Şoktayiiiimmmm

Ayy ne kadar guzell darisi basimiza :KK43: sanki zaman duracak hic gecmicek gibi geliyor. Bugun gorusucez cok guclu olmam laziimm

son görüşmemizde vedalaşırken ağlamıştım ben çok güçlü duramadım :KK43: haklısın insan düşündükçe nasıl geçecek bu kadar süre diyor. ben iki ay kalmasına rağmen öyle düşünüyorum :KK48: ama bu süreç ilişkiye bişeyler katıyor gerçekten beraber geçirdiğiniz zamanların ne kadar kıymetli olduğunu anlıyorsun. içeri telefon soktuktan sonra biraz daha rahatlarsın ama

son görüşmemizde vedalaşırken ağlamıştım ben çok güçlü duramadım :KK43: haklısın insan düşündükçe nasıl geçecek bu kadar süre diyor. ben iki ay kalmasına rağmen öyle düşünüyorum :KK48: ama bu süreç ilişkiye bişeyler katıyor gerçekten beraber geçirdiğiniz zamanların ne kadar kıymetli olduğunu anlıyorsun. içeri telefon soktuktan sonra biraz daha rahatlarsın ama
Acemi birligine telefon götürremrz dimi canim ?

Acemi birligine telefon götürremrz dimi canim ?

bir çoğu götüremüyor diye biliyorum canım biraz daha sıkı oluyor acemi birliği çünkü. erkek arkadaşım usta birliğinde sokmuştu. ama ankesörlüden her gün arardı acemilikte. hattını yanına alsın telefon bulursa oradan ulaşır belki.

biz bilmediğimizden pek erkek arkadaşım hattını yanına almamıştı daha sonra ilk çarşı izninde telefon alırken askeri kimliğini kabul etmemişler bu yüzden hat alamadı bir hafta daha beklemek zorunda kalmıştık. :KK22:

Kizlar biz 1 ay sonra gidecek askere derken kendimizi oyle hazirlarkenn .. Sevdigim askerlik subesine gittii yasi 28 cok gec kaldigini 2 gün icinde alacaklarini soylemislerr. Duydugumdan beri agliyorum elbet gidecektii ama cok ani olduuu... :KK43:

allah ailesiylede sizinlede sağ salim kavuştursun inşallah bol bol dualar et canım ben bi abimi bekledim can dostum benim kısa dönem yaptı ama olsun başlarda zorlanıyorsun hele bir akşam camdan dışarı bakıyorum (abim o zaman askerde) yağmur yağıyordu eyvah abim şemsiyesini almamış yazık ıslanıcak demiştim sonra tabi ben annem ablam başladık sarılıp ağlamaya nitekim alışılıyor :KK42:allah güç versin hem size hemde sevgilinizin ailesine

Kizlar biz 1 ay sonra gidecek askere derken kendimizi oyle hazirlarkenn .. Sevdigim askerlik subesine gittii yasi 28 cok gec kaldigini 2 gün icinde alacaklarini soylemislerr. Duydugumdan beri agliyorum elbet gidecektii ama cok ani olduuu... :KK43:
Bu hasretlik çok zor,Allah yardımcınız olsun ben de yaşadım ucundan da olsa:) Sevgilim askere gitti sadece 2 ay askerlik yaptı polisliği kazandı okulu da bana 2 saat uzaklıktaki mesafede şükür.En önemlisi askerdeyken onun yanında ol sevgini ilgini eksik etme alttan almayı öğren,psikolojileri bozuluyor çünkü...

Allah kavustursun. Allah bütün askerlerimizi korusun. Bazı bayanların çok çok ovunulecek bir seymis gibi askerden kacmak için kocalarının nisanlilarinin okumasini anlatmalarını da anlamıyorum. Askerlikten kacmak için okunulmaz.
Erkek evlat sahibiyim oglumun zamanı geldiğinde uzun donem yapmasını isterim. O kaçar bu kaçarsa askerlikten ne olacak halimiz. Gurur duyun askerlik yapmalarından, kaçıyor diye övünür gibi okuyor demeyin.
Konu sahibi arkadaşım dua et sayılı gün cabukgeçer. Şimdiden Allah kavustursun sizi.

Amiiin canlarim insallah hayirlisiyla gider gelirr :) tek teseellim gelince yuvamizi kurucazz boyle dusuncem biraz daha hafif atlatiriz belki

Allah kavustursun. Allah bütün askerlerimizi korusun. Bazı bayanların çok çok ovunulecek bir seymis gibi askerden kacmak için kocalarının nisanlilarinin okumasini anlatmalarını da anlamıyorum. Askerlikten kacmak için okunulmaz.
Erkek evlat sahibiyim oglumun zamanı geldiğinde uzun donem yapmasını isterim. O kaçar bu kaçarsa askerlikten ne olacak halimiz. Gurur duyun askerlik yapmalarından, kaçıyor diye övünür gibi okuyor demeyin.
Konu sahibi arkadaşım dua et sayılı gün cabukgeçer. Şimdiden Allah kavustursun sizi.
amiiinnnn cook tesekkur ederim zaten gurur duyulacak bir sey bu gunler su gibi akip gecsinde sevincimi de paylasayim sizlerle insallah :)

X