Şok geçirdim :--/

Delirmiş millet eskiden bi el tutmak için bissürü emek sarfedilirdi.şimdi elimi sallasam ellisi diyorlar.tuhaf insan çok memlekette.canını sıktığına değmez.ama cevap olarak ona iyi bi laf edebilirdin.içinde kalmazdı.elini tutmadımya beğenmezsin tabi..............gibi..

elini tutturmadin ya terslenmis oldu zoruna gitmistir sonrada sen begenmeyip birakacagina en iyisi ben birakayim bari rezil olmayim diye düsünmüstür bosver hic takma

Sizin begenmediginizi zannetmis elini tutmayınca kıt zekalı.o beni terketmeden ben yapayım da kismetlerim kapanmasın rezil olmayım dedi heralde o sivri zekasiyla. Erkeni bile anlamayan bir okuzden kurtuldunuz.sevinin

Ay ben çok şaşırdım.. Hayır nasıl bi terbiyesizliktir ?
Bunun karşındakini beğenip beğenmemekle değil, insanlıkla bi alakası var. İnsanlıktan nasibini alamamış pislik. Kaldi ki beğenmese elini tutmak istemez.
Elini tutmak istediğinde "Hayır" demişsin, egosuna yedirememiştir kesin. Bi nevi reddedilmiş oldu, egosunu şişirmek için de seni orda bıraktı demek.
İnan bana üzülmeyi bırak bi saniye düşünmene bile değmez. Allah herkesi böyle karaktersizlerden uzak tutsun. En hayırlısı olmuş bence canım. Orda sana karşı oynasa, sonradan bu iğrençlikleri çıksa uğrunda, boş yere daha fazla zaman kaybetmiş olurdun. Umarım bundan sonra karşına adam gibi adamlar çıkar.

Erkeklerin hammaddesi odundur derler.
Bunu kimse de işlememiş saf odun!!!

Haklısınız inşallah iyi biri çıkar karşıma hayor bide buluşana kadar iltifatlar ölüp bitmeler insan nasıl der ya arayıp seni beğenmedim gelemicem

Baştan belliymiş. O hemen ölüp bitmeler çok abartı zaten.

33 yasında ve bekar olmasının nedeni belli

ara sayfaları okumadım ama merak ettim, vesile olan arkadaşa çemkirmediniz mi, beni ne tip insanlarla muhatap ediyorsun diye.

yaşının adamı değil.
elinizi tutmasına izin vermemişsiniz ya gururuna dokunmuş beyefendinin.
ne salak insanlar var yahu.
dengesiz, neyi niye yaptığı belli olmayan beyinsiz bir insan.
zorunuza gider elbette ama sıkıntı karşı tarafta sizlik bir durum yok.
her evlilik görümesine gittiğimiz herifin elini tutup öpücüklere boğacaksak işimiz var demektir.

Adamın bünye yaş atlasada beyin atlayamamış demekki .. Ergenler bile bu kadar aptal olamazken adam aptallıkta çığır açmış resmen

Yok artık ya
Dua edin yemek sipariş edip,yemeği yedikten sonra tüymemiş.
Baştan görmeniz iyi olmuş zaten boşverin terbiyesizi.

Gurur yapmış minik(!)
Neden bu yaşa kadar yalnız kaldığı belli oldu. Ruhsuz adam hiç de sevmem böyle tipleri. Evlerden ırak. Sana da büyük geçmiş olsun arkadaşım en başından ne olduğunu belli etmiş kurtulmuşsun şükret..

ay canım kusura bakma ama güldüm çok aptalca bence sende gül geç derim bu ne böyle kaçar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…