- 5 Nisan 2015
- 117
- 19
- 30
Ayy ne kadar guzell darisi basimiza sanki zaman duracak hic gecmicek gibi geliyor. Bugun gorusucez cok guclu olmam laziimmşu an askerde. 2 ay kaldı dönmesine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ne kadar guzell darisi basimiza sanki zaman duracak hic gecmicek gibi geliyor. Bugun gorusucez cok guclu olmam laziimmşu an askerde. 2 ay kaldı dönmesine
Ayy ne kadar guzell darisi basimiza sanki zaman duracak hic gecmicek gibi geliyor. Bugun gorusucez cok guclu olmam laziimm
Acemi birligine telefon götürremrz dimi canim ?son görüşmemizde vedalaşırken ağlamıştım ben çok güçlü duramadım haklısın insan düşündükçe nasıl geçecek bu kadar süre diyor. ben iki ay kalmasına rağmen öyle düşünüyorum ama bu süreç ilişkiye bişeyler katıyor gerçekten beraber geçirdiğiniz zamanların ne kadar kıymetli olduğunu anlıyorsun. içeri telefon soktuktan sonra biraz daha rahatlarsın ama
Acemi birligine telefon götürremrz dimi canim ?
Kizlar biz 1 ay sonra gidecek askere derken kendimizi oyle hazirlarkenn .. Sevdigim askerlik subesine gittii yasi 28 cok gec kaldigini 2 gün icinde alacaklarini soylemislerr. Duydugumdan beri agliyorum elbet gidecektii ama cok ani olduuu...
Bu hasretlik çok zor,Allah yardımcınız olsun ben de yaşadım ucundan da olsa:) Sevgilim askere gitti sadece 2 ay askerlik yaptı polisliği kazandı okulu da bana 2 saat uzaklıktaki mesafede şükür.En önemlisi askerdeyken onun yanında ol sevgini ilgini eksik etme alttan almayı öğren,psikolojileri bozuluyor çünkü...Kizlar biz 1 ay sonra gidecek askere derken kendimizi oyle hazirlarkenn .. Sevdigim askerlik subesine gittii yasi 28 cok gec kaldigini 2 gün icinde alacaklarini soylemislerr. Duydugumdan beri agliyorum elbet gidecektii ama cok ani olduuu...
amiiinnnn cook tesekkur ederim zaten gurur duyulacak bir sey bu gunler su gibi akip gecsinde sevincimi de paylasayim sizlerle insallah :)Allah kavustursun. Allah bütün askerlerimizi korusun. Bazı bayanların çok çok ovunulecek bir seymis gibi askerden kacmak için kocalarının nisanlilarinin okumasini anlatmalarını da anlamıyorum. Askerlikten kacmak için okunulmaz.
Erkek evlat sahibiyim oglumun zamanı geldiğinde uzun donem yapmasını isterim. O kaçar bu kaçarsa askerlikten ne olacak halimiz. Gurur duyun askerlik yapmalarından, kaçıyor diye övünür gibi okuyor demeyin.
Konu sahibi arkadaşım dua et sayılı gün cabukgeçer. Şimdiden Allah kavustursun sizi.