Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosbulduk sefa bulduk canim saol nasilsiniz keyifler nasil??Hoşgeldin sefa getirdin
hosbulduk sefa bulduk canim saol nasilsiniz keyifler nasil??
bende iyiyim cok sükür her ne kadar soguk alginligi ve öksürükle ugrassamda bu günümüze sükürler olsun!!!!
du bi dakka...ben olaydan koptum anlamaya çalışıyom şu an...
ya arkadaşım,az evvel ben bu topiğe baktım,kontrol panelinden girdim,bu yüzden karışıklık olamaz,sen gelinlik hakkında fikir yürütüyodun....eeee şimdi bakıyom o bölüm hiç yok!nası oldu bu?Hangi olaydan canım?
ya arkadaşım,az evvel ben bu topiğe baktım,kontrol panelinden girdim,bu yüzden karışıklık olamaz,sen gelinlik hakkında fikir yürütüyodun....eeee şimdi bakıyom o bölüm hiç yok!nası oldu bu?
e iyi de...ben nası bağlandım oraya şimdi?Ben zıp zıp zıplıyorum topiklere O başka topikti canım
e iyi de...ben nası bağlandım oraya şimdi?
keyfin daim olsun arkadaşım!ben hala ayılmakla uğraşıyom,niyeyse?!bugün bir türlü uyanamıyom.geç de yatmadım halbuki...sabah kendime filtre kahve yaptım her zamanki gibi ama o bile attıramadı bu uyuşukluğu üstümden.Merhaba iyiyim sen nasılsın ?
Sabah keyfi yapıyorum