Sohbet etmek isteyen herkesi topiğime bekliyorum.Buyrun:)

Eşimide alıştırdım adam benle fatmagülü izliyor :KK60::KK60:Bazı işler var onları halletmeye gidiyorum canım inşallah gezebilirm insna özlüyor illa ya akrabaları :KK61:Senlede gezcem gezmezsem içimde kalacak valla:KK60::KK60:

aynenn cnm bende eşimle aşkı memnuyu yaprak dökümünü izlerdim şimdide fatmagülü izler ne olcak zaten merakldır böyle dizilere:KK60::KK60: özlemezmi insan yaa orada bi parçan senin
kızz ben senin ikizinim yaa ben olmasamda senin gezmende yeter gezmiş kadar olurum :KK1::KK1:

aynenn cnm bende eşimle aşkı memnuyu yaprak dökümünü izlerdim şimdide fatmagülü izler ne olcak zaten merakldır böyle dizilere:KK60::KK60: özlemezmi insan yaa orada bi parçan senin
kızz ben senin ikizinim yaa ben olmasamda senin gezmende yeter gezmiş kadar olurum :KK1::KK1:

:KK53::KK9::KK60::76:

İnşallah Allah ayırmasın

Amin canım amin..:KK69:
Ara sıra atışmalarımız oluyor, birde ayrı şehirlerde olunca daha bir zorlanıyor insan, ama sonunda orta yolu buluyoruz hep, inşallah böylede devam eder. Bazı şeyler için acele etmek istemiyoruz, hani yaşımızda geldi geçti ama:44: yaza doğru şekillenecek gibi ilişkimiz:KK16:

Amin canım amin..:KK69:
Ara sıra atışmalarımız oluyor, birde ayrı şehirlerde olunca daha bir zorlanıyor insan, ama sonunda orta yolu buluyoruz hep, inşallah böylede devam eder. Bazı şeyler için acele etmek istemiyoruz, hani yaşımızda geldi geçti ama:44: yaza doğru şekillenecek gibi ilişkimiz:KK16:

Hayırlısı olsun o zaman :KK71:

Sen gelincee bahar gelirrr
Çiçek açar yüreğimde
Sen gelince hayat gelir
Uzar ömrüm senlerceee :KK76:

Ben geldimmmmmmm selam kızlarrr :KK76: :KK8::KK8::KK8:

Hoşgördüm dün yaşadığım kötü olaylardan sonra sevinçli haberle karşılaşmak insanı coşturuyor :KK52: Uzun zamandır kötü bi olay olmamıştı :KK3:

Ama şükür ki dualarım kabul oldu :nazar:

X