Teşekkür ederim inşallah geçer benimkidemrb evet adetim gecikmeli oldu ama gecti siskinlik yok sanirim gazdan dolayi oluyor
mrb evet adetim gecikmeli oldu ama gecti siskinlik yok sanirim gazdan dolayi oluyor
İnşallah..Geçmezse doktora git mutlaka. Geçmiş olsunTeşekkür ederim inşallah geçer benimkide
Duramadım bugun doktora gittim kist falan yok sadece sıvı birikmiş dedi ve polikistik over görünüyor dedi şok oldum hiçbir belirtimde yok adetlerim düzenli deyince demekki yumurtluyorsun sıkıntı yok dedi yinede canım sıkıldı inşallah hamile kalabilirimİnşallah..Geçmezse doktora git mutlaka. Geçmiş olsun
Ultrasonla mi bakti .. bazen hic bir belirti olmadan olabiliyor canim skma canini oyle asiri bir engel olmuyor diye biliyorum.hormonlarina da baktir adetin 2.yada 3. Gunu hormon testi yaptırtDuramadım bugun doktora gittim kist falan yok sadece sıvı birikmiş dedi ve polikistik over görünüyor dedi şok oldum hiçbir belirtimde yok adetlerim düzenli deyince demekki yumurtluyorsun sıkıntı yok dedi yinede canım sıkıldı inşallah hamile kalabilirim
Evet alttan muayene ile baktıUltrasonla mi bakti .. bazen hic bir belirti olmadan olabiliyor canim skma canini oyle asiri bir engel olmuyor diye biliyorum.hormonlarina da baktir adetin 2.yada 3. Gunu hormon testi yaptırt
Git tabi ama gebeliğe engel değil bak Instagram da bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orda görüyorum nice pco ve pcos hastaları var gebelik haberi veriyolar.Evet alttan muayene ile baktıhormon testine gideceğim bakalım
Bu ay ovulasyon testiyle baktım 2 gün pik ve sonraki gün çatlama gördüm yani belli bir büyüklüğe gelmiş yumurta demek oluyor değil mi kafam karıstı doktor adet oluyorsan sıkıntı yok dedi ama yumurta büyümeden mi çatlıyor acaba kafamda deli sorularGit tabi ama gebeliğe engel değil bak Instagram da bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orda görüyorum nice pco ve pcos hastaları var gebelik haberi veriyolar.
Aynen yumurtlamayı ve catlamayi görüyorsun demek. Eğer kafana çok takildiysa başka iyi bir doktora git derim. Sadece adette düzensizlik olacak diye bişey yok pcoda başka belirtilerde oluyomus onlardan eğer hiç biri yoksa kesin var diyemezsin zaten doktor yanlış görmüştürBu ay ovulasyon testiyle baktım 2 gün pik ve sonraki gün çatlama gördüm yani belli bir büyüklüğe gelmiş yumurta demek oluyor değil mi kafam karıstı doktor adet oluyorsan sıkıntı yok dedi ama yumurta büyümeden mi çatlıyor acaba kafamda deli sorular
diğer belirtilerde görünürde yok ama kanda baktıracam adetin 3. günü daha önce sadece tsh baktırmıştım ama diğerleri önemliymişAynen yumurtlamayı ve catlamayi görüyorsun demek. Eğer kafana çok takildiysa başka iyi bir doktora git derim. Sadece adette düzensizlik olacak diye bişey yok pcoda başka belirtilerde oluyomus onlardan eğer hiç biri yoksa kesin var diyemezsin zaten doktor yanlış görmüştür
TSH da onemlide digerleride önemli diye biliyorum ben baktirmadim hiç doktor erken dedi ama biara giderim herhalde. Daha 6 aydır istiyorux bebeği.. 1 yıl olana kadar normal dedilerdiğer belirtilerde görünürde yok ama kanda baktıracam adetin 3. günü daha önce sadece tsh baktırmıştım ama diğerleri önemliymiş
Bizimde bu ikinci ayımız geçen ay çift çizgi çıkmıştı bende sonra adet oldum doktorlar 1 yıl diyor ama mesela tüpler falan tıkalıysa ne gerek var beklemeye ben hsg çektirmeyi düşünüyorum yani kafam rahat etsin en azından inşallah rabbim nasip etsin tez günde her isteyeneTSH da onemlide digerleride önemli diye biliyorum ben baktirmadim hiç doktor erken dedi ama biara giderim herhalde. Daha 6 aydır istiyorux bebeği.. 1 yıl olana kadar normal dediler
Orası öyle tabiki ama soruyolar bir yıl gecmediyse cekmiyolar öyle. Hı sen dersen bir yıldır olmuyor diye o zaman tedavi süreci baslatiyolar sanırım. Hsg hormon testi ilaç v.sBizimde bu ikinci ayımız geçen ay çift çizgi çıkmıştı bende sonra adet oldum doktorlar 1 yıl diyor ama mesela tüpler falan tıkalıysa ne gerek var beklemeye ben hsg çektirmeyi düşünüyorum yani kafam rahat etsin en azından inşallah rabbim nasip etsin tez günde her isteyene
Onu duymamıştım hormon baktırıp bekleyeceğiz o zaman ne zormuş bu işlerOrası öyle tabiki ama soruyolar bir yıl gecmediyse cekmiyolar öyle. Hı sen dersen bir yıldır olmuyor diye o zaman tedavi süreci baslatiyolar sanırım. Hsg hormon testi ilaç v.s
sen iyice öğren istersen bir yıl olmuyor dersen sırayla tedavi sürecini baslatiyolar sanırım. Tabi neyi yapıp yaptırmaman sana bağlıdır belkide. Ben sağdan soldan duyuyorum hep .. acele de etmiyorum nasip birazda. Her şeyi yaptırıp yine olmaz olmadıktan sonra. Her şeyin rabbimin elinde akışına bırakmak lazım. Ben biara hormon baktiririm. Bir yıl dolunca da gerekenleri. Sen zaten daha da yeniymissin bana yine 6 ay oldu. Acele etme bakalımOnu duymamıştım hormon baktırıp bekleyeceğiz o zaman ne zormuş bu işler
Haklısınız daha erken insan takıyor işte inşallah güzel haberler alırızsen iyice öğren istersen bir yıl olmuyor dersen sırayla tedavi sürecini baslatiyolar sanırım. Tabi neyi yapıp yaptırmaman sana bağlıdır belkide. Ben sağdan soldan duyuyorum hep .. acele de etmiyorum nasip birazda. Her şeyi yaptırıp yine olmaz olmadıktan sonra. Her şeyin rabbimin elinde akışına bırakmak lazım. Ben biara hormon baktiririm. Bir yıl dolunca da gerekenleri. Sen zaten daha da yeniymissin bana yine 6 ay oldu. Acele etme bakalım
İnşallah aminHaklısınız daha erken insan takıyor işte inşallah güzel haberler alırız