- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- Konu Sahibi fataldanger
Kizlarrrr ben geldim
Hosgeldin cani,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlarrrr ben geldim
mrh canım nasılsın?
Kizlarrrr ben geldim[/QUOTE
hosgeldin cnm mrb
Iyiyim cok sukur sen nasilsin ¿¿
Aynen cnm esim yeni yatti ... Takiliorum :)
Bnm esim daha gelmedi calisiyor :))
ben de iyiyim canım,oturuyorum öyle.KK yı takip ediyorum :)
Bnm esim daha gelmedi calisiyor :))
Benimde sahurdan sonra 4te gidiyor oglen geliuor
Aynn canim :))yas kac tnsmsmiydik daha once kk de
Bnmkisi saat 2 de gelir oglen saat 12 kdr ytrvBenimde sahurdan sonra 4te gidiyor oglen geliuor
hayır canım tanışmamıştık.Otuz yaşındayım hernekadar inanamasam da :) .Canım şimdi kapatsam daha sonra devam etsek olur mu?Sen kaç yaşındasın bu arada?
Bnmkisi saat 2 de gelir oglen saat 12 kdr ytrv
Benm ki sadece ramaAnda boyle
belediyede temizlik islerinde bnmki
digerbgunler sabh 7buck yada yedide gider oglen 3gibi gelir eve
Benm ki sadece ramaAnda boyle
belediyede temizlik islerinde bnmki
digerbgunler sabh 7buck yada yedide gider oglen 3gibi gelir eve
Bnmkisi namaz aralarnda hep gelir yarm saat kalir ben yurt disindayz dye hep boyle geceleri calisir ama ramznda ayri tabi:))) bnm esimde berber nasl vakit geciriyon ewde ???
Bnmkisi namaz aralarnda hep gelir yarm saat kalir ben yurt disindayz dye hep boyle geceleri calisir ama ramznda ayri tabi:))) bnm esimde berber nasl vakit geciriyon ewde ???
Esim yokken ev isi ymek tlefon rv bilndik ev hanimiyim
ama intrrnet xazgeclmezim :))
Esim de isten gelincebuyur ilk dinlenir snra sevdigimiz dizileri seyrediroz tvde oylevaman am farkli gecmiyo
malesef :-/ buvsene kursa gidicem belediyrbkurslarina bakalim bende baEn yurtdisina ozenirimv
ozenilxek bisimib:))
Turliyeden cok mu farkli :))
sen ne yapiosn.evde peki
Esim yokken ev isi ymek tlefon rv bilndik ev hanimiyim
ama intrrnet xazgeclmezim :))
Esim de isten gelincebuyur ilk dinlenir snra sevdigimiz dizileri seyrediroz tvde oylevaman am farkli gecmiyo
malesef :-/ buvsene kursa gidicem belediyrbkurslarina bakalim bende baEn yurtdisina ozenirimv
ozenilxek bisimib:))
Turliyeden cok mu farkli :))
sen ne yapiosn.evde peki
Yazdiklarnn yarisini anlmdm ))anldklarmn cvbni vereyim cnm turkiyeden cok farkli burda mesela gece dolasmaya cikarz mesela smdi ciktik sabha karsu hayat var parklar dolu oglen kimse yok uyuyorlar:)))bnde tabi ben turkiyeye alistgmdan ilk geldgmde uyku duzenim olsun bozuldu yemk yprz haftada 2kere dsrda yeriz alisveris merkezleri burda vazgecilmez tabi telde :)))net bnm icin vazgecilmez 7/24 icindeyim hep ama okurum hep tabi ergenler bastigi zmn yazarim burda iyi arkadslarmn olmasni coooook istrm dertimi anlatym geyik yplim ins buda sizinle olur:)))
Tm canim kolay gelsin bir ara tarifi yazarsan cok sevinirim bos oldugunda yazmasanda canin sag olsun :))Kizlar ben kisa bi surelihine kacar :) pogaca yapcm sonrada dus yapmamblazim
ozleyin beni :))
Tm canim kolay gelsin bir ara tarifi yazarsan cok sevinirim bos oldugunda yazmasanda canin sag olsun :))
Yazdiklarnn yarisini anlmdm ))anldklarmn cvbni vereyim cnm turkiyeden cok farkli burda mesela gece dolasmaya cikarz mesela smdi ciktik sabha karsu hayat var parklar dolu oglen kimse yok uyuyorlar:)))bnde tabi ben turkiyeye alistgmdan ilk geldgmde uyku duzenim olsun bozuldu yemk yprz haftada 2kere dsrda yeriz alisveris merkezleri burda vazgecilmez tabi telde :)))net bnm icin vazgecilmez 7/24 icindeyim hep ama okurum hep tabi ergenler bastigi zmn yazarim burda iyi arkadslarmn olmasni coooook istrm dertimi anlatym geyik yplim ins buda sizinle olur:)))
Bende burdakilericok seviorm senide sevdim cnm benim :)
İiki bu topikte karsilasmisiz seninlede
evde gecirdigim vakti bastan anlatiyim duzgunce o zman
esim isten gelr 1-2 saat uyur bn tv karsisinda tlfmda flan olirum
sonra aksm olunca abisine amcasina gitmezsek tv de dizi izler cay cerez flan
maas aldigimzda bzde disarida yemk yeriz
bazen sahil park flan gezeriz
o evde yokken ev isi yemkbfln
normalds erkenciyimdir sabhin korunde uyanirim :)
ramazanda bole uurum gece uyumadigim icin
bole gecer zman.yni farkli bi gecen zaman yok :))
Bende burdakilericok seviorm senide sevdim cnm benim :)
İiki bu topikte karsilasmisiz seninlede
evde gecirdigim vakti bastan anlatiyim duzgunce o zman
esim isten gelr 1-2 saat uyur bn tv karsisinda tlfmda flan olirum
sonra aksm olunca abisine amcasina gitmezsek tv de dizi izler cay cerez flan
maas aldigimzda bzde disarida yemk yeriz
bazen sahil park flan gezeriz
o evde yokken ev isi yemkbfln
normalds erkenciyimdir sabhin korunde uyanirim :)
ramazanda bole uurum gece uyumadigim icin
bole gecer zman.yni farkli bi gecen zaman yok :))
Iyiki canim bnm)
Gnlerin cok guzel geciyor bence:)))
Ben ne skype ne face kullanyrum sadece bu kullanyrum.skype hç kullanmadm bide:)))