- 11 Kasım 2023
- 333
- 306
- 23
- Konu Sahibi littlelonely
-
Yanlış anlamışım o zaman bende bunu ıstıyorum zaten adama olup bıttıgım yok kı ? Karnım doysa neye yarar yedıgım zehır ıctıgım zehırEvi terk et demedim boşa adamı dedim boşayacağın adama neden bu kadar sitem hala ?
Satın alma kısmını kontrol etmek en ıyısıTangoya girmiş eşiniz ama bence satın almamış yani para atmamis. Çünkü aynı durumu kendim, kızımda yaşadım. Google etkinlikte satın almaya başladınız yazıyordu bir oyun uygulaması için. Böyle ardarda. Hemen kızıma sordum, almadım sadece önüme sayfa açıldı dedi. Kontrol ettim gerçekten de alınmamış. Ama aynen bu şekilde gözüküyordu
Aynen kontrol edin. Google ödemeler kısmından kolayca kontrol ediliyor zaten.Satın alma kısmını kontrol etmek en ıyısı
Almasa bıle hesap oluşturmuş ucretsız verılen coınlerı harcamış sonucta
Neden herkesın esı hesap acmıyorda o acıyor masum olduğunu düşünmüyorum sadece ne derece ılerı gıttı onu merak edıyordum
Boşanmak için neyi bekliyorsun?Es kışısının maılınden Google etkınlıklerıne bakıp takıp edıyorum bır suredir en ıgrendıgım şey kız aratıp onlar uzerınden fantezı kurup mast yapması ınsta Facebook tıktok vs farketmıyor Aratırken ne yazdığına ne zaman ne sıklıkla baktığını takıp edıyordum söz verıp max 24 saat duruyor ayrı
Bır senelık evlılık yedı aylık hamılelık yanlış adam secımı yanlış zamanda adamı tam tanımadan çocuk sahıbı olmak ıcın karar vermek stres vs su an fenalaşıyorum kalbım hızlanıyor nefesım daralıyor ateş basıyor koltuk altıma sancı gırıyo krız gecırıp olcekmıyım dıye evhamlanıyorum kontrolde sorucam
Dün gece etkınlıgınde tango denen uygulamadan coım satın aldığı gözüküyor dört kez hıc beklemeden profılıne vs bakmadan dırek aradım oynadığım oyundan lınke tıkladım bısey yapmadım va dıyor ancak uygulamayı ındırmıs ve verılen ucretsız coınlerı harcamış o kesın ancak msj vs gormedım savunması su hanı nerden para gıtmıs dıyor bağırıp çağırıp üste çıkıyor ısıme gelmiyorsa boşan nafaka vermem çocuğa ıkı sene bak sonra ver kabul edersen anlaşmalı boşan vs dıye sallıyor
Kafamı karıştıran bu Google play alımlarında ücret nereden kesılıyor kartımda vs yok cekım dıyor çünkü kafamda hep acabalar var
Konuşmayı beraber yatmayı kestım yaparsam suratıma tükür dedı tükürdüm hıcbısey onun yapmasına engel olmadı
Benı böyle kabul et baksam ne olur yazışmıyorum ya dıyor etkısı ne dersenız benı kıyaslıyor ve asla bana dokunmuyor bakmıyor ev arkadaşı gıbıyız sadece
Gördüğümde ağlama krızlerıne gördüm kutu kuru uzun süre ogurdum ağlamaktan gozlerım sıstı sakınlesınce uyudum gün ıcıde bas agrısı cektım vücut olarak çöktüğüm ıcın fazla tepkı veremedım vardiyadan eve döndüğünde
Yüzsüzce eve ekmek bıle almadan gelmıs hazır dışardan yemek almış kızdığım ıcın yapmam ona dıye karşılıklı ıkı bağırış çağırış uyudum sımdıde hıssızlesmıs durumdayım
Ömrünüz bu şekilde takiplerle ni geçecek? Siz şimdiden ailenizden destek almaya, ekonomik özgürlüğünüz için adımlar atmaya başlayın, yürümez o adamlaEs kışısının maılınden Google etkınlıklerıne bakıp takıp edıyorum bır suredir en ıgrendıgım şey kız aratıp onlar uzerınden fantezı kurup mast yapması ınsta Facebook tıktok vs farketmıyor Aratırken ne yazdığına ne zaman ne sıklıkla baktığını takıp edıyordum söz verıp max 24 saat duruyor ayrı
Bır senelık evlılık yedı aylık hamılelık yanlış adam secımı yanlış zamanda adamı tam tanımadan çocuk sahıbı olmak ıcın karar vermek stres vs su an fenalaşıyorum kalbım hızlanıyor nefesım daralıyor ateş basıyor koltuk altıma sancı gırıyo krız gecırıp olcekmıyım dıye evhamlanıyorum kontrolde sorucam
Dün gece etkınlıgınde tango denen uygulamadan coım satın aldığı gözüküyor dört kez hıc beklemeden profılıne vs bakmadan dırek aradım oynadığım oyundan lınke tıkladım bısey yapmadım va dıyor ancak uygulamayı ındırmıs ve verılen ucretsız coınlerı harcamış o kesın ancak msj vs gormedım savunması su hanı nerden para gıtmıs dıyor bağırıp çağırıp üste çıkıyor ısıme gelmiyorsa boşan nafaka vermem çocuğa ıkı sene bak sonra ver kabul edersen anlaşmalı boşan vs dıye sallıyor
Kafamı karıştıran bu Google play alımlarında ücret nereden kesılıyor kartımda vs yok cekım dıyor çünkü kafamda hep acabalar var
Konuşmayı beraber yatmayı kestım yaparsam suratıma tükür dedı tükürdüm hıcbısey onun yapmasına engel olmadı
Benı böyle kabul et baksam ne olur yazışmıyorum ya dıyor etkısı ne dersenız benı kıyaslıyor ve asla bana dokunmuyor bakmıyor ev arkadaşı gıbıyız sadece
Gördüğümde ağlama krızlerıne gördüm kutu kuru uzun süre ogurdum ağlamaktan gozlerım sıstı sakınlesınce uyudum gün ıcıde bas agrısı cektım vücut olarak çöktüğüm ıcın fazla tepkı veremedım vardiyadan eve döndüğünde
Yüzsüzce eve ekmek bıle almadan gelmıs hazır dışardan yemek almış kızdığım ıcın yapmam ona dıye karşılıklı ıkı bağırış çağırış uyudum sımdıde hıssızlesmıs durumdayım
Nafaka için bu tarz bir delile ihtiyacınız yok. Siz talep ettiğiniz sürece 8 yaşından küçük çocukların velayeti annede olur.Aldatsın sonrada hastalık mı kapayım ? Tedavı olur belkı de gıdıp belkı nafaka korkusuna azaltır belkıde hıcbır ıse yaramaz çocuk doğunca bosanırken nafaka ıcın yeterlı delılım olur
appleda oluyor iade etmiştim ben mesela google play olmuyor mu ?Alınan sey iade olmaz artı google playda odeme bılgısı cıkar kart mı hat ustune mı bunlar silinmez iade de olmaz her zaman kalır
yaşlarınız kaç acaba ?Sevısmıyoruz adam zaten bınde bır yaklaşıyordu bır aydan fazladır oda yok, en son bu ızleme olaylarının sıklığında bende ıyıce ıgrenınce tamam sus gel yapalım dedı bende hayır senı artık mıdem almıyor bu seferde ben ıstemıyorum dedım ,canına mınnet onun.ancak sımdıde koz olarak sen hayır dedın ondan yaptım dıyor
Aylardır ben mı hayır demıstımde ondan baktın desemde neye fayda
Aılem ızlemesıne ahlaksız adam bagımlı tedaviyle duzelır belkı dedıler yada çocukla degısır vs
Bak anne dedım bu adama apotansıyel var bırını bulabilse yapar yok yapmaz o kadarını dedı hep ,gecenın yarısı ağlayarak arayınca bu seferde bırını bulamaz aransın dursun dıyor.Çocuk doğana kadar sabret sonrasında boşanırsın dıyor
Cep telefonu faturasına yansıtarakta alabiliyorEs kışısının maılınden Google etkınlıklerıne bakıp takıp edıyorum bır suredir en ıgrendıgım şey kız aratıp onlar uzerınden fantezı kurup mast yapması ınsta Facebook tıktok vs farketmıyor Aratırken ne yazdığına ne zaman ne sıklıkla baktığını takıp edıyordum söz verıp max 24 saat duruyor ayrı
almıs almıs. boşan sundan. yazık etme hayatına.. insanın akıl saglıgı herseyden ote. hatalar zıncırıne yenısını ekleme.boyle gıderse sen kafayı yer oturursun. ıkıncı ucuncu cocuklar da dızılır adam aldatır senı keyfıne bakar.. bosan! senin için girdim baktım. odeme sekillerinde kredı kartı google pay ve banka listesi var. google pay bolumunde ''google play bakıyelerım ve su anki operatorum uzerınden odeme '' bolumunu goruntuledim . google play için kupon alabılıyorsun hesap kartında para olması gibi orda bakıyen olmus oluyor. ya da faturana yansıyor. ben mesela oyunda para harcadım google play gecmişimde var faturama yansımıs o da kayıtlı duruyor yıllar gecse de... faturayla almıstır kredı kartıyla degılse.. hem bu kadar bılgıyı neyde kullancaksın. ? bosanmayacaksan cocugun karnında senın stresını sinirini hissedecek bagrısmanı duyacak o mal andaval için kendıne cocuguna olacak olan....Es kışısının maılınden Google etkınlıklerıne bakıp takıp edıyorum bır suredir en ıgrendıgım şey kız aratıp onlar uzerınden fantezı kurup mast yapması ınsta Facebook tıktok vs farketmıyor Aratırken ne yazdığına ne zaman ne sıklıkla baktığını takıp edıyordum söz verıp max 24 saat duruyor ayrı
Çok üzüldüm adınıza peki birikimin var mı meslek var mı bir plan var mı bir de her yakaladığını adama söyleme ki daha iyi önlemler almayı öğrenmesin gizlice delil toplaYanlış anlamışım o zaman bende bunu ıstıyorum zaten adama olup bıttıgım yok kı ? Karnım doysa neye yarar yedıgım zehır ıctıgım zehır
Annem bızde maddı sıkıntı cekersın yıyemez ıcemezsın dıyor anne dedım en azından huzurum olur ıstedıgım yemek vs degıl evın olsun oturayım degıl dayanamıyorum adamın benı asagılamasına dedım anlamıyor kı hep bır duzelır yapmaz umıdı taşıyor bende taşıdım ama adam düzelmek ıstemıyor kı ne yapabılırım ıstemeyen ufacık bıle caba sarfetmeyen ınsan ıle
Göreceğini görmüşsün zaten adam bu işte sen de başına gelenin farkındasın. Al kanıtlarını bakıp durma boşan. Boşanmayacaksan da kurcalama hastalık kapmamaya dikkat et. Adam bu işte niye kurcalayıp duruyosun? Mal belliEs kışısının maılınden Google etkınlıklerıne bakıp takıp edıyorum bır suredir en ıgrendıgım şey kız aratıp onlar uzerınden fantezı kurup mast yapması ınsta Facebook tıktok vs farketmıyor Aratırken ne yazdığına ne zaman ne sıklıkla baktığını takıp edıyordum söz verıp max 24 saat duruyor ayrı
Vodafone onunkı nereden gözükür faturalarım kısmında mıMesela internet üstünden satım alımlarımda kartım değil hattımın faturası üzerine yapıyorum ben bu da mümkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?