- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
-
- Konu Sahibi Yinemipilav
Pastirma miIstanbul icin ih ar hatti var. Ariyorsunuz gelip sokakta kalanlari goturup onlari sicak yerlere koyuyorlar.
Senin samimiyetine de zerre inanmiyorum. Diger konuda yorumunu gordum daha da uyuz oldum yazacaktim ama kapanmis konu. Hacda ezilenlere pastirma, Suriyelilere de tonlarca sey soylersin, Umre yapmak isteyen birine sozde nasihat verip umre yapanlari ahlaksizlikla suclarsin.
Hic samimi degilsin ve hic hos bir kisilik de degilsin.
...
Pastirma mi
Hadi bu konuyu degistirdin, ama umre konusunda yazdigin yorumlar ne olacak? Herkes okudu o şuursuz yorumunu. Seni hala nasil banlamadilar, hayretler icerisindeyim. Burda bircok kisi sacmasapan seyler yuzunden gunlerce banlaniyor. Sen kalkmissin alakaya maydanoz, umreye giden ahlaksizlar diye nutuk atiyorsun ama sana ban yok. Bu yorumdan sonra, ben banlanirsamda şaşirmayacagim. Ama umarim şaşiririm da, buranin tarafsiz bir ortam oldugunu görürüm.
Yüzde yüz katılıyorumIstanbul icin ih ar hatti var. Ariyorsunuz gelip sokakta kalanlari goturup onlari sicak yerlere koyuyorlar.
Senin samimiyetine de zerre inanmiyorum. Diger konuda yorumunu gordum daha da uyuz oldum yazacaktim ama kapanmis konu. Hacda ezilenlere pastirma, Suriyelilere de tonlarca sey soylersin, Umre yapmak isteyen birine sozde nasihat verip umre yapanlari ahlaksizlikla suclarsin.
...
Bugüne kadar ne yaptın Onlar için say o zaman,yazmaktan başka.Yanlis. Herseyi otoriteden beklememeliyiz.
Biz kadinlar olarak yapabilecegimiz seyler varsa yapabilmeliyiz.
Ben de çok fazla ban yıyorum en son bır yorumda uyeyı magdur edenler hakkında sert konustugum ıcın ban yemısken boyle dıne vs hakaret edenlerın banlanmamasını anlayamıyorum . Eğer bunun üzerine banlanırsam burdakı uyelıgımı gozden gecırecegım gercekten .
Margorikotin banlanma isine yetkili degil. Bunun icin kazen ve mune yetkili. Mune hanim da suan izinliymis. Dolayisiyla "kib" lerden suan kazen sorumlu. O yuzden margorikotine kizmayin bosuna lutfen.Ve @Margarikotin bu üyeyi defalarca kiblememe rağmen ceza almaması düşündürücü ve üzücü...son yazdığı mesajların incelenmesini ve gerekli cezayı almasını öneriyorum...
Yaptığı hem saygısızlık,hem hakaret...asla kabul etmiyorum
Agzina saglik bilgece.tam yaziyordum sen yazmissin...Istanbul icin ih ar hatti var. Ariyorsunuz gelip sokakta kalanlari goturup onlari sicak yerlere koyuyorlar.
...