Sohbet etmek isteyen herkesi topiğime bekliyorum.Buyrun:)

slm kuzucuklarımmm:KK16::KK16:
bende ablamdayım dün geldim ablama bende çok bakamıyorum nete artık eskisi gibi
kimsede uğramıyo eskisi gibi
skopcamm kazandınmı kpss yi yavyuumm inş sende güzel bi iş bulursun cnm çalışmadan olmuyo valla imkanım olsa bende girmek istiyorum ama kızıma kim bakacak:KK43::KK43: benden önce eşimin iş bulması lazım inş bu yıl hepimize uğurlu gelir yaa :KK70::KK70:
mienseram işin hayırlı olsun bol paralar kazan kuzuum:130::130:

slm kuzucuklarımmm:KK16::KK16:
bende ablamdayım dün geldim ablama bende çok bakamıyorum nete artık eskisi gibi
kimsede uğramıyo eskisi gibi
skopcamm kazandınmı kpss yi yavyuumm inş sende güzel bi iş bulursun cnm çalışmadan olmuyo valla imkanım olsa bende girmek istiyorum ama kızıma kim bakacak:KK43::KK43: benden önce eşimin iş bulması lazım inş bu yıl hepimize uğurlu gelir yaa :KK70::KK70:
mienseram işin hayırlı olsun bol paralar kazan kuzuum:130::130:

Hoşgeldin kuzum nerde kaldın özledim seni:KK19:Puanım orta geldi canım doğu tarafları oluyor oralarıda yazmam herhalde başka iş başvuruları yaptım inşallah olur

Hoşgeldin kuzum nerde kaldın özledim seni:KK19:Puanım orta geldi canım doğu tarafları oluyor oralarıda yazmam herhalde başka iş başvuruları yaptım inşallah olur
bende seni özledim kuzuuu olsun cnm hayırlısı olsun eşini ikna edebildin bravo valla:KK9: sana hadi bakalım inş gönlüne göre bi iş bulursun cnm

slm kızlar burası çok sessizleşmiş artık kimse uğramaz olduu yanlız bıraktınız beni:KK14::KK14:

bende iyiyim cnm saol he valla ya ne güzel toplanmıştık dağıldık gene:KK1:

X