- 8 Ocak 2015
- 6.074
- 19.078
- 448
- Konu Sahibi kelebek1979
seyahat izni almaniz gerekiyor.izin alirken sebebi sorulunca da rezervasyonunu sebep gosterirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suan her yerde vakalar artmiş durumda bızımde zorunlu seyahat etmek zorundaydık ama can korkusundan yapamadık. cumku bu yenı mutasyona uğramış vurıs korkutuyor benıŞu anda Samsun'a gitmektense Çin'e gitmek daha güvenli sanırım.
yazmayayım yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi...
bu yasaklar zaten şu PANDEMİ döneminde seyahat etmeyin diye konuluyor biliyorsunuz değil mi???
çok özür dilerim ama hayati bir mesele olmadığı sürece yasağı delip otelde kalmanızı çok yanlış buluyorum.
Zaten izin çıkmaz ya da güçlü bir gerekceleri vardır .
Teşekkür ederim cevabınız için. İnanın keyfine gitmiyorum, herşeyin farkındayım ama gitmem lazım olan bir durum söz konusu.Konu sahibi yaniltici yorumlara bakmayin. Otel rezervasyon kagitlariniz seyahat icin yeterli. Kimlikler yaninizda olsun tamamdir. Baska bir yerden izin almaniza,baska kurumlari aramaniza falan gerek yok. Kesin bilgi.
Teşekkür ederim cevabınız için. İnanın keyfine gitmiyorum, herşeyin farkındayım ama gitmem lazım olan bir durum söz konusu.Otel rezervasyonu, kimlik, hes kod ve maske yeterli.
Rica ederim ne demek. Valla keyfi de gidebilirsiniz,ben gittim cok defaTeşekkür ederim cevabınız için. İnanın keyfine gitmiyorum, herşeyin farkındayım ama gitmem lazım olan bir durum söz konusu.
Bunları anlatan bir internet linki biliyormusunuz ? Veya devletin şu tarihli genelgesinde bunlar yazıyor falan gibi birşey ? Yolda soran olursa polis falan, bunları gösterirsem daha iyi olur, bizler adına.
Tekrardan teşekkürler![]()
Neden linç olsun sizin işiniz gereği bir zorunluluğunuz varmış ve bakanlıktan usullere uygun şekilde izin almışsınız. Ben keyfi kalabalık toplantılara, gezilere vs gidenlere ve maske takmayanlara kızıyorum.Cmt pazar defalarca sehir disina ciktim (linc edecekler icin; bir sınır ilcedeyim ve hastanem diger ilde, tedavi suresince baska bir ile cocugumu biraktim-aldim vs.) , e devlet icisleri bakanligi seyahat izni kismini doldurun kanitlari da ekleyin. Izninizin onaylanip onaylanmadigi gelecek. Onay alirsaniz evraki bastirin arabaya koyun bir de aractaki herkesin hes kodu olsun, maskesi olsun yeter. Iyi yolculuklar