Bende size sürpriz misafirlerimi getirdimalkisalkisalkisalkisalkisalkis.. Günkerdir evde bir gürültü, patırtıdır gidiyor sebebini anlamadığımız ama sonuç bu şekilde çıktı kafamçokkarıştı..
Gürültü patırtı dediğim, Spike her gün sabah akşam evde alt kata inip kalorifer kazanının olduğu bölüme geçebilmek için deliriyor, yapmadığı numara, çıkartmadığı ses kalmıyor.. Bir yandan bahçe tarafına baktığımızda her gün oturup vakit geçirdiğimiz balkonada benzeyen bir bölüm var alçak 4 merdiven yüksekliğinde bir yer, veranda tarzı, balkon tarzı ne derseniz diyin, hemen altında 1. kadar boşluk var depo gibi kullandığımız, kapısı var açık bir yeri yok, bu depo kapısının önünden geçen Yırtık kızımsa her gün o minik kapıya burnunu dayayıp içeriyi koklamaya başladı ama ne bu koklamalar nede içeriden Spikeın yarattığı ses fırtınası aklıma bir şeyi gtirmiyor, ta ki verandada oturan kızım anne bodruma kedi girdi diyerek yanıma koşup gelene kadar:1shok:,kedi girmesi imkansız çünkü kedilerden nefret eden Yırtık her an o bahçede yatıyor.. Fakat kızım bu kediye hiç tepki vermediğini söyleyince şaşırdım hemen dışarı çıkıp duruma baktım ki bodrum kapısını açar açmaz müthiş bir manzarayla kaşılaştım:bbo:.. Bir anne ve 4 bebiş:1shok: koskocaman olmuşlar, sessiz sedasız büyüyüp gitmişler hiç anlamamışız..
Sonra oturup sakince düşündüğümde Spikeın oraya geçebilmek için verdiği mücadele ve Yırtığın her geçerken burnunu dayayıp içeriyi koklaması buna bağlıymış geçte olsa anladım ama o kedinin bizim bahçeyi kullanarak yavrularına gitmesine izin veren Yırtığa çok şaşırdım, kedileri bulsa parçalayacak gibi havlayan bahçe çitlerine tırmanan köpek şimdi sus pus... Hemen Spikeın mamasından anneye takviye yaptık ama birde ne göreyim yavrularda mama yiyecek kadar büyümüşler, doğru markete koşup yavru maması aldımopuyorumnanaktan şimdi annede daha huzurlu
karnı doyduğu için sık sık dışarıya çıkmıyor yavrularıyla vakit geçiriyor... Anne bizim bodruma şu an kullanmadığımız zemine 30cm yüksekliğinde bir boru geçen delikten ulaşmmış şu ilk fotoda üstteki yavrunun baktığı delik şutarafagitti, anne çıkınca artık yavrularda o deliği kullanarak bahçeyi keşfe başladılar ama Yırtık kulübesinin yanında oturup onlar izlediği için çıkmalarına izin vermiyor onlarda kulübenin yanında ve arkasında vakit geçiriyor sonra evlerine geri dönüyorlar... Yırtık o görülen boşluklara sığamadığı için rahatlar, karşıdan birbirlerini izliyorlar çok ürkekler ve şaşkınlar..kaydirigubbakcemile3..Anneyede akıllı davranışıdan dolayı hayran kaldımvereliniortak Köpek olan bir bahçeye yavrulayıp yavrularını güvende tutmak için düşünceli davranmış, başka kediler asla çitlerin dışından bile geçemiyor:bbo: