alkisalkisalkis :roflol:
Ne yapsın çocuk.. Çok önemli varlıklar olarak, modernleşiyoruz.. kötükedihüsoHer yer beton ki ayaklarımız rahat etsin.. Aman diyeyim.. Markete bile arabayla gidelim.. Hepimiz kral-kraliçe soyundan geldik..
Mahvettik bu çocukları yahu! Aldırmaz görünmek dışında elinden gelen bi'şey yok garibimin..
Açlıkları, susuzlukları bir yana.. En çok da sevgiye aç olmaları koyuyor bana.. :çok üzgünüm: Bu fotoğraf da bu duygumu uyandırdı yine..
Ne kadar önemli bir noktaya değinmişsin Püsküütüm, insanlar bunu düşünemiyor! Ben de bunun farkına bir kediyle hayatımda uzun süreli dostluk kurulduğu lise yıllarımda varmıştım. Kendisi kasabın kedisiydi ve bizim balkondan gözünü ayıramayan bir güzeldi :asigim: Yemek problemi yoktu yani, peşinde mamayla gezen bir dükkan sahibi vardı, düşünebiliyor musun? Ama bu kız ilgi arsızı (ama herkese değil, bizim aileye :1closedeyes:) aşırı düşkündü. Başkalarına pas vermeyen ama bizim bir kelimemizle deliye dönen bir sevgi yumağı opuyorumnanaktan tabii mahallede havamızdan geçilmezdi :kedi:
Geçen hafta, yine ders kitaplarından dolayı kütük gibi olmuş iş çantam ve omuz çantamla zar zor yokuşu tırmanırken bir dombili önümü kesti. Karşı kaldırımda sürekli yol bekleyen vardı çok benzeyen, aha tasma yok, patilerde beyazlık daha fazla, bu o değil ki :1no2: hem de daha tombiş. sola baktım, diğer kedi yalanıyor daha da mamalar kalmış apartmanın kenarında, bu çabuk halletmiş olsa gerek yemek işini, gözlerime bir bakıyor, miyavlama yok, hemen arabaya sevdirdi kendini, anladım kurtuluş yok!
5 dakika kadar seviştik kendisiyle Şeniz onun patiler inip kalktıkça ben
mahv-oldum, ben sevdikçe o mest oldu. sonra yeter mi diye iki defa sordum. artık ellerim de terlemeye başlamıştı öğlen sıcağında, belki de rahatsız oldu, son bir defa baktı ve bahçenin içine geçti.
O anda tek ihtiyacı buydu, karnı tok, sırtı pek, güzel bir apartman (aah ah ne olurdu öyle bir apartmanda oturuyor olsaydım) bulmuş kendine! Böyle insanların olduğunu görmek insana umut veriyor.