Sol tüp kapalı hamile kalanlar

Dış gebelik sonucu sol tüpüm alındı. Tek tüple iki aşılama tutmadı. Tüp bebek tutmadı. İki kez doğal yolla kendiliğimden hamile kaldım. Biri düşükle sonuçlandı. Diğerine şuan hamileyim. Tek tüplede hamile kalınıyor stres yapma. Takviyelerle eşinin sperm konusunu destekleyin inşallah güzel haberler alırsınız.

Teşekkür ederim canım umarım ben de hamile kalabilirim, bu ayı yine heyecanla bekliyorum. Takviyelere devam ediyoruz şu an, sonuçlarımız da güzel olur inşallah

Kaldınız mi hamile

İşte bunu herkes diyor ama çok takıyorum, psikolojik destek almayı düşünüyorum. Hergün bunu düşünüyorum, kafamın içinde biri var sanki hiç susmuyor. Nasıl takmayacağımı bilmiyorum
Kuzum üstünden zaman geçmiş baya ama senin durumundayım şuan ki durumunu merak ettim

Kuzum üstünden zaman geçmiş baya ama senin durumundayım şuan ki durumunu merak ettim
Maalesef hala aynı şekilde devam ediyor, hamile değilim henüz, doktorum da tam olarak bi şey söylemiyor, aşılama için hala bekliyoruz. Bizi erteliyor. Tatile çıktık geçen hafta, bi 10 gün kadar kafam dağıldı aslında bayağı. Tatil sırası da yumurtlama zamanıma denk gelmişti. Bakalım normalde yarın regli olmam lazım. Ama her ay hamileymişim gibi de hissediyorum. Değişik bir ruh halindeyim. Bu ay hamile değilsem çok büyük ihtimalle aşılama yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…