemelen seninde öyle adet düzensizliği falan hepsi stresten bi kurtulsak sundan off off allah yardimcimiz olsun hepimizin inşallah rabbim bi mucize yaratirda gebe olduğunu ogrenirsin ablacim. . Dualarım seninle. .

sitresi keşke sadece kendimiz yaratsak canım fakat etraftaki insanlar hiç susmuyorlar sanki biz istemiyoruz ben o kadar çok anne olmak istiyorum ki bunu kimseye anlatamıyorum :( canım anlamıyolar her ay aynı umut her ay hüsran bunaldım

sitresi keşke sadece kendimiz yaratsak canım fakat etraftaki insanlar hiç susmuyorlar sanki biz istemiyoruz ben o kadar çok anne olmak istiyorum ki bunu kimseye anlatamıyorum :KK43: canım anlamıyolar her ay aynı umut her ay hüsran bunaldım
Hemşerımmmmm canını sıkma dicem ama bende kafayı yememe az kaldı offfff pisikolojim cok bozuldu 2 tüp bebekte tutmadı evıme kapandım kimseyı görmek dahı istemıyorum bırını görsem cocugumun olmadıgını bıle bıle cocuk yokmu daha demelerınden nefret edıyorum kendımı cok eksık hissedıyorum hamıle görmek istemıyorum cocuk görmek istemıyorum allahım cok zor bir imtihan bu rabbım yardımcımız olsun denemedıgım kür ot cöp kalmadı başka bır topikte tüplerı tıkalı olup laporoskopiyle bıle acılmamıs tüplerı vikis kürü yapmış onun sayesınde hamıle kalmıs son care onu denıcem burunu bıle acıyosa tüpüde acar sanırım tüp bebek tedavısındende bıktım artık :mad:

Back