Sohbet etmek isteyen herkesi topiğime bekliyorum.Buyrun:)

laaaaaynn senin geyik topigin mi vardi :86: hec haberim yok :rezilkepazefstksmili: alla belani beinsan bi haber eder :hemsucluhemgüclüfstksmili: :78:

laaaaaynn senin geyik topigin mi vardi :86: hec haberim yok :rezilkepazefstksmili: alla belani beinsan bi haber eder :hemsucluhemgüclüfstksmili: :78:

Var hacı ama kimsenin haberi yok

Burda zaten geyik yok pek kimse uğramıyor nasılsın iyi misin iyiyim sen nasılsın bundna öte muhabbet eden yok

Var hacı ama kimsenin haberi yok

Burda zaten geyik yok pek kimse uğramıyor nasılsın iyi misin iyiyim sen nasılsın bundna öte muhabbet eden yok
zalah geyik yoksa:96: geyik yaratiriz anamm ondan kolay ne var bi sucuk üstüne iki yimirta kir tamamdir al sana geyik ay allam
bu arada makinali tüfek gibin gacisin allama benim oraya aninda sak :94:diye buraya aninda pat diye :86: nasil görüp nasil yaziyosun bu kadar hiz anlayamadim nan

Sen geldiysen her şey olur anam sucukta yumurtada

Siz çok yavaşsınız mıy mıy iki saat

Ben her şeyde hızlıyımdır sevmem yavaş olmayı:94::94:

Ben bil unutmuştum sohbet topiğimin olduğunu

DEmek ki kimse sohbet etmek istemiyor

benim adim viztik :82: gittigim her yere götürrüm muzuda sucuguda

vayytt acele ise seytan karisir lem bu ne hiz bu ne perhiz bu ne lahana :95: :sacmalamayabaslayanfstksmili: :86:

kendi topigini unutan canli ben 15liye gugil emmiden girdigim icin :86:
pek bakmiom geyik bölümüne fln :97: ondan kacmistir gözümden hatta sirf geyik degil hicbiyere bakmiyom bi 15li bide aslinin topic iste :86: eskiden her topige ugrardim eski günleeer eski günler yaslananfstksmili: :86:

sen kendin gelmezsen millet nasil sohbet etcek

ay du bi dakka
su anda o kadan mesutumki anlatamam :86: ya böyle gülerek cevap vermeseydin ne ederdim ben haa :skopcaninverdigicevabasükredipmaytapgecenfstksmili:

Son düzenleme:
ay du bi dakka
su anda o kadan mesutumki anlatamam :86: ya böyle gülerek cevap vermeseydin ne ederdim ben haa :skopcaninverdigicevabasükredipmaytapgecenfstksmili:

Beğenemedin mi

Gündüz niye girmiyorsun sen kız geceleri burdasın hep

Beğenemedin mi

Gündüz niye girmiyorsun sen kız geceleri burdasın hep
begenecek bisi vardida ben mi göremedim skopum

gece yatmaz sabah kalkmaz viztik :86: kalkinca unutma beni basliyo sonra su bu derken geceyi buluyo girmem :95: aslinda birazda üsengecligimden yoksa girerdim sabahlarida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…