- 21 Eylül 2009
- 214
- 22
- 318
- 36
- Konu Sahibi greenapple
kızlar merhaba.1 ay önce sokağa atılmış bi kedi geldi apartmanımızın önüne.diğer kediler gibi ona da yemek indirdim her akşam.ama diğerlerinden farklı olduğunu anladım ayaklarıma dolanıp kucağıma çıkmaya çalışmasından.okadar da tatlı ki çok asil duruyo böyle sarı beyaz uzun uzun tüyleri var.ben yaşından anlamam ama küçük bir hayvan olduğu belli.birkaç kere hazır mama aldım ona çiğneyemiyor.evde beslenen ve daha sonra evden atılmış bir hayvan bu.diğer kediler tarafından sürekli hırpalanıyor.önüne yemek koyuyorum ama diğerleri izin vermiyor.sürekli kendini sevdirmek için ayaklarımıza dolanıyorçokadar acıyorumki eve almak için uğraştım fakat ailem izin vermiyor.Ev benim olmadığı için de elimden birley gelmiyo.geçenlerde apartmana girmiş bizim kapıya kadar gelmiş resmen ağlıyo hayvan içeri girmek için.ona yapabileceğim tek şey akşamları apartman kapısını açmak içerde yatmasını sağlamak oluyo ama diğer apartman sakinleri bundan rahatsız olmaya başladılar.Artık kış da geliyo ve onun kışın sokaklarda duramıcağından eminim yeni park etmiş arabaların üstlerine yatıyo yumak oluyo sıcak diye sanırım ne yapabilirim onun için bilmiyorum neredeyse hergün bizim kapımıza gelip kapıyı tırmalıyo ve benim vicdanım sızlıyo çok.sürekli düşünüyorum nereye kime verebilirim bu hayvancağızı evde beslemesi için.bu hayvan kesinlikle ev hayvanı etrafıma sorup soruşturdum bi çare bulamadım.Hayvan seven evinde beslemek isteyen bakabilecek olan ve izmirde oturan biri varsa bnmle irtibata geçebilirler özelden mesaj atıp ve çok sevinirim bu hayvana bir yuva bulabilirsem.(fotoğrafını da yüklemeye çalışcam en kısa zamanda)
Son düzenleme: