- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
Haklısınız en basit olarak o öneride bulundum.Kola şişesi tehlikeli olabilir lütfen sokak hayvanlarına karınlarını doyururken ağızlarını kesmeyecekleri ve zarar görmeyecekleri kaplar da yemek verelim!..
Bende mama alicam ise giderkn buzdolabı poşetine koyup yanıma alicam kedi köpek gördükçe vericem.20 kilo mama 119 lira acaba netten sipariş dahami uygun fiyat olarakkızlar ben kedilere bır tane ev yaptım ve sokaka hayvanlarına mama alıyorum uygunundan 15 kılo elimde kalmadı şuan spariş verdim bugun gelmesi gerekıyordu gelmedi çok üzülüyorum hayvanlara agızları yok dilleri yok. hayvanları seven insanları çok sevıyorum
düşünüp konu açtıgın için teşekkür ederim.
mama almak istemıyosanız bıle lütfen yemeklerı çöpe atmayın kediler yıne gırıp çıkıyor çöp bidonlarına ama kopekler gıremıyor bu soguk hava koşullarında bır de üzerine aç kalarak yaşamaya çalışıyolar. acıkıyolar söyleyemıyolar üşüyolar..
kuşlar içinse geçen sene ekmek agaç yapmıştık arkadaşımla çok güzel oldu bayatlamış ekmeklerınızı atmayın lütfen agaçların dallarına takın. onların gelip yediğini görünce insanın içi huzurla kaplanıyo
kızlar lütfen bıraz duyarlı olalım
En azından cabaliyorsunuz ne güzel. Icim yanıyor gerçekten. Keşke herkes sizin gibi ve burdaki duyarlı arkadaslrm gibi olsa...Özellikle son bir kaç gündür bu konu çok yoruyor beni, el ermiyor güç yetmiyor. Her yere kuru mama döküyorum, bu gün gazetede okudum Yıldız parkında bir fare donarak ölmüş, öyle kalmış garibim, fare girecek yer bulamadıysa düşünün vaziyeti. Çok iş var yapılacak, köpekler kuru mama ile doymuyor; akşamları çorbalık tavukları kaynatıp makarna ya da bulursam bayat ekmekle papara yapıyorum, biraz soğuyunca poşetlere bölüp çöp konteynırlarının yanına ve sakin yerlere bırakıyorum. Atölyedeki artıklardan barınaklara bir sürü minder diktik, onların hali de perişan. Eski battaniye,çarşaf,kazak,polar verebileceğiniz şeyleri barınaklara bırakabilirsiniz, çoğu açık kafeslerde yaşıyor, kar altında. Kapalı olanlar buz gibi kalebodur üzerinde, oofff offff.....
evet canım nette daha uygun yanı isim vermek olur mu bılmıyorum ama bunun çin kızmazlar herhalde temizmama.com buradan alıyorum ben uygun ve guzel mamalarıBende mama alicam ise giderkn buzdolabı poşetine koyup yanıma alicam kedi köpek gördükçe vericem.20 kilo mama 119 lira acaba netten sipariş dahami uygun fiyat olarak
Evet ben her sabah sokaktaki yavru kedilerime bol yağlı yumurta pisirirdm. 5 6 tane birde sütü suyla karıştırıp isitip goturrdum. Yavrularim ya yaklasmazlardi ama ben bırakıp arkami döndüğümde saldirirlardi yemeğe. Büyüyünce kaybolup gittiler.Illa kedi kopek mamasi,et,kemik olmasinin onemi yok.Yani evde kemik,tavuk artigi yok yemezler diye dusunmeyin ama tum yemek artiklarini bulamac yapipta vermeyin lutfen.Teflonda 2 yumurta kirip birazcik sutle icine ekmek dograyabilirsiniz ya da makarna haslayip yumurta kirabilirsiniz.
Kuslar icinse haslanmis bulgur,amann bununla ugrasamam derseniz ekmek ufalayip agac kenarlarina koyabilirsiniz.
Bunlari yaptiktan sonrada geriye havalarin biraz ilimasini beklemek kaliyor.En azindan su dondurucu soguklar bitsin artik
Hemen bakcam teşekkür ederimevet canım nette daha uygun yanı isim vermek olur mu bılmıyorum ama bunun çin kızmazlar herhalde temizmama.com buradan alıyorum ben uygun ve guzel mamaları
En azından cabaliyorsunuz ne güzel. Icim yanıyor gerçekten. Keşke herkes sizin gibi ve burdaki duyarlı arkadaslrm gibi olsa...
Migros ta 1liraya dostluk mamalari var onlarla da besleyebilirsiniz.
Bizim de apartmana küçük bir kedi girmis kapilari tirmaliyordu acliktan soguktan... ona yuva yaptik mamasi suyunu hazirladk polarini serdik tüm günüm onunla geçti :) bir de gelen gecene laf anlattik... Herkes aoartmanin derdinde sanki bana altin kaplatmislar da kirlenirmis...uyuzlar..
Simdi sakince yatiyor yerinde her bir iki saate gidip bakiyoruz napiyor diye..
Biri kovar diye korkuyorum ama ya her gittigimde orada mi usudu mu diye düşünmekten is güç yapamadim kafayi bozdum
Aynı şekilde harikasiniz . Ben sizin kadar yapamıyorum belki ama elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Allah bu soğuk havalarda yardımcıları olsun.15 yıldır uğraşıyorum, sürekli farkındalık yaratmaya çalışıyorum ama çok başarılı olduğum söylenemez. Ablam ve ben ne kadar yetişebiliyorsak o kadar. Bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama sizin gibi insanları görünce içim aydınlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?