Sohbet edebileceğim arkadaşlar arıyorum..

iyi geceler :KK16:aşkpastam seni üzgün sıkıntılı gördüm bugece:KK5: niye bu sıkıntın
bana anlatabilirsin :26:

iyi geceler melegim hosgeldin dertlendim gülüm bu aralar kendimi iyi hissetmiyorum herseyi takar oldum ve kendimi cok degersiz hissediyorum psikolojik sanırım.Allah razı olsun gülüm benim.sen nasılsın

Son düzenleme:
iyiyim canım benim ama bende senin gibi sıkıntılıyım bu aralar:18:
bi sorun yok aslında kendim bu aralr yine herşeyden sorun çıkarmaya çalışıyorum
aslında mutlu olmalıyım sonuçlarımız iyi ama ne biliyim işte :KK14::KK14:
sen takma kafana senin kolayca olucak inş bebişin:emir_bebek::emir_bebek:
ben bu saatte uyurdum normalde ama bugece yeyip yatıcam sabah ezanında namaza kalkarım
iyi geceler melegim hosgeldin dertlendim gülüm bu aralar kendimi iyi hissetmiyorum herseyi takar oldum ve kendimi cok degersiz hissediyorum.Allah razı olsun gülüm benim.sen nasılsın

iyiyim canım benim ama bende senin gibi sıkıntılıyım bu aralar:18:
bi sorun yok aslında kendim bu aralr yine herşeyden sorun çıkarmaya çalışıyorum
aslında mutlu olmalıyım sonuçlarımız iyi ama ne biliyim işte :KK14::KK14:
sen takma kafana senin kolayca olucak inş bebişin:emir_bebek::emir_bebek:
ben bu saatte uyurdum normalde ama bugece yeyip yatıcam sabah ezanında namaza kalkarım

sendemi sıkıntılısın gülüm yatarken 2 miz için insirah okuyayım.sonuclarınız güzel gülüm masallah umudun hep olsun..Allaah sükür hersey güzel gidiyo bak.ama içindeki tedirginliğini anlıyorum bacım.bende biraz gebelik konularına uzak kalmaya karar verdim senin gibi.öyle cok takıyo insan.esimle tartıstık melegim ona canım sıkkın aslında.ac ac uyudu.iftar yapmadık oda bende:KK50:seninde olacak bebisin yakın zamanda bak gör

Son düzenleme:
daha yenisiniz takma fazla zamanla herşey rayına oturuyo bizde öyleydik ilk zamanlar ama sonra o konuşursa sen susuyosun sen konuşursan o
bizde tartıştık geçen günü neymiş
ben çok acele ediyomuş daha ne kadar bekleyebiliriz ki:KK4::KK4:konuşmuyorum şimdi o konuşsada:KK30:
anlasın suçunu
sende benim gibisin ben bazı şeyleri taktımmı günlerce takarım:18::18:

sendemi sıkıntılısın gülüm yatarken 2 miz için insirah okuyayım.sonuclarınız güzel gülüm masallah umudun hep olsun..Allaah sükür hersey güzel gidiyo bak.ama içindeki tedirginliğini anlıyorum bacım.bende biraz gebelik konularına uzak kalmaya karar verdim senin gibi.öyle cok takıyo insan.esimle tartıstık melegim ona canım sıkkın aslında.ac ac uyudu.iftar yapmadık oda bende:KK50:seninde olacak bebisin yakın zamanda bak gör

Asla yalnızlıktan şikayetçi olan biri olmamıştım. Ama bu aralar ya paylaşacak çok şeyim olduğundan/biriktiğinden ya da bu aralar gerçekten yalnızlığa ara vermek istediğimden, beni bıktırdığından, sohbet edebileceğim, birbirimizle dertleşebileceğimiz, birbirimizden akıl ve tavsiye alabileceğimiz, soyut manada birbirimizin omzunda ağlayabileceğimiz arkadaşlar arıyorum. Böyle ifade etmek sanki biraz absürt gibi geldi benim de kulağıma, ama başka nasıl dile getirebilirdim bilmiyorum... Mesela var mı sizin de içinizde böyle en azından internet üzerinden bu şekilde muhabbetler kurmak isteyen, kız kıza kaynatmak, dertleşmek, paylaşmak isteyen? Varsa ben de bu tür iletişimlere açık olduğumu belirteyim. Daha evvel burdan tanışıp konuştuğum kişiler olmuştu ama zamanla ya hesaplara girmedik, ya unuttuk birbirimizi, bitti gitti :)

Diğer yandan Ankara'da yaşıyorum. Eğer burdan arayacağına dışarıda, somut hayatının içinden bul diyorsanız nerelerden edilinilir arkadaş fikriniz var mı :)

Böyle yazınca tabii insan kendini ucube gibi hissediyor ama başka yolu yok ki..

Canımm ne güzel bir yazı olmuş cevap yazmadan geçemedimm :)) ben de Ankara'da yaşıyorum tanışabilirizz :KK19::KK19:

daha yenisiniz takma fazla zamanla herşey rayına oturuyo bizde öyleydik ilk zamanlar ama sonra o konuşursa sen susuyosun sen konuşursan o
bizde tartıştık geçen günü neymiş
ben çok acele ediyomuş daha ne kadar bekleyebiliriz ki:KK4::KK4:konuşmuyorum şimdi o konuşsada:KK30:
anlasın suçunu
sende benim gibisin ben bazı şeyleri taktımmı günlerce takarım:18::18:

aynen gülüm olacak tabi evlilikte böyle seyler.insan üzüklüyor ister
istemez barısırsınız canım sizde insallah halimizden anlar eslerimiz.aynene gülüm cok takarım içten içe yer bitirir beni.onlar bizim kadar duygusal degil:KK47:

aynen gülüm olacak tabi evlilikte böyle seyler.insan üzüklüyor ister
istemez barısırsınız canım sizde insallah halimizden anlar eslerimiz.aynene gülüm cok takarım içten içe yer bitirir beni.onlar bizim kadar duygusal degil:KK47:
burçlara inanmam ama sen ne burcusun:26:
ben yay burcuyum bişeye üzüldümmü çok takarım kimseyle küs kalmak istemem

X