Haklısınız bizimde 8 ay olacak deneme ilk aylarda yazmıştım şimdi doktorlar kadar bilgi sahibi oldum hsg devlet hastanesi yüzünden olabilir benim,sonradan sol tüp kapalı olmayabilir akış var ama az dediler herşey yolunda dediler yumurtalarım 13-14 tane eşiminde herşey yolundaymış özel ve devlette hepsi aynı şeyi söyledi şu an sebepsiz infertilite oluyormuş Hastaneye gelmenize gerek yok zamana bırakın takmayın dedilerMerhaba siz nerde oturuyorsunuz ? Acili çektirdim demişsiniz ben İstanbul’da acısız çektirdim 10 dk sürmedi temiz çıktı şükür ama eşimin testi kaç senedir kötü. Onu toparlamayamadık kendisi de gayret göstermedi biraz da kendisinden kaynaklı. Bırakın tek tüpün tıkalı olmasını tek yumurtalığı alınan ve tek taraftan yumurtlama görenler bile hamile kalabiliyor bir akrabamız tedavi gördü tek yumurtalığı yoktu ve ordan yumurtlama desteği verilerek hamile kaldı. Aslında önemli rol oynayan şey spermler kaliteli hızlı ve olması önemli çünkü eğer canlılık yetersiz kalırsa spermler Rahime ulaşmadan ölüyolar zaten. Bunu sperm testi kötü olanlar için yazdım. 5 senedir aynı şeyle mücadele ediyoruz kolay değil
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sol tüp kapalı amh 2.23 hamilelik
- Konu Sahibi gizoka
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- amh 2 sol tüp tıkalı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Haziran 2024
- 178
- 41
- 13
- 31
Nasip kısmet bilemiyorum
Yaşınız gencse zamana bırakınca stres en kötüsü benim de teki açık teki kapalı aşılama sonrasi tupe gecicem ben yaşım 31 çünkü tek tuplede olur dedi doktorum ama ben beklemek istemiyorum size yüzde kac şans dedi yüzde 50 dimi tek tupleMaalesef insallah bu ay ya da diğer aylarda olmazsa kafamızı çok takmak istemiyoruz zamana bıraktık
- 13 Haziran 2023
- 1.572
- 1.531
- 53
Canım ben tubbebek tedavisi gördüm test günümü bekliyorum hayırlısı ileYaşınız gencse zamana bırakınca stres en kötüsü benim de teki açık teki kapalı aşılama sonrasi tupe gecicem ben yaşım 31 çünkü tek tuplede olur dedi doktorum ama ben beklemek istemiyorum size yüzde kac şans dedi yüzde 50 dimi tek tuple
- 13 Haziran 2024
- 178
- 41
- 13
- 31
Ne zamandır olmadı tek.tuple yasin kac canım İnşallah pozitif görürsün hayırlısı ileeeCanım ben tubbebek tedavisi gördüm test günümü bekliyorum hayırlısı ile
- 13 Haziran 2023
- 1.572
- 1.531
- 53
3 senedir evliyim tek tüpümde kapalıymış tekrar rahim filmi çektirdim açtırdım 6 ay bekledim yine olmadı bende tubbebek yaptırdım 35 üstü ileri yaştayımNe zamandır olmadı tek.tuple yasin kac canım İnşallah pozitif görürsün hayırlısı ileee
- 13 Haziran 2024
- 178
- 41
- 13
- 31
3 senedir evliyim tek tüpümde kapalıymış tekrar rahim filmi çektirdim açtırdım 6 ay bekledim yine olmadı bende tubbebek yaptırdım 35 üstü ileri yaştayım
2 tupunuz açıkken 6 ay olmadı tüp bebek.yaptirdiniz dimi en doğrusu bence ben de 31 yaşındayım basloycam ben de inslalah bir asilamadan sonra tupe gecicem benim ki hsg de de açılmadı açılması imkansizmjs Tek tuplede olur ama.beklmek istemiyorum bir komyasal gebeligim var kimyasaldan sonra 9 ay olmadı baktım tek tüp.kapali3 senedir evliyim tek tüpümde kapalıymış tekrar rahim filmi çektirdim açtırdım 6 ay bekledim yine olmadı bende tubbebek yaptırdım 35 üstü ileri yaştayım
İnşallah istediğiniz gibi olur biz hemen tüp bebek istemiyoruz aynı yaşlarda sayılırız , tek tüpe geçiş az dediler sonra yeter dediler eşime değerleri normal altı dediler sonra yanlıs vermişiz normal ve üstü dediler sonra teyit etmek için yine gittim aynı şekilde kaldı solda geçiş var ama doktor yorumlarına göre az sağda çok iyi ama 1 yılda mutlaka olur yılın dolana kadar gelme dedilerYaşınız gencse zamana bırakınca stres en kötüsü benim de teki açık teki kapalı aşılama sonrasi tupe gecicem ben yaşım 31 çünkü tek tuplede olur dedi doktorum ama ben beklemek istemiyorum size yüzde kac şans dedi yüzde 50 dimi tek tuple
- 30 Kasım 2017
- 8.722
- 1
- 4.379
- 173
Biraz piskolojik olarak rahatlamanız gerekiyor ben size bir şey önereyim 5 sene olcak evliyim psikoloğa gittim içimi hep orda döktüm bazı ilaçlar da kullandım çünkü artık geceleri uyumuyordum ve 5 sene de benim için az bir süre değil kafaya takıyorum ama artık bu son dönem pes ettim yani iş arayışına girdim felan kafam dağılırsa belki kendiliğinden olur çünkü doktorlar olumsuz konuşmuyor sadece eşimden yana sıkıntı çekiyoruz testleri güzel değil herkes kafada bittiğini söylüyor arkadaşlarımdan tutun doktoruma kadar demek bi bildikleri varHaklısınız bizimde 8 ay olacak deneme ilk aylarda yazmıştım şimdi doktorlar kadar bilgi sahibi oldum hsg devlet hastanesi yüzünden olabilir benim,sonradan sol tüp kapalı olmayabilir akış var ama az dediler herşey yolunda dediler yumurtalarım 13-14 tane eşiminde herşey yolundaymış özel ve devlette hepsi aynı şeyi söyledi şu an sebepsiz infertilite oluyormuş Hastaneye gelmenize gerek yok zamana bırakın takmayın dediler
- 13 Haziran 2024
- 178
- 41
- 13
- 31
Canım sen geçiş yapma tupe zTen çünkü senin de sağ açık ama sol tamamen tikali değil ki az olsada geçiş var geçer spermler ordan bence Allah gönlüne göre versin benim sağ tamamen kapalı sol açık ben vakit kaybetmek istemiyorum İnşallah guzel haberler alırız canimzaten rahime filminde de belli olur az birywre kadar geçiş varsa cikarİnşallah istediğiniz gibi olur biz hemen tüp bebek istemiyoruz aynı yaşlarda sayılırız , tek tüpe geçiş az dediler sonra yeter dediler eşime değerleri normal altı dediler sonra yanlıs vermişiz normal ve üstü dediler sonra teyit etmek için yine gittim aynı şekilde kaldı solda geçiş var ama doktor yorumlarına göre az sağda çok iyi ama 1 yılda mutlaka olur yılın dolana kadar gelme dediler
Ben aslında çok yoğun bir işte çalışıyorum ama 5 dk bile boş kalsam düşündüğüm zamanlar oldu dediğiniz gibi rahatlamak da lazım bir yandan da zaman geçiyor Allah hayırlısını versin hepimizeBiraz piskolojik olarak rahatlamanız gerekiyor ben size bir şey önereyim 5 sene olcak evliyim psikoloğa gittim içimi hep orda döktüm bazı ilaçlar da kullandım çünkü artık geceleri uyumuyordum ve 5 sene de benim için az bir süre değil kafaya takıyorum ama artık bu son dönem pes ettim yani iş arayışına girdim felan kafam dağılırsa belki kendiliğinden olur çünkü doktorlar olumsuz konuşmuyor sadece eşimden yana sıkıntı çekiyoruz testleri güzel değil herkes kafada bittiğini söylüyor arkadaşlarımdan tutun doktoruma kadar demek bi bildikleri var
İnsallah ya hepimize insallah insan yoruluyor ya o yüzden hepimiz için dua ediyorumCanım sen geçiş yapma tupe zTen çünkü senin de sağ açık ama sol tamamen tikali değil ki az olsada geçiş var geçer spermler ordan bence Allah gönlüne göre versin benim sağ tamamen kapalı sol açık ben vakit kaybetmek istemiyorum İnşallah guzel haberler alırız canimzaten rahime filminde de belli olur az birywre kadar geçiş varsa cikar
- 13 Haziran 2024
- 178
- 41
- 13
- 31
İnsallah ya hepimize insallah insan yoruluyor ya o yüzden hepimiz için dua ediyorum
ALLAH RAZI OLSUNİnsallah ya hepimize insallah insan yoruluyor ya o yüzden hepimiz için dua ediyorum