• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sokağa çıkma yasagında şehirlerarası seyahat araba ile

kelebek1979

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
133
45
kızlar merhaba, nereye açacagımı bilemedim, umarım dogru yerde konu açıyorumdur.
gelecek hafta pazar günü istanbul'dan samsuna'a gidecegiz arabayla ve gece samsunda kalacagız. gece için otel rezervasyonumuz var. ama pazar günü sokağa çıkma yasağı var. bir sıkıntı olurmu ?
prosedür nedir acaba bilen veya tecrübe eden varmı?
internete bakındım bişey bulamadım.

kızlar merhaba, nereye açacagımı bilemedim, umarım dogru yerde konu açıyorumdur.
gelecek hafta pazar günü istanbul'dan samsuna'a gidecegiz arabayla ve gece samsunda kalacagız. gece için otel rezervasyonumuz var. ama pazar günü sokağa çıkma yasağı var. bir sıkıntı olurmu ?
Bulunduğunuz ilçedeki seyahat kurulundan izin almak zorundasınız. Kaymakamlığa giderek ya da 199 veya e-devlet üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Pazar günü otelden market harici dışarı çıkamazsınız .Bir fark yok .Samsun kırmızı illerden biri ise Cumartesi de çıkamazsınız aynı şekilde .
Pazar günü otelden market harici dışarı çıkamazsınız .Bir fark yok .Samsun kırmızı illerden biri ise Cumartesi de çıkamazsınız aynı şekilde .
teşekkür ederim. esasında pazar günü istanbuldan samsuna araba ile gidecgiz, tüm gün yolda olacağız, ve pazar akşamı samsuna otele varacagız. seyahat etmek için prosedür nedir acaba ?

teşekkür ederim. esasında pazar günü istanbuldan samsuna araba ile gidecgiz, tüm gün yolda olacağız, ve pazar akşamı samsuna otele varacagız. seyahat etmek için prosedür nedir acaba ?
Bunun için izin almanız gerekiyor .Bir sebep gösterilmeli .Yukarıdaki arkadaş da detaylı olarak yazmış nasıl izin alacağınızı zaten .Rica ederim...

yazmayayım yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi...

bu yasaklar zaten şu PANDEMİ döneminde seyahat etmeyin diye konuluyor biliyorsunuz değil mi???

çok özür dilerim ama hayati bir mesele olmadığı sürece yasağı delip otelde kalmanızı çok yanlış buluyorum.
Zaten izin çıkmaz ya da güçlü bir gerekceleri vardır .

Merhaba. Bir ara otel rezervasyonu olanlar, uçak bileti olanlar yasaktan muaf oluyordu. Hatta arkadaşlarım arasında yasak gününde bu şekilde yolculuk yapanlar oldu ve aksi bi durumla karşılaşmamışlardı. Sanıyorum ki bu durum hala böyle. Ama siz yine de araştırın.

teşekkür ederim. öncelikle
Biz gittik, 3 kere polis 1 kere asker durdurdu. Ona göre gidin bence.
Biz gittik, 3 kere polis 1 kere asker durdurdu. Ona göre gidin bence.
zorunlu bir seyehat olacak, yoksa inanın bende gitmem evimde otururum :)
cevabınız için teşekkür ederim. nasıl seyahat ettiniz acaba ? otel rezervasyonunu göstermek yeterli oldumu, sıkıntı yaşadınızmı?

Yasak.
Ben daha önce bu konuda 153 ü aradım.
Bana yasak olduğu, denetlemede ceza verdiliği söylendi

teşekkür ederim. öncelikle

zorunlu bir seyehat olacak, yoksa inanın bende gitmem evimde otururum :)
cevabınız için teşekkür ederim. nasıl seyahat ettiniz acaba ? otel rezervasyonunu göstermek yeterli oldumu, sıkıntı yaşadınızmı?
Bizim otel rez. yoktu. Memlekete gitmiştik, emn. personeliyim ben apar topar göreve cagrilinca geri dönmek zorunda kaldık, öyle olunca ceza yemedik.

Otel rezervasyonunuz varsa yasaktan muaf oluyorsunuz. Ben daha önce çıkacaktım aradım bizzat görüştüm oradan biliyorum. 153’ten izin alın, rezervasyon kodunuzu söyleyin %100 izin çıkar.

Samsun felaket durumda ben. Olsam gitmem ama pazar günü kesinlikle izin verilmiyor çünkü hem İstanbul hem samsunda pazar günü kısıtlama olduğu için.... Gidecekseniz hafta içi cuma gidebilirsin yada herhangi bir gün ama pazar vermiyorlar

Back
X