Sol meme altında sonradan oluşan ağrı (fotoğraflı)

kriptokatip

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2022
31
19
43
Herkese merhaba, 15 ocakta dikleştirme ve protez ameliyatı oldum. Çarşamba günü eve geldim. Her şey normal gibiydi, dün birden bire sol koltuk altımda daha önce olmayan bir ağrı başladı. Sağ 250 cc, sol 275 cc protez konuldu. Bir de sol göğsüm dünkü ağrıdan sonra kare bir görünüm aldı. Sağ memede ödem azalırken sol memenin böyle olması tedirginlik yarattı. Normal durursam hiç ağrım yok ancak dokunduğumda veya yatakten kalkarken, yatarken ve hareket ettiğimde çok ağrı var. Daha önce bu durumu yaşamış olan var mı acaba? Yarın dr kontrolüm var ama tedirgin olduğum için sizlere sormak istedim.

Eklentiler

• IMG-20240121-WA0008.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 228
  • IMG-20240121-WA0008.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 222
Doktorunuzu aradınız mı baya şiş duruyor.
Yarın kontrole gideceğim için aramadım. Dayanılmaz bir ağrı değil ama yine de tedirgin oldum. Korse çok sıktığı için kan dolaşımında bir sorun olabilir diye düşündüm. Hareket edersem ağrıyor yoksa ağrıyı hissetmiyorum

Benim sağ memem de sola göre daha ödemli ve kareydi, zaman içerisinde eşitlendiler hala hafif şişlik var uzaktan bakınca belli değil ama dokununca hissedebiliyorum. İkisinin de iyileşme süresi farklı olabiliyor, sağ memede daha çok ağrı da hissetmiştim. Umarım hiçbir şey yoktur sizinde normal iyileşme dönemindedir. En doğru bilgiyi tabiki doktorunuz verecektir.

Son düzenleme:
Teşekkürler yorumunuz için, umarım bir sorun yoktur. Bugün kontrole gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…