Sohbet edebileceğim arkadaşlar arıyorum..

iyi geceler aşkpastam seni üzgün sıkıntılı gördüm bugece niye bu sıkıntın
bana anlatabilirsin :26:

iyi geceler melegim hosgeldin dertlendim gülüm bu aralar kendimi iyi hissetmiyorum herseyi takar oldum ve kendimi cok degersiz hissediyorum psikolojik sanırım.Allah razı olsun gülüm benim.sen nasılsın

Son düzenleme:
iyiyim canım benim ama bende senin gibi sıkıntılıyım bu aralar:18:
bi sorun yok aslında kendim bu aralr yine herşeyden sorun çıkarmaya çalışıyorum
aslında mutlu olmalıyım sonuçlarımız iyi ama ne biliyim işte
sen takma kafana senin kolayca olucak inş bebişin
ben bu saatte uyurdum normalde ama bugece yeyip yatıcam sabah ezanında namaza kalkarım
iyi geceler melegim hosgeldin dertlendim gülüm bu aralar kendimi iyi hissetmiyorum herseyi takar oldum ve kendimi cok degersiz hissediyorum.Allah razı olsun gülüm benim.sen nasılsın

sendemi sıkıntılısın gülüm yatarken 2 miz için insirah okuyayım.sonuclarınız güzel gülüm masallah umudun hep olsun..Allaah sükür hersey güzel gidiyo bak.ama içindeki tedirginliğini anlıyorum bacım.bende biraz gebelik konularına uzak kalmaya karar verdim senin gibi.öyle cok takıyo insan.esimle tartıstık melegim ona canım sıkkın aslında.ac ac uyudu.iftar yapmadık oda bendeseninde olacak bebisin yakın zamanda bak gör

Son düzenleme:
daha yenisiniz takma fazla zamanla herşey rayına oturuyo bizde öyleydik ilk zamanlar ama sonra o konuşursa sen susuyosun sen konuşursan o
bizde tartıştık geçen günü neymiş
ben çok acele ediyomuş daha ne kadar bekleyebiliriz kikonuşmuyorum şimdi o konuşsada
anlasın suçunu
sende benim gibisin ben bazı şeyleri taktımmı günlerce takarım:18::18:

Canımm ne güzel bir yazı olmuş cevap yazmadan geçemedimm :)) ben de Ankara'da yaşıyorum tanışabilirizz

aynen gülüm olacak tabi evlilikte böyle seyler.insan üzüklüyor ister
istemez barısırsınız canım sizde insallah halimizden anlar eslerimiz.aynene gülüm cok takarım içten içe yer bitirir beni.onlar bizim kadar duygusal degil

burçlara inanmam ama sen ne burcusun:26:
ben yay burcuyum bişeye üzüldümmü çok takarım kimseyle küs kalmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…