Sol bacağımda ağrı :(

LostSoul18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
61
2
38
28
Merhaba arkadaşlar. 22 yaşındayım. Akşam koltukta uzanırken sol kalçam basenim boyunca bir ağrı oluştu. Yorgunluktanmı acaba diye düşündüm. Uyudum kalktım hala ağırıyor yürürken çok hissediyorum. Acile gitsem ortopediye yönlendirirlermi? Ayrıca durduk yere böyle bir ağrı neden oluşurki kemik ağrısı gibi Aklımdan bin türlü senaryo geçiyor. Ev arkadaşım kas gevşetici sürdü ama ile yaramadı gibi Başına böyle biley gelen varmı?

Yorgunluktan olabilir yada yel girmiştir kas gevsetıcıyı bıraz kullan bakalım eminim gececektır. Zamn zaman benimde oluyor cok yoruldugum ıcın ama dinlenince gecıyor. Baktın Bı ıkı gun gecmedı doktora gorun onlarda agrı kesici kas gevsetıcı verirler. Kendimden biliyorum. Gecmıs olsun.

acile gittiğinizde ortopediden randevu alın diyecekler... tabi öncesinde röntgen çekilebilir sonrasında ortopedi görsün diyecekler. umarım basit bir sorundur.

Evet kalça bel ağrısı yaşiyorum 2 aydir Yürürken çok hissediliyor Ortapediye gittim röntgen normaldi Sonra dahiliyede kan tahlilleri sonucu d vitamini eksik çıktı D vitamini eksikliği yapıyormuş tüm bunları Yorgunluk halsizlik nefes darlığı da yaşıyorum Duraklarım çatladı dilimin ucunda kırmızı Istersen bir baktir dvite

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…