- 27 Ocak 2020
- 1.973
- 3.173
Kısa ve öz mükemmelsin kuzu keşke alkış emojisi eklenseBosver umursama ustune gitme demeyeceğim, yalvar.
Gerekirse ayaklarına kapan.
hayatınızın merkezine bir adamı koymazsanız yalnızlık korkusu çekmezsiniz.Kaldı ki 5 ay çok da uzun bir süre değil hele ki birini tanımak için.Bir insanla gelecek planları yapmak bu kadar kolay olmamalı.Eğer sizi gerçekten seviyorsa kırgınlığı geçer, konuşur gönlünü alırsınız.Olmuyorsa da bitirmeye yer arıyordur bu da bahane olmuştur size kendinizi suçlatmasına izin vermeyin.Merhabalar, sevgilimle 5 aydır beraberiz güven probleminden bir tartışma yaşadık benim yüzümden açıldı konu ve ben bu durumda gerçekten haksızım. beni sevdiğini ama bana ister istemez kırıldığını bu yüzdende uzaklatırmış soğutmuş benden bu olanlar. kendimi düzelteceğimi çeki düzen vereceğimi söyledim fakat nasıl gönlünü alabilirim nasıl düzeltebilirim? beraber bir gelecek düşünüyorduk şimdi onu kaybetmek istemiyorum. boşver umursama üstüne gitme demeyin lütfen, tek dostum tek sırdaşım o en zor zamanımda benim yanımda olan o.
L lloizz123 bak canım aynen böyle işte. Bayan çok haklı tam da böyle hissettiriyorlar. Benim de başıma geldi. Çöp yığını dedi bana ya sonra seviyorum diyor. Son nokta oldu o sözü. Bitti birdaha yüzüne bakmadım. Sonra kendi koştu peşimden. Bak bazı insanlar böyledir bazıları değil. Sen kendin ol o sana uyum sağlasın. Kadın olarak sakın kendini kimseye ezdirme. Biz kimseye mecbur değiliz.Kendin olmaya devam et
Bu kafada adamlar sana suçlu hissettirir ki rahat etsin, sen kendini kanıtlamak adına rahat bırakırsın o kafasına göre takılır. Bu durumu kullanır gayet rahat, o yüzden kendin ol, beğenmiyorsa ilerlesin
Eski sevgilim instagram hesabı açmış başlığındaki konu sahibide hayatının sadece sevgilisinden ibaret olduğunu şimdi terkedildiğini ve yalnız kaldığını anlatıyor. Başlığa bir göz atın derim. Umarım sizde bu kadar hayatınızın merkezine alıp sonrasında üzülmezsinizberaber bir gelecek düşünüyorduk şimdi onu kaybetmek istemiyorum. boşver umursama üstüne gitme demeyin lütfen, tek dostum tek sırdaşım o en zor zamanımda benim yanımda olan o.
tabiki kisiliginizden ödün vermeyin kuklasi olmayin illa evlenicem onunla diye.. sadece isteklerini onemseyin. dinleyin. yapma dedigi seyleri yapmamaya calisin. kavga gerginlik, trip, tavir yapmayin. uyumlu davranin. hosunuza gitmeyen bir sey oldugu zaman bile hemen o anda kavga cikarmayin. sakin konusabileceginiz bir an kollayin o zaman konusun.şans verdi sayılır ama bundna sonra nasıl hareket etmeliyim bilemiyorum