- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
-
- Konu Sahibi fataldanger
kıs bende yayım
bende çok hassasımhemen üzülürüm herşeye allahtan benim ki küsmez fazla , ama fazla naz aşık usandırıyo diyolar ya doğru o da bıkmaya başladı
ne güzel hayırlı olsuncanım benim esimde cok kıskancburcu ne canım yaymı yoksam
Yok canım oğlak
canım olsun iyi olunda ama insanı bazen cileden cıkarıyolar herseyin normali güzel
Asla yalnızlıktan şikayetçi olan biri olmamıştım. Ama bu aralar ya paylaşacak çok şeyim olduğundan/biriktiğinden ya da bu aralar gerçekten yalnızlığa ara vermek istediğimden, beni bıktırdığından, sohbet edebileceğim, birbirimizle dertleşebileceğimiz, birbirimizden akıl ve tavsiye alabileceğimiz, soyut manada birbirimizin omzunda ağlayabileceğimiz arkadaşlar arıyorum. Böyle ifade etmek sanki biraz absürt gibi geldi benim de kulağıma, ama başka nasıl dile getirebilirdim bilmiyorum... Mesela var mı sizin de içinizde böyle en azından internet üzerinden bu şekilde muhabbetler kurmak isteyen, kız kıza kaynatmak, dertleşmek, paylaşmak isteyen? Varsa ben de bu tür iletişimlere açık olduğumu belirteyim. Daha evvel burdan tanışıp konuştuğum kişiler olmuştu ama zamanla ya hesaplara girmedik, ya unuttuk birbirimizi, bitti gitti :)
Diğer yandan Ankara'da yaşıyorum. Eğer burdan arayacağına dışarıda, somut hayatının içinden bul diyorsanız nerelerden edilinilir arkadaş fikriniz var mı :)
Böyle yazınca tabii insan kendini ucube gibi hissediyor ama başka yolu yok ki..
Bende onun tam aksi bi insanım gerçi bugün patladım biraz
Bende oyleyim canim ama eskiye gore daha iyi esim biraz sesimi cikarinca daha iyi oldu
Sesimi çıkarmadığım zaman çok üzerime geliyordu
Şuan iyi gidiyor ama bakalım görücezbenimkide öyleydi gülüm sesimi cıkarınca biraz daha iyi oldu
Şuan iyi gidiyor ama bakalım görücez
slm canım bende yanlızım benimde gercekten dertlesip konusacagım insanlara ihtiyacım var kendimi yanlız hissediyorum bazen.
29 yasındayım Ankaradayım bende .calısıyorum 6 aylık evliyim...memnun oldum
Canımm ne güzel bir yazı olmuş cevap yazmadan geçemedimm :)) ben de Ankara'da yaşıyorum tanışabilirizz
Bende kendimi buldum bu yazidaa :) yasiniz kac acaba
Ben de ankarada yaşıyorum, 24 yaşındayım ama ben evsizim:)
Kendini yalnız hissettiğinde ben buradayım. Ne şekilde muhabbet sağlanacaksa hazırım..
Meraba kızlar. Bende ankarada yaşıyorum 24 yaş ve evliyim.orda çokta yalnız sayılmam ama sizlerle tanışmaya varım.
:)
Asla yalnızlıktan şikayetçi olan biri olmamıştım. Ama bu aralar ya paylaşacak çok şeyim olduğundan/biriktiğinden ya da bu aralar gerçekten yalnızlığa ara vermek istediğimden, beni bıktırdığından, sohbet edebileceğim, birbirimizle dertleşebileceğimiz, birbirimizden akıl ve tavsiye alabileceğimiz, soyut manada birbirimizin omzunda ağlayabileceğimiz arkadaşlar arıyorum. Böyle ifade etmek sanki biraz absürt gibi geldi benim de kulağıma, ama başka nasıl dile getirebilirdim bilmiyorum... Mesela var mı sizin de içinizde böyle en azından internet üzerinden bu şekilde muhabbetler kurmak isteyen, kız kıza kaynatmak, dertleşmek, paylaşmak isteyen? Varsa ben de bu tür iletişimlere açık olduğumu belirteyim. Daha evvel burdan tanışıp konuştuğum kişiler olmuştu ama zamanla ya hesaplara girmedik, ya unuttuk birbirimizi, bitti gitti :)
Diğer yandan Ankara'da yaşıyorum. Eğer burdan arayacağına dışarıda, somut hayatının içinden bul diyorsanız nerelerden edilinilir arkadaş fikriniz var mı :)
Böyle yazınca tabii insan kendini ucube gibi hissediyor ama başka yolu yok ki..
Ömrünüzün hikayesini yazan Rabbim; Gönlünüzden gecen hayirli dualarinizi alniniza kader diye yazsin...Ramazan Bayraminiz Mübarek Olsun...
canım merhaba.ben muhabbeti severim.ankarada oturuyorum ben de.19 yaşındayım.
nasılsın?
Ben iyiyim ya sen? Üniversite mi okuyorsun sen de