- 8 Ocak 2019
- 1.353
- 2.202
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkıntı olmaz geçen hafta cumartesi de ben gittimCumartesi gününe diş doktorum randevu verdi. Bir süredir devam eden tedavim var. Sokağa çıkma yasağı sıkıntı olur mu? Kendileri sıkıntı olmuyor dedi. Soran olursa telefondaki randevu mesajı yeterli olur mu? Yürüyerek gideceğim 20-25 dak. mesafede.
İnşallah teşekkür ederimSıkıntı olmaz geçen hafta cumartesi de ben gittim
Ben eşimle gittim geldim hastaneye bi sıkıntı olmadıBu konuda ben de dertliyim. Yanımızda refakatçi biri götürebiliyor muyuz acaba? Yoksa ona ceza mı gelir?
Onunda aynı saat aralığında izin alması gerekiyor diye biliyorum.Bu konuda ben de dertliyim. Yanımızda refakatçi biri götürebiliyor muyuz acaba? Yoksa ona ceza mı gelir?
Valla arkadaşımın babası annesi rahatsızlanmıș ambulansa almamışlar yanına yanında refakat için. Onlarda göndermemișler tek başına öyle demişti dün banaBu konuda ben de dertliyim. Yanımızda refakatçi biri götürebiliyor muyuz acaba? Yoksa ona ceza mı gelir?
Ben oğlumu götürdüm çok zorunlu ise çekim yapıyoruz başka bir işlem yapamıyoruz dendi.arkadaşlar devlet hastanelerinde diş bölümü kapalı mı? benimde dişim çok ağrıyor ayın 17’sine randevu aldım ama gittiğimde işlem yaparlar mı? en son yazın gittiğimde işlem yapamıyoruz diyerek antibiyotik ile ağrı kesici yazdı. Bir süre kullanmadım ağrı kesildiği için fakat yeniden ağrım başladı 3 haftadır kullanıyorum verdiklerini. Artık hallolsun istiyorum. Yine aynı durumla karşılaşır mıyım?