sıkıntı o işte bir şey yapmadı ben gereksiz yere sorgulamaya başlayınca olan olduPeki ne oldu da güven problemi yaşadın acaba onu yazmamışsin? Durduk yere olmamıştır herhalde illa ki bir şey yapmıştır. Bu durumda sen neden gönlünü almaya çalışıyorsun ki? Senin hareketlerine bağlı demiş bir de haspam. İşte böyle böyle kalkıyor o popolar. Şöyle saçını savurup ağzını yaya yaya güvenimi sarstın nasıl telafi edersin bilemiyorum falan deseydin kapında sabahlardi kesin. Bu kadar üstüne düşme şekerim bırak gönlü varsa kalsın yoksa da hoşça kalsın bir zahmet
Sorgulamayı durup durup mu yaptınız yoksa bir şey mi gördünüz? 5 aydır tanıdığınız birine sonsuz güven mi hissetmeliymissiniz? Bu çok ütopik değil mi? Bende bazen nişanlımin telefonunu alip bakıyorum, öyle bir şey yakalamak isteğiyle değil, merak ediyorum sadece. O da bazen bana surat asıyor, ben ona dedim ki, sana güveniyorum evet ama sonsuz güven bekleme. Her insan için bir hata payı bırakmak gerekiyor. Ve güven kendi kendine oluşmaz bana o güveni sen vereceksin, bu da zamanla oluşur, demistim. Hemen hemen sizin kadar olmustu tanışali o zamanlar. Şimdi yeri geldiğinde yine öyle diyorum kendisine, insaniz hata payindan ari değiliz. Güveniyorum ama yüzde yüz bekleme derim hep. Bence eğer sizinki de basit bir şeyse kendinizi savunun derim. Yazık etmişsiniz özür dilemekle bence. Tabi boyle bir seyse. Yaptığınız daha büyük bi durumsa da özrü diledikten sonra bi çaba gereksiz olur.sıkıntı o işte bir şey yapmadı ben gereksiz yere sorgulamaya başlayınca olan oldu
özrümü diledim o da bir şans verdi sana bıraktım her şeyi düzelt durumu dedi. ben bu durumda ne yapabilirim peki?
5 aydır beraberiz
5 ay tanıdığınız adama tek dostum, sırdasım demek icin erken degil mi? Biz anne ve babalarımızla tanısmak icin 9 ay beklerken bile 5 ay az bir süre değil mi bu tanımları kullanmak icin?tek dostum tek sırdaşım