• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokağa çıkma yasağı hakkında

Essilaam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
1.353
2.202
133
Cumartesi gününe diş doktorum randevu verdi. Bir süredir devam eden tedavim var. Sokağa çıkma yasağı sıkıntı olur mu? Kendileri sıkıntı olmuyor dedi. Soran olursa telefondaki randevu mesajı yeterli olur mu? Yürüyerek gideceğim 20-25 dak. mesafede.

Cumartesi gününe diş doktorum randevu verdi. Bir süredir devam eden tedavim var. Sokağa çıkma yasağı sıkıntı olur mu? Kendileri sıkıntı olmuyor dedi. Soran olursa telefondaki randevu mesajı yeterli olur mu? Yürüyerek gideceğim 20-25 dak. mesafede.
Sıkıntı olmaz geçen hafta cumartesi de ben gittim

Bu konuda ben de dertliyim. Yanımızda refakatçi biri götürebiliyor muyuz acaba? Yoksa ona ceza mı gelir?

Polis gördüğünde ceza yazabilir.
Arayıp " randevum var, izin yazar mısınız?" derseniz telefonunuza izin aldığınıza dair bir mesaj yolluyorlar. Polis çevirdiğinde gösteriyorsunuz. Ben öyle yapmıştım.

Sokaga çıkma yasagında polis ve zabıtalara da yasak vardı sanırım. Ben muaf olmama ragmen hiçbir sıkıntı yasamadım. Kontrol eden kiöseyi de görmedim. Ama bu sebeplerden dolayı sıkıntı çıkacagını sanmam. Yine de araştırmadan çıkmayın. Muaf listesine bakın

Sokağa çıkma yasağı yok kısıtlaması var. Zaten yürüyerek gidecekmişsiniz. Yürümeye nereden başladığınızı nereden bilecekler 🤔

Bu konuda ben de dertliyim. Yanımızda refakatçi biri götürebiliyor muyuz acaba? Yoksa ona ceza mı gelir?
Valla arkadaşımın babası annesi rahatsızlanmıș ambulansa almamışlar yanına yanında refakat için. Onlarda göndermemișler tek başına öyle demişti dün bana

Sokağa çıkmak yasak değil ki kısıtlama var. Yine de çok korkuyorsanız alın elinize 1 ekmek ekmek almaya ciktim dersiniz 😁 zaten yürüyerek gideceğiniz için problem olmaz

arkadaşlar devlet hastanelerinde diş bölümü kapalı mı? benimde dişim çok ağrıyor ayın 17’sine randevu aldım ama gittiğimde işlem yaparlar mı? en son yazın gittiğimde işlem yapamıyoruz diyerek antibiyotik ile ağrı kesici yazdı. Bir süre kullanmadım ağrı kesildiği için fakat yeniden ağrım başladı 3 haftadır kullanıyorum verdiklerini. Artık hallolsun istiyorum. Yine aynı durumla karşılaşır mıyım?

arkadaşlar devlet hastanelerinde diş bölümü kapalı mı? benimde dişim çok ağrıyor ayın 17’sine randevu aldım ama gittiğimde işlem yaparlar mı? en son yazın gittiğimde işlem yapamıyoruz diyerek antibiyotik ile ağrı kesici yazdı. Bir süre kullanmadım ağrı kesildiği için fakat yeniden ağrım başladı 3 haftadır kullanıyorum verdiklerini. Artık hallolsun istiyorum. Yine aynı durumla karşılaşır mıyım?
Ben oğlumu götürdüm çok zorunlu ise çekim yapıyoruz başka bir işlem yapamıyoruz dendi.

Ben haftasonu gitmekten vazgeçtim. Şartlarımı zorlayıp hafta içi gideceğim. Kendim randevulu olsam da eşime ceza yazarlar diye tedirginim. Hiç net bilgi yok refakatçiye dair. 3 bin lira da az değil.

Back
X