Sohbet etmek isteyen herkesi topiğime bekliyorum.Buyrun:)

Az önce kalktım hanımlar işlerim bitsin gelirim cicişler şimdi çıkıyorum topiğin bekçiliğini sana bırakıyorum NisaNurum:KK60:Öpüldünüz gelirim yine

Az önce kalktım hanımlar işlerim bitsin gelirim cicişler şimdi çıkıyorum topiğin bekçiliğini sana bırakıyorum NisaNurum:KK60:Öpüldünüz gelirim yine

bebeğim bende şimdi çıkıcam işim var benimde geç kalkınca işler bitmiyo valla ev perişan köşe bucak silinicek kolay gelsin cnm sana bende çıktım akşam görüşürüz:80::80:

bebeğim bende şimdi çıkıcam işim var benimde geç kalkınca işler bitmiyo valla ev perişan köşe bucak silinicek kolay gelsin cnm sana bende çıktım akşam görüşürüz:80::80:

Tamam canım bende dışarıya çıkıcam hava çok güzel hava alayım azıcık iyi gelir :122:

Merhaba Skopca, nasıl gidiyor hayat?
Bir Bursalı olarak sana bir şey sormak istiyorum canım. Benim görüştüğüm kişi var, kısmetse evlenmeyi düşünüyoruz (artık bi zahmet demi ) :) neyse, kendisi Bursa'lı, zaten olur ise Bursa'ya gelin gideceğim.
Bursanın adetleri nasıldır canım? aileler arasında yüzük takacağız nasipse, hani varmıdır bir adetleri?

CAnım bildiğim kadarıyla öyle özel şeyler yapmazlar Benim olmadı en azından gördüğüm kadarıyla yok gelin alma falan olur işte kına gecesinde tavuk alma deniyor oda zaten senin bileceğin iş kız tarafı yaptığı için öyle adetlere bağlılık yok insanlarına bağlı aslında mesela arnavuları duyduysan onların adatei çoktur ama Bursalıların adetleri yok canım orda nasıl mesela Bu arada benden büyüksün canım diye hitap ediyorum ama abla diye hitap etmem debir sakınca var mı acaba?ne tarafa gelin geleceksin hayırlı olsun

Teşekkür ederim canım, bu arada bana abla da diyebilirsin, nasıl rahat edersen, no problem..
Kestelde oturuyor kendileri..

kız sen eşinle dışarı çıkmadınmı dışarı valla bu havayı bida bulamazsın kızz bence fırsatı değerlendir gidin dışarda yemek yiyin dolaşın gezin bu zamanlarını iyi dğerlendir ilerde çocuk olursa doğru düzgün çıkamazsın çıkarsın rahat edemezsin bişey anlamazsın valla ben şimdi öyleyim ne çıkabiliyorum çıkıncada ağlayıp duruyo hiç anlamıyorum hemen eve varmak istiyorum rahat etmek için o yüzden çokda dışarı çıkmıyorum kızımla derdi bitmiyor hiç genede canı sağolsun Allahıma şükürler olsun eli ayağı düzgün cadımı cadı bi kız verdi bunu bulamayan bulupta kaybedenler var Rabbime şükür
bu akşam biraz hassaslaştım :KK1::KK1::KK43::KK43:

Çıktım bebeğim kaçırır mıyım bu havayı yemekte yedik aşkımla:KK69:Fatmagül bitincede aşk filmi izleyeceğiz:KK69:Yarın ben memlekete gidiyorum giremeyebilirim cicim hafta sonu

Çıktım bebeğim kaçırır mıyım bu havayı yemekte yedik aşkımla:KK69:Fatmagül bitincede aşk filmi izleyeceğiz:KK69:Yarın ben memlekete gidiyorum giremeyebilirim cicim hafta sonu

ayy çifte kumrular sizi Allahım ağzınızın tadını bozmasın hee fatmagül vardı dimi anaam ben unutmuşum ahada başladı :KK60::KK60: hmm hafta sonu yoksun olsu gez bolca benim içinde geezz kızz :KK53::KK53:

ayy çifte kumrular sizi Allahım ağzınızın tadını bozmasın hee fatmagül vardı dimi anaam ben unutmuşum ahada başladı :KK60::KK60: hmm hafta sonu yoksun olsu gez bolca benim içinde geezz kızz :KK53::KK53:

Eşimide alıştırdım adam benle fatmagülü izliyor :KK60::KK60:Bazı işler var onları halletmeye gidiyorum canım inşallah gezebilirm insna özlüyor illa ya akrabaları :KK61:Senlede gezcem gezmezsem içimde kalacak valla:KK60::KK60:

X