sok..

nesssl

...
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
369
30
Kizlar azonce bunu facebookd a gördüm,ne yani bizim yazdiklarimiz alınıyormu burdan?Kendimi deşifre olmuş gibi hissettim çünkü kimseye anlatamadiklarimi anlatmistim ben burada:-(

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-14-00-29-38.png
    462,3 KB · Görüntüleme: 821
Ay bunu ben de facede gordum ya. Bazi kendini bilmezler komik bulduklari yazilari dalga gecmek icin aliyo boyle

Bu ekran görüntüsü alınan konu zaten gerçek miydi ki? Yani ben o konunun milleti trollemek için açılan sahte bir konu olduğunu düşünmüştüm. Herhalde buradaki ekstrem konuları falan alıp paylaşıyorlardır orda burda.

Kizlar azonce bunu facebookd a gördüm,ne yani bizim yazdiklarimiz alınıyormu burdan?Kendimi deşifre olmuş gibi hissettim çünkü kimseye anlatamadiklarimi anlatmistim ben burada:-(
E burası kapalı bir platform değil ki, normal değilmi başkalarının okuması ya da paylaşması.

bu konuda site yonetimi dava acacakmiydi neydi

Yazdıklarınız kapalı kutularda tutulmuyor sonuçta bi yerlerde görmek çok garip gelmemeli

şaşırmadım aslında. herkese acık bır yer sonucta.
işte o yuzden burada gizli takılmak önemli.

o konuyu zaten yayınlama amacıyla " aa bakın kk'da ne saçma konular açılıyor" geyiği yapmak isteyenlerin kendilerinin açtığını düşünmüştüm. herhangi birinin sıradan kayın valide, eş vs sorunlarını kim niye face de yayınlasın. ayrıcada yazdıklarınız face de yayınlanmasada herhangi bir alanda yayınlanabilir. internet herkese açık bir platform ve yazdıklarımızın telif hakkı bize ait değil. bunları göze alarak yazın yinede.

Daha yeni mi gördün bunu bu yazını yazdığının 3.günü kız arkadaşlaeım whatsap grubundan atmışlardı bana.. aynen dalga geçmek için alıyolar

Fake bir konu zaten bilinçli açılmış
şaşırmadım
yazdıklarınız herkese açık nete giren görebilir yani
face konulsa ne olacak
gizli saklı bir durum yok
ziyaretçilerde buraya girip okuyabiliyor

Ben de gördüm bunu facede. Arkadaşların dediği gibi açık sayfa burası. Üye olmayanlar bile konuları okuyabiliyor nedense.

konuları didik didik edip komik bulunanları veya ilginç bulunanları ss(screenshot-ekran görüntüsü) alır da facebookta yayımlarsa yayımlanabilir. sonuçta gizli bi sayfaya yazmıyoruz hepimizin kullanıcı isimleri var belki burda benim komşu kızı hatçe de var ama benım haberim yok sonucta.. takmamak lazım..

herkes görebildiği ve okayabildiği için daha usturuplu ve deşifre olmadan konu açılmalı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…