• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Şok Fiyatlar! 13. Sayfada Kaçırmayın :)

fzebru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
695
23
48
34
İstanbul
Yeniden merhaba. Admine nickimle yeniden aranıza katılma fırsatı verdiği için birkez de burda teşekkür ederim :) herkese sevgiler..

$image.jpg Eki Görüntüle 915362 Eki Görüntüle 915363 Eki Görüntüle 915364 bunların tanesi 7,5₺ çok iyi durumdalar. Gömlek by muz kumaşı çok kaliteli. Yelek wenice. Pantolon içi penye astarlı çok kullanışlı lcw. Sweet Belçika'dan, içi pamuklu 6 yaş yazıyor ama benim 4,5 yaşındaki oğluma küçük gelmeye başladı.

Eki Görüntüle 915365 Eki Görüntüle 915366 fermuarlı hafif lekeli uğratılırsa çıkar. Süveter hafif soldu 2 yaş yazıyo ama büyük. O yüzden ikisi 7₺

Eki Görüntüle 915367 Eki Görüntüle 915368 nk sanırım yağ lekesi yıkanık ama çıkmamış uğratılması lazım. O yüzden 3 er lira

Eki Görüntüle 915376 ince triko hediye..

$image.jpg $image.jpg morlu olan Aziz bebe 2-4 ay ikisi 8₺
$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg
$image.jpg 3-6 ay 3₺ tülerme olduğu için
$image.jpg kızıma küçük geldi ve arkada bir düğmesi farklı renk. 3-6 ay 4₺
$image.jpg GAP 9-12 ay pudra rengi ince triko 8₺
$image.jpg zara 1 yaş gömlek yumuşacık 8₺
Eki Görüntüle 915412 carters 6 ay 8kg ve 68 cm ye kadar olan bebeklere. Açık gri fiyonklar simli. Çok şık. 8₺
$image.jpg hm 2-4 ay ince fitilli 8₺
$image.jpg orjinal. 6 ay 8₺
$image.jpg 6-12 ay çok beğenecek almıştım. Çok şık fakat kızım buhranlar geçirdi. Terlemeden bebeklere :) 10₺

Acayip kaliteli. Fransa'dan ama promosyon ürün (çocuklarla alakalı bir tv Kanalı'nın promosyonu) . Oğlumada kullanıyorum. Acayip sağlam. 10₺

Acayip kaliteli. Fransa'dan ama promosyon ürün (çocuklarla alakalı bir tv Kanalı'nın promosyonu) . Oğlumada kullanıyorum. Acayip sağlam. 10₺

$image.jpg $image.jpg

Back