- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 32
-
- Konu Sahibi Yinemipilav
Ya şimdi başlık sevgi pıtırcıklı bir konu olduğunu düşündürüyor ama ortamı fitleyip de sonra polemik yassah diye bağırmanız çok iki yüzlüce, banı da yemişsiniz zaten ama yazmadan edemedim.Konuya negatif yaklasanlar utansin. Isiniz gucunuz polemik yaratmak.
Ben internetten insan siginagi teknoloji ariyorum.
Buldukllarimi iletecegim.
Aynen vinç kazasında vefat eden hacı adaylarına pastirma oldular demişti siyasette..
Sokak çocuklarını da ben mi düşünücem? Hayır zaten hepimiz gördük mü elimizden gelen yardımı yapıyoruzdur hiçbir kadın o manzaraya kayıtsız kalamaz. Ama neden ben bir şey yapmak zorunda olayım ki? Sosyal devlet nerede? Çocukları sokağa salan zihniyetle ben mi baş edeyim tek başına bir kadın olarak.
Bana en çok doğudaki okulların ihtiyaçları dokunuyor. Bot isteniyor. Mont isteniyor. Devlet mont alıp okul okul gezip dağıtamıyor mu mesela? Bu kadar mı aciziz? Neden okul ihtiyaçları için sürekli halktan yardım toplanıyor. Benim vergim nereye gidiyor o zaman çok merak ediyorum.
50 kere hacca gitmek miHac konusundaki talihsiz yoruma ben de denk geldim hoşlanmadım,inanan herkese Allah nasip etsin, lakin kapanan konusunda Arabistanı zengin edenler diye bir ifadesi var, hah işte ona katılıyorum 20mkere umreye 50 kere hacca gitmek evet israftır hele şimdi bir de sosyal medyada resim paylaşma olayı var, dua ederken resim namaz kılarken resim, ibadetin gizlisi makbul değil miydi israf haram değil miydi
Yapılan iyilik söylenmez uzun uzun yazacak değilim eti budum elverdiğince birseyler yapmaya çalışıyorum, apartmanlara okullara mağazalara üşüyen hayvanları alan insanlar var gördükçe seviniyorum, ama elbette daha kapsamlı birşeyler yapmak gerek, evsizler için sokak hayvanları için
50 kere hacca gitmek mi
1 kere gidebilen öpsün başına koysun...bu sene kuraya bile almadılar yeni talepleri...7 yıldır yazılıpta gidemeyenler yazıldı.
Ayrıca kimse arabistanı zengin etmek maksadıyla gitmiyor umreye...kabemizi kıblemizi görmeye gidiyorlar...inancımızın kalbini...medine de sevgilimiz var bizim habibimiz....50 değil 50 bin kere gitse insan doymaz..
Bu mantıkla kocanı da bi kere düğünde görsen yeter...ne gerek var adamı hergün görüp masrafa sokmaya di mi ama
Polemik olsun diye söylemiyorum yanlış anlama ama hacca 2. Defa gitmek yasak...kural böyle...arabistan kabul etmiyor...ancak kasap,diyanet rehberi gibi görevli olarak var 2. 3. Kez gidebilenler...Evet gidenler var, param da olsa 50 kere gitmem ben mesela, çocuk okuturum hastane yaptırırım gibi gibi yapılacak başka bir dolu şey var, başkalarının da hayatına dokunmak isterim
Polemik olsun diye söylemiyorum yanlış anlama ama hacca 2. Defa gitmek yasak...kural böyle...arabistan kabul etmiyor...ancak kasap,diyanet rehberi gibi görevli olarak var 2. 3. Kez gidebilenler...
Okuyanlar yanlış bilgilenmesin
K.İ.B yaptıktan sonra raporlar en kısa sürede incelenir, işlem yapılır..VeHuy Meselesi bu üyeyi defalarca kiblememe rağmen ceza almaması düşündürücü ve üzücü...son yazdığı mesajların incelenmesini ve gerekli cezayı almasını öneriyorum...
Yaptığı hem saygısızlık,hem hakaret...asla kabul etmiyorum