soğumaya başlayan bir erkeğin gönlü nasıl alınır?

sıkıntı o işte bir şey yapmadı ben gereksiz yere sorgulamaya başlayınca olan oldu

sıkıntı o işte bir şey yapmadı ben gereksiz yere sorgulamaya başlayınca olan oldu
Sorgulamayı durup durup mu yaptınız yoksa bir şey mi gördünüz? 5 aydır tanıdığınız birine sonsuz güven mi hissetmeliymissiniz? Bu çok ütopik değil mi? Bende bazen nişanlımin telefonunu alip bakıyorum, öyle bir şey yakalamak isteğiyle değil, merak ediyorum sadece. O da bazen bana surat asıyor, ben ona dedim ki, sana güveniyorum evet ama sonsuz güven bekleme. Her insan için bir hata payı bırakmak gerekiyor. Ve güven kendi kendine oluşmaz bana o güveni sen vereceksin, bu da zamanla oluşur, demistim. Hemen hemen sizin kadar olmustu tanışali o zamanlar. Şimdi yeri geldiğinde yine öyle diyorum kendisine, insaniz hata payindan ari değiliz. Güveniyorum ama yüzde yüz bekleme derim hep. Bence eğer sizinki de basit bir şeyse kendinizi savunun derim. Yazık etmişsiniz özür dilemekle bence. Tabi boyle bir seyse. Yaptığınız daha büyük bi durumsa da özrü diledikten sonra bi çaba gereksiz olur.

özrümü diledim o da bir şans verdi sana bıraktım her şeyi düzelt durumu dedi. ben bu durumda ne yapabilirim peki?

diğer konularını hatırlıyorum. bu adam telin ucunda uyuyup uykuda sayıklayıp, nefesi düzensizleşen ağlıyor gibi yapan artiz değil mi?
bak net söylüyorum; kesin internette ya da orda burda kendine birini buldu. ilgisini senden çekti, sende dayanamadın isyan ettin ve seni suçlu çıkardı.
uğraşma bunla hayatında biri var ya da olmak üzere, pandemi bitsin sana yol vericek, şimdiden yolunu yapıyor. yalnız kalmak istemesi falan hep bahane.
affedemiyorum yaptığını unutamıyorum düzelmiyor diyecek ve seni suçlu çıkarıp gidecek.

Su yorumumun screenshotını alıp çerçeveletin o sorun neyse kesin siz haklı cıkacaksınız belki birkaç ay belki yıllar sonra. İliskide kim en cok cabalıyosa o hep kaybeder salın gitsin. Güveniniz yoksa tamir edecegine topu size atıp kendinizi suclu hissettirmesi ne kadar güvenilmez oldugunu gösteriyor Masallardaymıs o ugras verip de gercek sevgiyi bulmak.

Soğumaya başlayan erkeğin gönlünü daha hızlı soğusun diye derin dondurucuya koyuyorsun canım. Sonra sen ara sıcaklara geçiyorsun. Ay bırak ne hali varsa görsün

Böyle olaylarda sanki karşıdaki pusuda bekliyormuş gibi geliyor, bi hata yapsa da soğusam diye.
Gerçekten seven insan kırıldığını söyler ve özür karşısında olgunca davranıp konuyu kapatir bu kadar “meeletmez” -akdenizde çok kullanılan bir tabirdir yanlış anlamayalım

Rahat bırakın, yapmanız gerekeni zaten yapmışsınız. Keyfi bilir beyefendinin.
Ayrıca 3 ayı karantinada geçen 5 ayda bir insana güven duymaya kâfi ne yaşamış olabilirsiniz? Güven zamanla kazanılan bir şey, ne bekliyordu kendisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…