Saç Uzatma Yöntemleri Soja Yagi Ile Sac Uzatma 100 % Garantiii Benim Icin En Etkilli Yöntem !

Bende denemek istedim martkette bulamadım tanıdık aktara gittim istedim oda vermedi git şurdan be o yağ yemeklik dedi-tatlicadiarzu-

Bende denemek istedim martkette bulamadım tanıdık aktara gittim istedim oda vermedi git şurdan be o yağ yemeklik dedi-tatlicadiarzu-

ya çok güldüm kaydirigubbakcemile3 soya yağını ben denemedim hiç ama sonuçta zeytinyağıda yemeklik ona bakarsan oda saça sürülüyor

senameki beyne zarar veriyor diye duymustum ben neyse soya yağı tüm saça mı yoksa diplere uygulanıyor bilen var mı arkadaslar?

Kızlaaaaar, soya yağı ile soyola yağı aynı mı? bizim evdeki soyola yağıymış :uhm:
ben kullanıcam inşallah :smiley-cool:

SOYA SACINDAKI BOYANIN RENGINI ALMIS OLMASIN ??? SONUCTA SC DBNDEKI BOYA COK ETKILI DIILDR HEMEN AKAR? SEN BI HAFTA 10GUN UYGULA KAHKULLERINDEN UZUNLUGUNU ÖLÇ BAKALAM CANM BZDE KULLANALM SACLARIMIZ KOBAY OLDU :hulya:

yok canim yag nasil boyayi yok eder neyse yok yok boya hala yerinde sacim cabuk cikiyorya boyada asagi gidiyor yeni sac ciktigi icin ordan ölcüyorum ya ama acayip etkili ya babam kizmassa her aksama uygulicam ama yasakladi saclarimla ugrasmama bikti artik
ben sade 2 sefer yapabildim 1 cm uzadi inanamiyorum bendeki sizi inandirayim
ah baba ahh bi kizmasan her aksama yapacam ya neyse sizinkiler kizmiyorsa haftada 3 sefer yapin acayip etki göreceksiniz inanin bana

ya mutfak için olan soya yağı marketlerde bulunuyor mu? o daha mı etkili yoksa aktarlarda satılan küçük tüpler mi kafam karıştı...

canim kafan karismasin saya yagi soya yagidir ha yemege ha cilde ha saca yani o yüzden merak etme ben yemeklere aldim ama aktardakiler bence daha etkileyicidir

tamam gülmüorum =)))
sen dene bi süre canım gelişmeleri yaz ona göre bunuda denerim şuan sinamekiyi kullanıorum bu daha çok etkiliyse buna başlarız :lepi:

yazacam söz sinemakiyi bende cok kulannmak isterdim ama bemix almanyada yok
hem 2 sefer uygulayabildim 1 cm uzadi babam kizmassa her gece uyguliyacam ya neyse babam kizdigi icin daha dogrusu yasakladigi iicin nadir ve gece yatigi zaman uygulayabiliyorum sizin yerinizde olsam her gece sürerdim vallah cok ama cok etkili deneyin göreceksiniz ya ben bile inanamiyorum ya bukadar uzadigina allahim inanamiyorum harbiden ya

bemix i almanyada bulamayanlar vitamin b12 ve vitamin b 6 ekstra aldim ben enjeksiyon icin ampul seklinde ikisinide kiriyorum sac bakimlarima. Bemiksta de bvitaminleri var zaten.

ben hiçbişi anlamadım bi uzun zaman kullandım çok güzel uzadı demişsin arkadaşım bide 2 kez yaptım demisin????

arkadaşlar ben denemye başladım 2 kez yaptım ama henüz anlayamıyorum konu sahibi yazar mı acaba anlamak için bi yöntem var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…