Sohbet edebileceğim arkadaşlar arıyorum..

kıs bende yayım

piştimi olduk melegim:))

bende çok hassasım hemen üzülürüm herşeye allahtan benim ki küsmez fazla , ama fazla naz aşık usandırıyo diyolar ya doğru o da bıkmaya başladı

benimkide öyle küsyo konusmuyo yemek yemiyo erkegi cok zor gülüm gercekten yani zor erkekler.biz küseriz barısıncada sanki hiç bişi olmamıs gibi ne o trip atan ben ne o tavır yapan adamdan eser yok
haklısın canım fazla uzatmamak gerek küslüğü

Bende kendimi buldum bu yazidaa :) yasiniz kac acaba

Son düzenleme:
slm canım bende yanlızım benimde gercekten dertlesip konusacagım insanlara ihtiyacım var kendimi yanlız hissediyorum bazen.

29 yasındayım Ankaradayım bende .calısıyorum 6 aylık evliyim...memnun oldum

Ben de ankarada yaşıyorum, 24 yaşındayım ama ben evsizim:)

Kendini yalnız hissettiğinde ben buradayım. Ne şekilde muhabbet sağlanacaksa hazırım..

Meraba kızlar. Bende ankarada yaşıyorum 24 yaş ve evliyim.orda çokta yalnız sayılmam ama sizlerle tanışmaya varım.
:)

Ben de ankarada yaşıyorum, 24 yaşındayım ama ben evsizim:)

Kendini yalnız hissettiğinde ben buradayım. Ne şekilde muhabbet sağlanacaksa hazırım..

Meraba kızlar. Bende ankarada yaşıyorum 24 yaş ve evliyim.orda çokta yalnız sayılmam ama sizlerle tanışmaya varım.
:)

Ömrünüzün hikayesini yazan Rabbim; Gönlünüzden gecen hayirli dualarinizi alniniza kader diye yazsin...Ramazan Bayraminiz Mübarek Olsun...

canım merhaba.ben muhabbeti severim.ankarada oturuyorum ben de.19 yaşındayım.
nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…