Sohbet etmek isteyen herkesi topiğime bekliyorum.Buyrun:)

Bazen oluyor öyle bende geç yatmama rağmen erken kalktım normalde 11 den aşağı kalkmam:KK1:

selaaaammmmm skopcam bi selam veriyim de kaçıyım akşama uğrarım öptüm şap şup:90:

Bazen oluyor öyle bende geç yatmama rağmen erken kalktım normalde 11 den aşağı kalkmam:KK1:
ne güzel...kulağa şiir gibi geliyo 11e kadar uyumak...ben kendiliğinden uyanmak,yatakta bi müddet kalıp hepten ayılmak,uyuşukça kalkmak nası bişi olduğunu unuttum.mutlaka ya saat uyandırır,ya çocuklardan biri...her defasında yorgana bi tekmeyle kalkıyom yataktan...:KK1:

ne güzel...kulağa şiir gibi geliyo 11e kadar uyumak...ben kendiliğinden uyanmak,yatakta bi müddet kalıp hepten ayılmak,uyuşukça kalkmak nası bişi olduğunu unuttum.mutlaka ya saat uyandırır,ya çocuklardan biri...her defasında yorgana bi tekmeyle kalkıyom yataktan...:KK1:

Yaşın kaç kaç tane bebişin var kaç yaşındalar
Çok soru sordum ama:KK1:

Güne Yıldız Tilbe ile başladım ondan olsa gerek :KK52:

Tamam canım ne istiyorsan iyiii yeterki açma aramızııı
Benimle oyna her durumda ooo ne olur şimdi aç kapıyııı

Yandan yandann ohhh :KK64:

Yaşın kaç kaç tane bebişin var kaç yaşındalar
Çok soru sordum ama:KK1:
biri daha sormuştu yaşımı,ona dediğim gibi anlatiim:yolun yarısına gelmeme bi kaç basamak kaldı...şiirle ilgileniyosan eğer:KK1:.direk söylemek nedense son zamanlarda bende alerjiye yol açmaya başladı:90: ve her nedense herkes de yaşımı soruyo son zamanlarda...!!!!iki çocuğum var allah bağışlarsa,biri okulda şincük birazdan gelecek diğeri tepemde daha okula başlayacak ama...

biri daha sormuştu yaşımı,ona dediğim gibi anlatiim:yolun yarısına gelmeme bi kaç basamak kaldı...şiirle ilgileniyosan eğer:KK1:.direk söylemek nedense son zamanlarda bende alerjiye yol açmaya başladı:90: ve her nedense herkes de yaşımı soruyo son zamanlarda...!!!!iki çocuğum var allah bağışlarsa,biri okulda şincük birazdan gelecek diğeri tepemde daha okula başlayacak ama...

Anladım ablacım :KK1:Allah bağışlasın çocuklarını sana

:KK1::KK1::21::21::21:

Yavaş konuş aklım karışabilirr öyle bakma kalbim kırılabilirrr
Oynama benimle merhamet göster neyin olacağım kararsız esmerrr

Yavaş yürüü yollarr tutuşabilirr seni gören aklını kaybedebilir
Kalbimde sonsuz bir aşk beni bekler neyin olacağım kararsız esmerrrr :KK71::KK54:

dök tuzu dök!!!sen kaç yaşındasın bakaam?

:KK1::KK1::21::21::21:

Ben küçüküm senden 22 yaşındayım:KK1:

Yavaş konuş aklım karışabilirr öyle bakma kalbim kırılabilirrr
Oynama benimle merhamet göster neyin olacağım kararsız esmerrr

Yavaş yürüü yollarr tutuşabilirr seni gören aklını kaybedebilir
Kalbimde sonsuz bir aşk beni bekler neyin olacağım kararsız esmerrrr :KK71::KK54:

Bu ne yaaaaaaa:KK9:

Söyledim ya görmemişsin ben daha küçüküm 22 yaşındayım:KK1:
valla yok msj.ın...bugün benim pc kendine başına takılıyo herhal:KK1:.bu arada 22?!ben de o kadar guççük olsam ben de yaşımı öyle yaydan fırlamış gibi söylerdim herhal!

X