Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
laaaaaynn senin geyik topigin mi vardi :86: hec haberim yok :rezilkepazefstksmili: alla belani beinsan bi haber eder :hemsucluhemgüclüfstksmili: :78:
zalah geyik yoksa:96: geyik yaratiriz anamm ondan kolay ne var bi sucuk üstüne iki yimirta kir tamamdir al sana geyik ay allamVar hacı ama kimsenin haberi yok
Burda zaten geyik yok pek kimse uğramıyor nasılsın iyi misin iyiyim sen nasılsın bundna öte muhabbet eden yok
zalah geyik yoksa:96: geyik yaratiriz anamm ondan kolay ne var bi sucuk üstüne iki yimirta kir tamamdir al sana geyik ay allam
bu arada makinali tüfek gibin gacisin allama benim oraya aninda sak :94:diye buraya aninda pat diye :86: nasil görüp nasil yaziyosun bu kadar hiz anlayamadim nan
benim adim viztik :82: gittigim her yere götürrüm muzuda sucugudaSen geldiysen her şey olur anam sucukta yumurtada
Siz çok yavaşsınız mıy mıy iki saat
Ben her şeyde hızlıyımdır sevmem yavaş olmayı:94::94:
Ben bil unutmuştum sohbet topiğimin olduğunu
DEmek ki kimse sohbet etmek istemiyor
benim adim viztik :82: gittigim her yere götürrüm muzuda sucuguda
vayytt acele ise seytan karisir lem bu ne hiz bu ne perhiz bu ne lahana :95: :sacmalamayabaslayanfstksmili: :86:
kendi topigini unutan canli ben 15liye gugil emmiden girdigim icin :86:pek bakmiom geyik bölümüne fln :97: ondan kacmistir gözümden hatta sirf geyik degil hicbiyere bakmiyom bi 15li bide aslinin topic iste :86: eskiden her topige ugrardim eski günleeer eski günler yaslananfstksmili: :86:
sen kendin gelmezsen millet nasil sohbet etcek
iyi akşamlar kıslar sohbet etmeye geldim kimsecikler yokmuş
sohbet edicek kimse yok mu sıkıldım
ay du bi dakka
ay du bi dakka
su anda o kadan mesutumki anlatamam :86: ya böyle gülerek cevap vermeseydin ne ederdim ben haa :skopcaninverdigicevabasükredipmaytapgecenfstksmili:
begenecek bisi vardida ben mi göremedim skopumBeğenemedin mi
Gündüz niye girmiyorsun sen kız geceleri burdasın hep
Çok aşarılarda ondan görmemişsindir