Ben hsg yi 16şubatta çekildim. Doktor o ay için korunun dedi. Öyle yaptık. Bu ay femara verdi aşılama yapılacaktı. Bugün yumurta kontrolüme gittim. Meğersem femarayı 5 gün sonra bırakmam gerekiyormuş. Ama ben fazladan 1 gün daha içmiş oldum. Aşılama yapamayız dedi. Bu ay beklemek zorundasın dedi. Çok üzüldüm. Ama vardır bunda da bir hayır dedim. Sol tarafımda şu an 2 yumurta oluşmuş biri 18, diğeri 22 mm dedi. İnşallah doğal yollardan bu ay hamile kalabilirim. Ama benim doktor hemen aşılamaya yönlendirdi tek tüp kapalı diye, sizin ki nasıl bir yönlendirme yaptı?Merhaba benimde sag tup kapali pazartesi gunu ogrendim ama tek tarafli kapali iken de dogal hamilelik sansi varmis doktorum oyle dedi hsg ne zaman cekildimiz
Biz beklemek istedik biraz daha cunku psikolojik olarakta hazir degilim tedavi surecineBen hsg yi 16şubatta çekildim. Doktor o ay için korunun dedi. Öyle yaptık. Bu ay femara verdi aşılama yapılacaktı. Bugün yumurta kontrolüme gittim. Meğersem femarayı 5 gün sonra bırakmam gerekiyormuş. Ama ben fazladan 1 gün daha içmiş oldum. Aşılama yapamayız dedi. Bu ay beklemek zorundasın dedi. Çok üzüldüm. Ama vardır bunda da bir hayır dedim. Sol tarafımda şu an 2 yumurta oluşmuş biri 18, diğeri 22 mm dedi. İnşallah doğal yollardan bu ay hamile kalabilirim. Ama benim doktor hemen aşılamaya yönlendirdi tek tüp kapalı diye, sizin ki nasıl bir yönlendirme yaptı?
Keske korunmasaydiniz inanin bir sorun olmuyor. hatta gebe kalma sansi bile var hsg sonrasiBen hsg yi 16şubatta çekildim. Doktor o ay için korunun dedi. Öyle yaptık. Bu ay femara verdi aşılama yapılacaktı. Bugün yumurta kontrolüme gittim. Meğersem femarayı 5 gün sonra bırakmam gerekiyormuş. Ama ben fazladan 1 gün daha içmiş oldum. Aşılama yapamayız dedi. Bu ay beklemek zorundasın dedi. Çok üzüldüm. Ama vardır bunda da bir hayır dedim. Sol tarafımda şu an 2 yumurta oluşmuş biri 18, diğeri 22 mm dedi. İnşallah doğal yollardan bu ay hamile kalabilirim. Ama benim doktor hemen aşılamaya yönlendirdi tek tüp kapalı diye, sizin ki nasıl bir yönlendirme yaptı?
Ben de çok kararsız kaldım. Ama sonra hamile kalıp herhangi bir sorun olursa kendimizi çok suçlu hissederiz diye yine de korunduk. Ama pişmanım. Çünkü doktor o ay normalde eşimin sperm analizi çıkmış olmasına rağmen hiçbir takviye vermedi. Bize korunun dedi. Sonraki ay eşime de sperm morfolojisi bozuk diye bir takviye verdi. 3 hafta sonra etkisini gösterir dedi. Açıkçası sinirlendim biraz hem 1 ay korunarak hsg sonrası şansımı erteledim. Hem de eşime takviyeyi geç verdi. Sonuçta korunduğumuz ay takviyeyi verseydi en azından bu ay sperm morfolojisinde de olumlu değişiklikler olacaktı. Neredeyse 1 ay da buradan kaybetmiş olduk. Zaten hsg sonrası 3-4 ay şans yüksek oluyormuş. E bunun 2 ayını da doktorum yüzünden kaybettik zaten. O yüzden doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum bu ay. Ve bana hiç tek tüple aşılama zor olur vs demedi. Bazen özel hastenelerin bize müşteri gibi bakması durumu canımı sıkıyor. Aşılamadan vazgeçeceğim gibi görünüyor. Doğal yollarla 1 sene daha denemeyi düşünüyoruz artık.Keske korunmasaydiniz inanin bir sorun olmuyor. hatta gebe kalma sansi bile var hsg sonrasi
Siz ne kadar zamandır deniyorsunuz. Biz 1,5 senedir deniyoruzBiz beklemek istedik biraz daha cunku psikolojik olarakta hazir degilim tedavi surecine
Biz 1 yildir zaten 5-6 ay sonra olmayinca bir terslik oldugunu anlamistik bu ay doktora basvurduk isteSiz ne kadar zamandır deniyorsunuz. Biz 1,5 senedir deniyoruz
Umarım dilediğiniz zamanda sağlıkla gelirBiz 1 yildir zaten 5-6 ay sonra olmayinca bir terslik oldugunu anlamistik bu ay doktora basvurduk iste
İnsallah hepimiz icinUmarım dilediğiniz zamanda sağlıkla gelir
Valla ben tek yumurtalikla hamile kaldim, suan 3 aylik bebegim var. Siz umudunuzu hic kaybetmeyin olur mu, stres yapmayin bebisiniz hazir oldugunda gelecektirBiz beklemek istedik biraz daha cunku psikolojik olarakta hazir degilim tedavi surecine
Allah bağışlasın, sağlıkla büyütün.Valla ben tek yumurtalikla hamile kaldim, suan 3 aylik bebegim var. Siz umudunuzu hic kaybetmeyin olur mu, stres yapmayin bebisiniz hazir oldugunda gelecektir
Yaa canım benim çok güzel ümitli şeyler olmuş gerçekten, şimdi aşılamanın da güzel sonuçlarını alırsın inşallahKızlar ben yazayım size de ümit olsın inşAllah26 yaşındayım 23 yaşından beri bebiş istiyoruz 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm maalesef negatif oldu amh düşük sol tüp alındı. Sonra doktor değişip tekrar tüp bebeğe başladım yumurtam filan toplantı havuz işlemi yapılıyordu doktor yumurta toplamadan önce hsg çekti sol yok zaten sağ da açık ama hidrosalpimk dedi transfer öncesi kapatacağım dedi. Normal yollarla hiç gebelik oluşmadı yumurta toplamadan bir ay sonra adetim gecikti test yaptım sonuç 330 gebeyim tabi sonra düşük oldı maalesef şimdi tekrar olabileceğine inandığım için tüp beneğe ara verip tekrar hsg yaptırdım ve aşılama oldum bugün 6.günüm inşAllah olumlu sonuçlar alırız hepimizin hakkında haylrısı olsun kucaklarımız boş kalmasın ama tek doktorla kalmayın ben bu sürede 5 doktor değiştirdim
İşte bunu herkes diyor ama çok takıyorum, psikolojik destek almayı düşünüyorum. Hergün bunu düşünüyorum, kafamın içinde biri var sanki hiç susmuyor. Nasıl takmayacağımı bilmiyorumBir de sanırım gerçekten kafaya takmamak gerekiyor sanırım nasıl yapacağız bilmiyorum ama ben normal hamile kaldığım da eşimle tartışıp tatile gitmiştim arkadaşlarımla 1 hafta tatilden sonra geldim 3 gün gecikince test yaptıktan sonra öğrenmiştim beniş için mucizeydi ama dediğim gibi asla gebelik planım falan yoktu hatta eşime sinirimden tatilden dönünce onu boşayacağım diyordum ahhaahahah
Valla dusunmeden duramıyorumBir de sanırım gerçekten kafaya takmamak gerekiyor sanırım nasıl yapacağız bilmiyorum ama ben normal hamile kaldığım da eşimle tartışıp tatile gitmiştim arkadaşlarımla 1 hafta tatilden sonra geldim 3 gün gecikince test yaptıktan sonra öğrenmiştim beniş için mucizeydi ama dediğim gibi asla gebelik planım falan yoktu hatta eşime sinirimden tatilden dönünce onu boşayacağım diyordum ahhaahahah
Dogal mi oldu herhangi bir sey yaptiniz mi benimde sadece sol tup acikValla ben tek yumurtalikla hamile kaldim, suan 3 aylik bebegim var. Siz umudunuzu hic kaybetmeyin olur mu, stres yapmayin bebisiniz hazir oldugunda gelecektir
Hsgden sonrami hamile kaldinizKızlar ben yazayım size de ümit olsın inşAllah26 yaşındayım 23 yaşından beri bebiş istiyoruz 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm maalesef negatif oldu amh düşük sol tüp alındı. Sonra doktor değişip tekrar tüp bebeğe başladım yumurtam filan toplantı havuz işlemi yapılıyordu doktor yumurta toplamadan önce hsg çekti sol yok zaten sağ da açık ama hidrosalpimk dedi transfer öncesi kapatacağım dedi. Normal yollarla hiç gebelik oluşmadı yumurta toplamadan bir ay sonra adetim gecikti test yaptım sonuç 330 gebeyim tabi sonra düşük oldı maalesef şimdi tekrar olabileceğine inandığım için tüp beneğe ara verip tekrar hsg yaptırdım ve aşılama oldum bugün 6.günüm inşAllah olumlu sonuçlar alırız hepimizin hakkında haylrısı olsun kucaklarımız boş kalmasın ama tek doktorla kalmayın ben bu sürede 5 doktor değiştirdim