- 26 Şubat 2011
- 6
- 0
-
- Konu Sahibi silbermoon
Bir arkadaşimin tavsiyesi üzerine Bakirköy'de bir Cafeye gittim.Fal olayini bir eğlence gibi görürdüm ama duyduklarim karşisinda kalakaldim.Tarot falina baktirdim.Tam 40 dakika konuştu ve hayatimi tüm detaylarina kadar,kendi kendime bile itiraf edemediğim noktalari da bilerek anlatti.Dondum kaldim.Hala şoktayim.Mutlaka uğrayin....tavsiye ederim.
adı nedir canım adını ve kime baktırdığını da söleseydin benim bu aralar zaten ihtiyacım var fal olayına madem o kadar iddalı diyosun bi denerim :)
Kusura bakma canim uzun süredir siteye girememiştim.Gittiğim Cafe'nin adi Ay'dan Cafe.Bakirköy İstanbul Caddesinde Kültür dersanesine gelmeden soldaki sokakta.Falima da Aydan Hn bakti.Ayrica ilk kez fal baktirmiyorum.Birçok cafeye de gittim fakat bu şekilde fal bakan birini görmedim.Tavsiye ederim kisacasi.
reklamdan başka işin yok fal bakan da sensindir allah bilir çok saçma hareketler bunlar
Burada saçma olan birşey varsa o da senin yorumun..bence asil falci sensin.her halinden belli oluyor.sana kolay gelsin