sok..

ekside burda yazılan bı cok konu alınıp dalga geciliyo facede de aynen cok gordum bu ve bunun gıbı sonucta herkese acık bi platform burası

Bu topiğe konu olan o içerik sahte bir üyelik tarafından dalga geçilmek için açıldı, belki paylaşan kendisidir lakin bazen ne gibi eğlence anlayışları olduğunu çözemediğim bazı insanlar, burda sizlerin açtığı Konuları, yazdığı yorumları kopyalayıp başka platformlarda paylaşabiliyor, sanırım yazılarınızı o platformlardan en azından hassasiyet gösteren bazı platformlardan kaldırtabiliyorsunuz ama tabii her ihtimale karşı sonradan pişman olmamak adına paylaşımlarınıza dikkat etmenizde yarar var, herkes görüp okuyabiliyor, haliyle kopyalanıp yayılması normal, sonuçta sizlerde önce ziyaretçi olup açılan Konuları okuyarak üye olmadınız mı buralara? Bundan pay biçerek herkesçe okunabildiğini göz önünde bulundurmalısınız.

aah bende o konuyu açan sensin de ona şaşırdın sandım bir an

öyle abartılı konuların espiri malzemesi olmasına ben şaşıramıyorum

Üye olmadan Kadınlar Kulübü'ne girerek BDV'den ve diğer başlıklardan açılan HER konu okunabiliyor.Bu yüzden tabii ki ekran fotoğrafıda çekilebiliyor,paylaşılabiliyor vs vs.

Evet canım Zeki Müren de bizi görüyor.:)
Eklediğiniz caps'in facebookta dolaşmasına şok olduysanız bir de sözlüklerde kk'daki absürt başlıklara ait bir sürü başlığı görünce ne yapacaksınız?
Mesela 'silkelet sonra
hamiş kal' diye google'dan aratın bakalım kaç yerde çıkıyor karşınıza.

Ahahhahahahahah! Ya ben bunu aylar önce görmüştüm sözlükçüler yayınlamıştı bunu facebook sayfalarında başka da bir emsaline rastlamadım. Ama bu da yani gülünmeyecek gibi değil, burda bir bayan arkadşa görünce alıp paylaşmış ordan da yayılmış olabilir. Muhakkak bu forumu kurcalayıp okuyorlar e üye olmayana açık, üye olurken kimlik kontrolü yok. Ama alıp paylaşmıyorlar öyle her şeyi. Bir tek bunu gördüm, bu da görülmeye değerdi açıkçası.

O konu zaten dalga geçilmek için açılmış bir konuydu ve bir ara facebookta baya gördüm dalga konusu oldu geçti bitti.Size yeni denk gelmiş.

o konuyu açanın amacı belli. canı eğlence istemiş. açmış. kısaca uydurmuş. bir takım saflarda bunu ciddiye alıp,facede sözzlükte bak bak kkda neler oluyor diye yayınlamış.
ayrıca konular misafirlerede açık. okumuşlar işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…