- 16 Mayıs 2024
- 935
- 315
-
- Konu Sahibi littlelonely
Benım de iphone ama denemedım onu android için de öyle bir şey olmuyor ya ben eşim çünkü oyundan bir para satın alım oldu kartla iade edemedi yani hiçbir şekilde olmadı mecbur kullanmak zorunda kaldı Hem fark etmez ki olduki hadi iade etti bile hiç farkeden bir şey olmaz bu adam buraya girmiş kadınlarla konuşmuş net yani kimse buraya durup dururken indirmez ücretsiz şeyleri de kullanmış bunu yapan sadece burada kullandığını düşünmüyorum başka uygulamalarda illaki kullanıyordur yani çünkü bu erkeklerin genelde böyle erkekler çoğu bağımlı olan ze zevkıne düşkün tipler çok iyi bilirim çok acı bir tecrübem olmuştu bu konuda affettim aynen bu şekilde kandırıldım yapmadım etmedim dört yıllık ilişkinin sonuncu yılında ortaya çıktı iş işten geçmişti o ayrı bir şey Allah belasını versin ztn boyle adamlarınappleda oluyor iade etmiştim ben mesela google play olmuyor mu ?
Yani ben o zaman çocuktum 18 yaşındaydım o zaman 18 yaşları şimdiki gibi değil bana şimdi kalkıp öyle bir şey başıma gelse ben salak değilim bunu yutmam bana kalkacak diyecek ki ben para yatırmadım değişen ne olacak indirmiş misin kardeşim indirmişsin kullanmış mısın kullanmışsın kimseye Eyvallahım olmaz kadınlardan beklentim bu yönde ama işte maalesef kimse gidecek yerim yok düşüncesiyle ayrılamıyorlar gidin kadın sığınma evine orada çalışın kendinizi toparlayın sonra bir sürü kız apartına cıkın öyle kendimizi toparlayın çıkabilirsiniz eve çıkarsınız çıkamazsanız çok sağlam ev arkadaşı bulursunuz bunların hiçbir imkansız değil ve zorda değil kimse kusura bakmasın eğer sen kalkıp ben güçlüyüm yaparım diyorsan benim gidecek yerim yok lafına ben karşıyım şimdi bana kalkıp bir şey demesinler burada yaşayan bilir ben yaşadım arkadaşlar ben 18 yaşında sokakta kaldığımda ben çok güzel yaşadım isteyen yapar gittim apartta kaldım cebimde 200 TL parayla gittim apartta başardım günlük işlere gittim gittim paramı biriktirdim evime de çıktım aslan gibi de evlendim yuvamı da kurdum isterseniz yaparsınız yapamıyorum diyenler kendisine güvenmeyenler zatenBenım de iphone ama denemedım onu android için de öyle bir şey olmuyor ya ben eşim çünkü oyundan bir para satın alım oldu kartla iade edemedi yani hiçbir şekilde olmadı mecbur kullanmak zorunda kaldı Hem fark etmez ki olduki hadi iade etti bile hiç farkeden bir şey olmaz bu adam buraya girmiş kadınlarla konuşmuş net yani kimse buraya durup dururken indirmez ücretsiz şeyleri de kullanmış bunu yapan sadece burada kullandığını düşünmüyorum başka uygulamalarda illaki kullanıyordur yani çünkü bu erkeklerin genelde böyle erkekler çoğu bağımlı olan ze zevkıne düşkün tipler çok iyi bilirim çok acı bir tecrübem olmuştu bu konuda affettim aynen bu şekilde kandırıldım yapmadım etmedim dört yıllık ilişkinin sonuncu yılında ortaya çıktı iş işten geçmişti o ayrı bir şey Allah belasını versin ztn boyle adamların
Kendinizi uzmeyin, sizin uzulmenizden zerre gocunmuyor. Hukuki olarak haklariniz var, Istanbul'daysaniz daha ayrintili bir sekilde yol gosterebilirim ancak temelde yasadiginiz sehirdeki Adalet Sarayi'nda veya cevresinde Adli Yardim Buro'sunda avukat talebinizi gerceklestirebilirsiniz. Bosanma davasinda bu sizin hakkiniz. Ayrica nafaka odememek gibi bir durum da soz konusu degil, bu hem sizin hem de daha dogmamis cocugunuzun hakki. Nafakayi odemiyorum derse avukatiniz seve seve icraya verir o da hapis cezasi lafini duyunca korkup yatirir hemen, boyle insanlar cok "kucuk" akillilar ve tek yapabildikleri sey karsidakini sindirmeye calisip hissizlestirmek. Ayrica evliliginizle birlikte olusan satin alimlar varsa (ev, araba vs) hak talep etmekten cekinmeyin, su anda oturdugunuz evden tasinmanizin bebeginize olumsuz yansiyacak yanlarini (aile evinde kabul gorememe, psikolojik siddet vb) da sayarsaniz mahkeme huzurunda evden onun ayrilmasina karar verilebilir. Tabii bunlar cesitli cikarimlar, en sagliklisi bosanmaya karar verdiginizde size sunulan avukat hakkinizi kullanip ondan bilgi almaniz olacaktir.. Gecmis olsun, caninizi sikmayin cocugunuzu ve geleceginizi dusunun.Benımde ogure ogure ağlayıp kendımı yerden yere vurmamın sebebı buydu dahada cesaretle yapıyor oluşu!
Ne yapsam adamı vazgecırmıyor cekıp gıdebılsem gıdıcem zaten ancak çocuğa bıle ıkı eşyayı karnım çatlayarak aldırtırken oda bıkacını sadece sohbet sıtelerıne para yukledıgını görmeye dayanamadım
Ne yapayım kendıme öı zarar vereyım ona mı gıdemıyorum ıste evden ,gıtsem onun canına mınnet zaten.Üzülecek mı ? Hayır Varlığımı mı arayacak Hayır
Hıcbır yaptığının hıcbır yaptırımı olmayacak bu hayatta adalet denen şey yok boşanmaya kalksam adam akıllı ne nafaka ne bısey alabılecegım zaten bunu bılsıgı ıcın rahat adam
Fatura detaylarında görünürVodafone onunkı nereden gözükür faturalarım kısmında mı
Çünkü Google’lar ödemeleri kısmında gözükmüyor temız
Hepsı doğru doğumu beklıyorum aılemde destek görebilmek ıcın degısecegıne tedavı olacağına ınancım yok ama aılem çocukla belkı duzelır umuduna tutunuyor benımde aklımın bı kosesınde belkı ufacık bır umut duzelır düşüncesi var ancak kendımı kandırmıyorum düzelmiyoriyi akşamlarnormalde yorum yapmıyorum bir de bu saatte ama eski konularınızı ve eski isimle açtığınız konular vs her şeyi birleştirince gerçekten inanılmaz üzüldüm yaşadıklarınıza okudukça içim karardı bir şeyler yazmak istedim. Şöyle ki eşiniz bence oluşumunu tamamlayamamış bi insan? ve asla baba olacak kapasitede değil yaptıkları ve sizi yansıttıkları tamamen iğrençlik dolu ve çok rezil hareketler; hatta şiddet(direkt boşanma sebebi) sürekli sizi kışkırtıp delil toplaması eve kamera takması vs ve üstüne bi bebek en çok bunu düşünmelisiz.Şimdi;
•yaşınız geçiyor düşüncesi ve belki de annelik isteğinizle hamilesiniz
•aileniz asla arkanızda değil ve boşanmanızı istemiyor
•eşinizden zerre fayda yok hatta full stres sebebi
•ilkokul mezunusunuz ve mesleğiniz yok
Önce bunları (eski konulardan doğru anladıysam tabi) tamamen kabullenerek önünüze bakmanızı tavsiye ediyorum.
•Eşinizden beklentiyi sıfıra indirip yaşayın sürekli Google hareketleri takip etmek vs sadece size ekstra stres sebebi aynı zamanda bebeğiniz için çok tehlikeli olabilir(hukuki delil kısımlarına pek bilgim yok açıkçası)
•Mutlaka size para kazandıracak bir şeye zamanınızı yatırın en basitinden dil olabilir , belli bi maddi özgürlük kazanana kadar nötr davranın sonrasında da kendi düzeniniz olur umarım.Bir de düzelir umudunu bence kesin çünkü hiçbir eş vasfı göremedim ben karşı tarafta
Dedektif gibi sürekli diken üstünde olduğunuz bir ilişkiden ne hayır gelir gerçekten çok yorucu şu uğraştığınız şeylere bak. Eşinize diyin ki anlaşmalı boşanalım getir imzalayalım bitsin bu saçmalıklar da son bulsun bu nedir yani. Hamile halinizle bi de sizi anksiyete krizlerine sokuyor size kendinizi suçlu hissettiriyor manipüle ediyor gerçekten vicdansızlık.Es kışısının maılınden Google etkınlıklerıne bakıp takıp edıyorum bır suredir en ıgrendıgım şey kız aratıp onlar uzerınden fantezı kurup mast yapması ınsta Facebook tıktok vs farketmıyor Aratırken ne yazdığına ne zaman ne sıklıkla baktığını takıp edıyordum söz verıp max 24 saat duruyor ayrı
Bır senelık evlılık yedı aylık hamılelık yanlış adam secımı yanlış zamanda adamı tam tanımadan çocuk sahıbı olmak ıcın karar vermek stres vs su an fenalaşıyorum kalbım hızlanıyor nefesım daralıyor ateş basıyor koltuk altıma sancı gırıyo krız gecırıp olcekmıyım dıye evhamlanıyorum kontrolde sorucam
Dün gece etkınlıgınde tango denen uygulamadan coım satın aldığı gözüküyor dört kez hıc beklemeden profılıne vs bakmadan dırek aradım oynadığım oyundan lınke tıkladım bısey yapmadım va dıyor ancak uygulamayı ındırmıs ve verılen ucretsız coınlerı harcamış o kesın ancak msj vs gormedım savunması su hanı nerden para gıtmıs dıyor bağırıp çağırıp üste çıkıyor ısıme gelmiyorsa boşan nafaka vermem çocuğa ıkı sene bak sonra ver kabul edersen anlaşmalı boşan vs dıye sallıyor
Kafamı karıştıran bu Google play alımlarında ücret nereden kesılıyor kartımda vs yok cekım dıyor çünkü kafamda hep acabalar var
Konuşmayı beraber yatmayı kestım yaparsam suratıma tükür dedı tükürdüm hıcbısey onun yapmasına engel olmadı
Benı böyle kabul et baksam ne olur yazışmıyorum ya dıyor etkısı ne dersenız benı kıyaslıyor ve asla bana dokunmuyor bakmıyor ev arkadaşı gıbıyız sadece
Gördüğümde ağlama krızlerıne gördüm kutu kuru uzun süre ogurdum ağlamaktan gozlerım sıstı sakınlesınce uyudum gün ıcıde bas agrısı cektım vücut olarak çöktüğüm ıcın fazla tepkı veremedım vardiyadan eve döndüğünde
Yüzsüzce eve ekmek bıle almadan gelmıs hazır dışardan yemek almış kızdığım ıcın yapmam ona dıye karşılıklı ıkı bağırış çağırış uyudum sımdıde hıssızlesmıs durumdayım