- 21 Şubat 2022
- 1.776
- 2.764
-
- Konu Sahibi diblerabla
bu teori de baya ilginç doğruysaBende şey biliyorum.. Bir göğüsten tatlı süt, diğerinden tuzlu gelıyormus.. Aslı astarı var mı bilmem ama biri demişti böyle hatırlamıyorumtıbbi açıklaması olabılır de olmayabılır de
Emerken nefes nefese kalıyor mu?. Hastaneler de emzirme birimi var. Bence bir sorPosizyon değiştirip emzirdiğimde de aynı şeyi yapıyor. Muhtemelen akışında sütün farklılık var.
Sütünüz kesildi mi solda?
Nefes nefese kalmıyor sadece çıkarıp çıkarıp tekrar alıyor ve eliyle ittiriyorEmerken nefes nefese kalıyor mu?. Hastaneler de emzirme birimi var. Bence bir sor
Emzirme birimine git kesinlikle.Nefes nefese kalmıyor sadece çıkarıp çıkarıp tekrar alıyor ve eliyle ittiriyor
Onu da deneyeceğim. Süt kesilmiyor o halde emmediği için o memeyi?
Benimkilerde bu şekilde emdi bazen yatağa uzanarak bazen ayağa kalkıp pışpışlayarak,ayaklarını gıdıklayarak,evin içinde gezerek çok zorlandım ama emzirdim hâlâ da emziriyorum anne sütü gibisi yokiki çocuğumda da yaşadım. Çözümü değişik pozisyonlarda emzirerek buldum yılmadım. İlkinde sol meme reddini atlattığım pozisyonu ikincide tecrübeli olduğum için direk denedim. Zor oldu biraz sürdü ama tamamen geçti
Bebeği ayağımda salliyacakmis gibi yatağa yatırıyorum, ben de uzerine eğilip biberon gibi veriyorum
Tabi ki oluk oluk emmediler ama azar azar şişkinliği aldım. Kalanını sagdim. O süreç bu şekilde geçti sonra şükür eskisi gibi aldilar
Belki sende de ise yarar
Sol memeden gelen sütün tadına bakın benim oğlumda 9 10 aydan sonra sağ memeyi emmedi sütün tadına baktığımda resmen tuzlu gibiydiHanımlar Selam
21 günlük anneyim. Başlarda emzirme konusunda sıkıntı yaşadım. Meme ucu yarası oldu ama emzirmeye devam ettim. Hiç bırakmadım. Biberon vs hiç vermedim. Bebeğim son 1 haftadır sol memeden emerken huzursuzlanıyor. Ağlıyor ve sürekli çıkarıp geri ağzına alıyor. Sağa geçince bu durum geçiyor aralıksız emiyor. Sol meme sağa göre daha yumuşak ama süt geliyor. Sağ meme daha dolu dolu çabuk şişiyor. Sebebi nedir bilen var mı? Tecrübe eden anneler varsa yorumlarını bekliyorum. Çok teşekkür ederim şimdiden.
Demek ki şehir efsanesi değil. Çok ilginç bir şey. Mutlaka kontrol edeceğim.Sol memeden gelen sütün tadına bakın benim oğlumda 9 10 aydan sonra sağ memeyi emmedi sütün tadına baktığımda resmen tuzlu gibiydi
1.5 yaşına kadar emdi ama asla sağ memeyi bir daha kabul etmediDemek ki şehir efsanesi değil. Çok ilginç bir şey. Mutlaka kontrol edeceğim.
4-5 ay sağdım zaten sağınca da cok gelmiyordu, köreldi meme. Şimdi sıkınca 1 damla geliyor ama sağsam 5 ml cıkmaz.Posizyon değiştirip emzirdiğimde de aynı şeyi yapıyor. Muhtemelen akışında sütün farklılık var.
Sütünüz kesildi mi solda?
Kesilmedi. En başta fazlalığı alacak kadar damla damla aldı. Gerisini sahip verdimOnu da deneyeceğim. Süt kesilmiyor o halde emmediği için o memeyi?
Göğüsteki boyut eşitsizliğini ne yaptınız? Sağarsam aynı boy olurlar mı? Şuan aynı durum bende de var ve sağ göğsüm solun 2 katı resmen çok kötü duruyor.Merhaba, benim bebeklerim de 6-7 aydan sonra sol memeyi almıyorlar. 6. aya kadar bir şekilde geliyoruz ama sonra sağdaki meme ucu sütün akışı vs daha hoşlarına gidiyor. Sol meme de iyice köreliyor maalesef. Süt var ama emmediler
Size sadece tek meme emzirmenin yetersiz olmadığını söylemek isterim. Güle güle büyütün
Düzelmedi hala. 7 aylık olacak ama aynı şekilde devam ediyor. Sol memeden emiyor artık ama o meme daha az süt yapıyor. Doktorla konuşmuştum bunu emzirmeyi bırakınca düzelir demişti ama benim pek umudum yok düzelmesine dair.Göğüsteki boyut eşitsizliğini ne yaptınız? Sağarsam aynı boy olurlar mı? Şuan aynı durum bende de var ve sağ göğsüm solun 2 katı resmen çok kötü duruyor.
Göğüsteki boyut eşitsizliğini ne yaptınız? Sağarsam aynı boy olurlar mı? Şuan aynı durum bende de var ve sağ göğsüm solun 2 katı resmen çok kötü duruyor.