• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sol göğsümden az süt geliyor

nesv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
210
2
116
42
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 40 günlük bebeğim var. Sol göğsümden sağ göğsüme oranla çok az süt geliyor. yarıyarıya bile sayılmaz. Arasıra makine ile sağıyorum o zaman farkettim. Sağ göğüsten 50 ml çıkıyorsa soldan ancak 20 ml çıkıyor. Birde sol göğsümden bir kist alımıştı, bu durum onunla mı ilgilidir diye endişelerim var... böyle şikayeti olan var mı?

:uhm:

aynen benimde sağ göğsümden daha az süt geliyor ama benim göğsüm yara olmuştu çok kötü ve sağ göğsümü 2 gün boyunca elimle sağıp emzirmemiştim sanırım o yüzden o göğsümdeki süt azaldı diye düşünüyorum annem ise azalmaz azalmaz sen emzirdikçe sütün artar diyor.
şimdi her emzirmede sırayla emziriyorum önce bir göğsümü sonra diğer göğsümü inşallah zamanla artar

evet kızlar benimde sol göğsümden sanki az geliyor.daha doğrusu sol göğsüm diğerine göre farkedilir derecede küçük kaldı :( çünkü göğsüm yara olmuştu ve bikaç gün ezirememiştim.bunun etkisi olduğunu düşünüyorum.

benim de her iki göğsümünde yarısında süt var yarısında yok ellediğim zaman hissediyorum bu mümkün mü acaba, bende bir terslik mi var?

az süt gelen göğüsünü daha sık emzir süt gelsede gelmesede emzir ki o göğüsündeki süt artsın

benimde sol tarafımdan az gelirdi ve kızım hiç emmeyi istemezdi o tarafımı. nohut bana çok süt yapıyordu sol tarafımda doluyordu ozaman. ama solunuda sık emzir çoğalır zamanla.

benim hala sol göğsümden çok az süt geliyor sağdaki kadar gelse ne güzel olurdu ama buna rağmen kızımı 6 ay sadece anne sütüyle besleyenlerdenim halende sağıyorum gerçi artık sütümü çerez niyetine alıyor

Aynı benimde öyle sol göğsümden daha az süt geliyor oğlum sol göğsümü fazla emmek istemiyor kafasını çeviriyo diğer tarafa ve ağlıyor ben yinede ısrarla emzirmeye çalışıyorum. Yara olmuştu 1 buçuk ay falan silikon göğüs ucuyla emzirdim onuda almak istemiyodu zar zor emziriyodum şimdi iyileşti çok şükür ama bu seferde süt az geliyor sağ göğsüme göre daha küçük.

Back