• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sokağa çıkma yasagi gelmeli artik

Kim dedi yükselmediğini?
Verileri biliyor muyuz yoksa sadece söyleneni mi?
Acaba şuan kış geldi, turizm bitti diye mi biraz daha yüksek sayılar duyuyoruz?
Yaz günü herkes fellik fellik gezerken bulaş yoktu da kış günü kıçı kırıp evde otururken mi var?

Yapmayın Allah aşkına, bu kadar temiz düşünmeyin:)
İçim sıkıldı artık temiz düşünmek istiyorum ama hiç kimseye de güvenmiyorum kendi tedbirimi alıyorum işime bakıyorum

Kızlar bir şey sorucam.
Aydinlatirsaniz sevinirim.
Haftasonu sabah 10 ile akşam 20 arası sokağa çıkma yasağı var.
Peki avmler açık olur mu?
Yanı normal günlerde bile avm'ler 10.00-20.00 arası açık oluyor.
Haftasonu saten o saatlerde yasak var.
Ozaman avm'ler in cin top oynamamak için kapalı olur diye düşünüyorum?

Kızlar bir şey sorucam.
Aydinlatirsaniz sevinirim.
Haftasonu sabah 10 ile akşam 20 arası sokağa çıkma yasağı var.
Peki avmler açık olur mu?
Yanı normal günlerde bile avm'ler 10.00-20.00 arası açık oluyor.
Haftasonu saten o saatlerde yasak var.
Ozaman avm'ler in cin top oynamamak için kapalı olur diye düşünüyorum?
Arası değil, o saatler dışında.
Birçok kanal yanlış verdi çünkü o kadar saçma ki😂

Hayatımda bu kadar komik şey ender duydum, böyle bir kısıtlamanın yegane sebebi vardır ancak...

Arası değil, o saatler dışında.
Birçok kanal yanlış verdi çünkü o kadar saçma ki😂

Hayatımda bu kadar komik şey ender duydum, böyle bir kısıtlamanın yegane sebebi vardır ancak...
Ahahahahahahahah inanamıyorum şaka gibi ay dur iki dk kendime geleyim hahahah🤣🤣🤣🤣

Ya şimdi anlamadim Saat sabah on i'le akşam sekiz arası mı sabah saat sekizde çıkabilir miyiz beynim yandi😬

Ayol haftasonu sen 10 ile 20 arası serbest yapıosun millet zaten o saatlerde fildir fildir sokakta neyi kisitliyosun ben anlamadım?
Ve buna kısıtlama mı diosun hahahahahahaha ay ilahi hic gülesim yoktu:D:D
Kısıtlama he?
He he biz de yedik..

Ayol haftasonu sen 10 ile 20 arası serbest yapıosun millet zaten o saatlerde fildir fildir sokakta neyi kisitliyosun ben anlamadım?
Ve buna kısıtlama mı diosun hahahahahahaha ay ilahi hic gülesim yoktu:KK70::KK70:
Kısıtlama he?
He he biz de yedik..
Aaa litfen litfen restoran cafe haftasonu sadece paket servis verecek, hafta içi de yine 8 de kapatacak.
Okulları kapattık yalama oldu zaten aç kapa.
Kültürel etkinlik sinema tiyatro kapattık, halı saha vb kapattık, bu millete de yaranılmıyor daha nolsun😂😂😂

Hahahahahhahaha kız Allah iyiliğini versin insAllah ben tüp bebek tedavisine başladım bugün yani sabah ondan önce gidebilirim demi🤣
Hayır 10 dan sonra gidebilirsiniz😂
Ama bu haftasonu geçerli, hafta içi free takılıyoruz komple serbestiz.

Aaa litfen litfen restoran cafe haftasonu sadece paket servis verecek, hafta içi de yine 8 de kapatacak.
Okulları kapattık yalama oldu zaten aç kapa.
Kültürel etkinlik sinema tiyatro kapattık, halı saha vb kapattık, bu millete de yaranılmıyor daha nolsun😂😂😂
Çocukları rezil ettiler zaten ac kapa aç kapa devreler yandı. Hiç açmayacaktı. Kaç tane öğretmen vefat etmiş kimse yayınlamıyor bile.

Çocukları rezil ettiler zaten ac kapa aç kapa devreler yandı. Hiç açmayacaktı. Kaç tane öğretmen vefat etmiş kimse yayınlamıyor bile.
athena athena

Ee kreşler yine açık, bit kadar çocuklar yine okulda, öğretmenleri de başlarında.
Neden?
Çünkü anne baba çalışıyor, onlar korona olmaz diyolla😂

athena athena

Ee kreşler yine açık, bit kadar çocuklar yine okulda, öğretmenleri de başlarında.
Neden?
Çünkü anne baba çalışıyor, onlar korona olmaz diyolla😂
3 yasında bir çocuk hiç belirti vermeden vefat etmiş koronadan.. tabi ya onlar super güçlere sahip bisi olmazz

Neyse iyi güldüm
Ama vallahi iyi güldüm
Yani benim 6 yasındaki oğluma bile saçma gelen kisitlamalarimiz hepimize hayrolsun arkadaşlar dağılalım simdi🤣👏

Hayır 10 dan sonra gidebilirsiniz😂
Ama bu haftasonu geçerli, hafta içi free takılıyoruz komple serbestiz.
Hafta ici freeyiz aynen akraba olmaya devammm otobüslerde, marketlerde.
Sevgili bilim kurulu bir zararı olmayacağı konusunda karar kılmış. Saygı duyuyoruz.

Back
X