soğumaya başlayan bir erkeğin gönlü nasıl alınır?

hayatınızın merkezine bir adamı koymazsanız yalnızlık korkusu çekmezsiniz.Kaldı ki 5 ay çok da uzun bir süre değil hele ki birini tanımak için.Bir insanla gelecek planları yapmak bu kadar kolay olmamalı.Eğer sizi gerçekten seviyorsa kırgınlığı geçer, konuşur gönlünü alırsınız.Olmuyorsa da bitirmeye yer arıyordur bu da bahane olmuştur size kendinizi suçlatmasına izin vermeyin.

L lloizz123 bak canım aynen böyle işte. Bayan çok haklı tam da böyle hissettiriyorlar. Benim de başıma geldi. Çöp yığını dedi bana ya sonra seviyorum diyor. Son nokta oldu o sözü. Bitti birdaha yüzüne bakmadım. Sonra kendi koştu peşimden. Bak bazı insanlar böyledir bazıları değil. Sen kendin ol o sana uyum sağlasın. Kadın olarak sakın kendini kimseye ezdirme. Biz kimseye mecbur değiliz.

Bazen anlamıyorum kadınları sanki bu adamla doğdun hiç sırdaşım dostum yok derken eğer ilişki bu level de ise erkek kendini naza çekecek sende kazanmak adına saçma sapan şeyler yapacaksın sonra terk edecek gidecek

beraber bir gelecek düşünüyorduk şimdi onu kaybetmek istemiyorum. boşver umursama üstüne gitme demeyin lütfen, tek dostum tek sırdaşım o en zor zamanımda benim yanımda olan o.
Eski sevgilim instagram hesabı açmış başlığındaki konu sahibide hayatının sadece sevgilisinden ibaret olduğunu şimdi terkedildiğini ve yalnız kaldığını anlatıyor. Başlığa bir göz atın derim. Umarım sizde bu kadar hayatınızın merkezine alıp sonrasında üzülmezsiniz

Özür diledin.

O da kabul etti. Demek ki çok büyük bir problem değil ki özür dilemeye ortam oldu.

Yani seni başkası ile el ele yakalasaydı özür dileme ortami olmazdı diye düşünüyorum.

Şu durunda özür dilemek yeterli olacaktır.

Ama siz bizden sanırım ağlamanızı,yalvarmanızı,peşinde koşmanızı tavsiye edelim istiyorsunuz ...

O zaman size tavsiyem olsun. Ağlayın ve yalvarın...

Çünkü erkekler küçülen kadınları ezmeyi severler . Tecrübe et gör.

Haydi. Rastgele.

Özrünü dilemişsin. Burada yazdığın gibi önemsiz bir konu ise(senin telinde mesaj yakalama, başka biriyle sevgili şeklinde konuşmana şahit olma, önce reddettiğin sonra ortaya çıkan bir ilişki vs. Gibi değilse) ne şımartıyorsun. Seni ailen başkasının yanında ezil büzül diye mi büyüttü bu yaşa getirdi.

Daha 5 aylık bir iliskide nasıl her şeyin oldu ki tek dost tek sırdaş abartı geldi. Hatanızı farkettiğiniz halde uzatıyorsa ilişkinizi tekrar gözden geçirin

Herkesin kişiliği farklı ben de kolay soğuyan biriyim. Ancak aynı şekilde ısınmam da mümkün. Bazı insanlar bir kez soğudu mu asla ısınmazlar. Sevgiliniz nasıl biri olduğunu bilemeyiz. Kendimden örnek verecek olursam da üstüme gidilmesi vs hoşuma gitmez. Beni soğutan sebep ortadan kalkınca normal davranan kişiye zaten ısınırım. Siz pişman olduğunuz hareketlerinizi yapmayın ama normal davranın. Olmuyorsa da olmuyordur.

5 ayda bu ne hayatının merkezi yapma ya saçma sapan sanki dillere destan aşk hikayesi kahramanı gibi davranmayın. Bu çocuğun senle bi gelecek kurma planı yok öyle olsa 5 ayda kestirip atmazdı bi mücadele ederdi en azından. Bi de soğuyan kadın yeniden ısıtılıyo da erkek imkansız. Her türlü zorlama yani.

Eğer güven problemi oluşturuyorsa bunu sana yansıtmış demekki kimse durduk yere birinin hareketinden güvensizlik duymaz. Ayrıca sen özrünü dilemişsin daha fazla üzerine düşüp değere bindirme daha fazla kaçar. O ulaşılmazı oynuyosa sürekli ulaşmaya uğraşma başa çıkamazsın söyliyim.

şans verdi sayılır ama bundna sonra nasıl hareket etmeliyim bilemiyorum
tabiki kisiliginizden ödün vermeyin kuklasi olmayin illa evlenicem onunla diye.. sadece isteklerini onemseyin. dinleyin. yapma dedigi seyleri yapmamaya calisin. kavga gerginlik, trip, tavir yapmayin. uyumlu davranin. hosunuza gitmeyen bir sey oldugu zaman bile hemen o anda kavga cikarmayin. sakin konusabileceginiz bir an kollayin o zaman konusun.

Hıç yüz vermeyerek, deger vermeyerek.O sık boğaz edilmekten rahatsız olmuş özgürlügü kisitlanmasin derdinde.Bir guzel suçlu psikolojisinede sokmuş sizi.Bırakin su adamlara deger vermeyin.Deger gormek istiyorsanız adam yerine koymayın (köpek yerine yazmistim sildim köpekler çok degerli benim icin )

Peki ne oldu da güven problemi yaşadın acaba onu yazmamışsin? Durduk yere olmamıştır herhalde illa ki bir şey yapmıştır. Bu durumda sen neden gönlünü almaya çalışıyorsun ki? Senin hareketlerine bağlı demiş bir de haspam. İşte böyle böyle kalkıyor o popolar. Şöyle saçını savurup ağzını yaya yaya güvenimi sarstın nasıl telafi edersin bilemiyorum falan deseydin kapında sabahlardi kesin. Bu kadar üstüne düşme şekerim bırak gönlü varsa kalsın yoksa da hoşça kalsın bir zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…