Sohbet uygulamasına para mı atmış ? Bılenler bakabılır mı

appleda oluyor iade etmiştim ben mesela google play olmuyor mu ?
Benım de iphone ama denemedım onu android için de öyle bir şey olmuyor ya ben eşim çünkü oyundan bir para satın alım oldu kartla iade edemedi yani hiçbir şekilde olmadı mecbur kullanmak zorunda kaldı Hem fark etmez ki olduki hadi iade etti bile hiç farkeden bir şey olmaz bu adam buraya girmiş kadınlarla konuşmuş net yani kimse buraya durup dururken indirmez ücretsiz şeyleri de kullanmış bunu yapan sadece burada kullandığını düşünmüyorum başka uygulamalarda illaki kullanıyordur yani çünkü bu erkeklerin genelde böyle erkekler çoğu bağımlı olan ze zevkıne düşkün tipler çok iyi bilirim çok acı bir tecrübem olmuştu bu konuda affettim aynen bu şekilde kandırıldım yapmadım etmedim dört yıllık ilişkinin sonuncu yılında ortaya çıktı iş işten geçmişti o ayrı bir şey Allah belasını versin ztn boyle adamların

Yani ben o zaman çocuktum 18 yaşındaydım o zaman 18 yaşları şimdiki gibi değil bana şimdi kalkıp öyle bir şey başıma gelse ben salak değilim bunu yutmam bana kalkacak diyecek ki ben para yatırmadım değişen ne olacak indirmiş misin kardeşim indirmişsin kullanmış mısın kullanmışsın kimseye Eyvallahım olmaz kadınlardan beklentim bu yönde ama işte maalesef kimse gidecek yerim yok düşüncesiyle ayrılamıyorlar gidin kadın sığınma evine orada çalışın kendinizi toparlayın sonra bir sürü kız apartına cıkın öyle kendimizi toparlayın çıkabilirsiniz eve çıkarsınız çıkamazsanız çok sağlam ev arkadaşı bulursunuz bunların hiçbir imkansız değil ve zorda değil kimse kusura bakmasın eğer sen kalkıp ben güçlüyüm yaparım diyorsan benim gidecek yerim yok lafına ben karşıyım şimdi bana kalkıp bir şey demesinler burada yaşayan bilir ben yaşadım arkadaşlar ben 18 yaşında sokakta kaldığımda ben çok güzel yaşadım isteyen yapar gittim apartta kaldım cebimde 200 TL parayla gittim apartta başardım günlük işlere gittim gittim paramı biriktirdim evime de çıktım aslan gibi de evlendim yuvamı da kurdum isterseniz yaparsınız yapamıyorum diyenler kendisine güvenmeyenler zaten

Kendinizi uzmeyin, sizin uzulmenizden zerre gocunmuyor. Hukuki olarak haklariniz var, Istanbul'daysaniz daha ayrintili bir sekilde yol gosterebilirim ancak temelde yasadiginiz sehirdeki Adalet Sarayi'nda veya cevresinde Adli Yardim Buro'sunda avukat talebinizi gerceklestirebilirsiniz. Bosanma davasinda bu sizin hakkiniz. Ayrica nafaka odememek gibi bir durum da soz konusu degil, bu hem sizin hem de daha dogmamis cocugunuzun hakki. Nafakayi odemiyorum derse avukatiniz seve seve icraya verir o da hapis cezasi lafini duyunca korkup yatirir hemen, boyle insanlar cok "kucuk" akillilar ve tek yapabildikleri sey karsidakini sindirmeye calisip hissizlestirmek. Ayrica evliliginizle birlikte olusan satin alimlar varsa (ev, araba vs) hak talep etmekten cekinmeyin, su anda oturdugunuz evden tasinmanizin bebeginize olumsuz yansiyacak yanlarini (aile evinde kabul gorememe, psikolojik siddet vb) da sayarsaniz mahkeme huzurunda evden onun ayrilmasina karar verilebilir. Tabii bunlar cesitli cikarimlar, en sagliklisi bosanmaya karar verdiginizde size sunulan avukat hakkinizi kullanip ondan bilgi almaniz olacaktir.. Gecmis olsun, caninizi sikmayin cocugunuzu ve geleceginizi dusunun.

Hepsı doğru doğumu beklıyorum aılemde destek görebilmek ıcın degısecegıne tedavı olacağına ınancım yok ama aılem çocukla belkı duzelır umuduna tutunuyor benımde aklımın bı kosesınde belkı ufacık bır umut duzelır düşüncesi var ancak kendımı kandırmıyorum düzelmiyor
Tamamen görmezden gelmemde mümkün degıl çünkü bu krizde duygusal açlığı ıcın benden ılgı beklıyor sureklı üstüne tıtreyım düşündüğümü gostereyım surat asmayayım
Buda mümkün degıl dıyelımkı unutup ılerı bakmaya çalışayım dıyorum bu seferde kendı kendıne kınlenıyor sen benı sıkayet ettın senın yüzünden sıkıntı vekıyorum gıbı ,basına gelem her olumsuzluk ıcın benı suçlar
Hamılelık hormonlarıyla beraber bende aşırı tahammülsüz ve duygusal oldum elımde degıl dusunmeyıp umursamamak hıcbırseye hevesım yok ölu gıbıyım ne yıyeyım ne gezeyim ne dıyeyım hıcbırsey çocuk ıcın bıle heveslenıp bırsey alamıyorum

Dedektif gibi sürekli diken üstünde olduğunuz bir ilişkiden ne hayır gelir gerçekten çok yorucu şu uğraştığınız şeylere bak. Eşinize diyin ki anlaşmalı boşanalım getir imzalayalım bitsin bu saçmalıklar da son bulsun bu nedir yani. Hamile halinizle bi de sizi anksiyete krizlerine sokuyor size kendinizi suçlu hissettiriyor manipüle ediyor gerçekten vicdansızlık.
Kendinizi koruyacaksınız başka yolu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…